A gde da stavim temu o ličnim kartama, na filozofiju?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ta je matematika van dometa daciceve spoznaje

dizete frku,s razlogom,oko licnjaka,a pitam ja vas...isao li je skoro ko u katastar,gde placate dve takse za isti papir...jel iko od vas registrovao traktor,sa prikljucnom mehanizacijom,kombajn i sl.

zakon o bezbadnosti saobracaja koji nema veze sa zivotom...o logici tek da ne govorimo.
Između ostalog, ovo je samo jedan primer od milion.
A sad da l je van njegovog dometa - ne znam, nije baš da on ima drugu svrhu neg da bude pr.

Što ja plaćam sedam iljada više za promenu tablica, sad? Što to nije džabe? Jesam ja kriva što oni oće da budu evropa? Registracija je uredna...

O tome i govorim. Kakva fora, stave da ti lična karta traje 4 godine 5 meseci i 13 dana :think: i onda to kao slučajno promene jer "ne možemo da stignemo da je svi zamenimo" ahahahha pa umesto da produže rok do mesec dana oni tutnu 5 godina da ne vidi Evropa kriminal vlasti; al' objave to tačno nedelju dana ranije kako bi se nas bar pola zajebalo i platilo troškove i čekalo u redu 3 sata sa brojem iz tač skrin automata koji govori, čekajući da nas prozove robot koji poziva "klijente" u nadrkanoj opštinskoj prostoriji grada zemuna.

Mislim da im je ideja za ovakvo tankanje para sinula tačno pre 5 godina kada su odlučili da stave ovaj nebulozni datum svima istovremeno.

Ја тако прошла са дечијим пасошима. Журила да на време направим нове да бисмо могли на летовање те године, пукли силну лову и малтретирање за њих, добила дечије пасоше који трају САМО 2 ГОДИНЕ, а онда тек они продужили старе на још годину дана! Тачно сам се џаба цимала и плаћала....:dash:

missim...sto se cimate...kad traze licnjaka kazes lepo...maloletna sam...i gotovo :lol:

sto rece jedan moj drugar iz armije "ne mogu oni da me yebu kolko ja mogu da primim"...e sad dal se narod kolektivno pretvorio u "otvor za praznjenje" tranzicije u pokusaju,cinjenica je da u kapitolu nema udaranja u dreku,serpe,lonce i poklopce :aha:

sto bi ja moro da placam registraciju freze,koja je pritom neispravna.motoru za zalivanje sam skino nogice da se ne sete i toga.kazan moram da sakrijem u bacvaru jer nisam licenciran za proizvodnju alkoholnih pica.od kojih sljiva doduse ne znam jerbo je skoro sve unistio grad.

"Lične karte važe do datuma koji je na njima upisan, a nakon toga se mora izvaditi novi dokument. Novina je da lične karte ne važe samo pet, već deset godina," (iz teksta iznad).

Moja ne važi 5 godina nego, saću izračunam ne bila lenja: 4 godine, 3 meseca i 28 dana.

Jer smo svi dobili isti datum da bi nas sad zajebavo i uzimo pare na takse čistom prevarom (stotinama hiljada građana).

Šta se htelo postići kakvom nebuloznom radnjom uvek se najjasnije vidi iz rezultata koji sledi, nažalost uglavnom prekasno.

vidim da ce licna karta postati licna kar(t)a, s oprostenjem. :lol:

e pa ako vazi nova 10 godina znaci ustedis sebi 5 godina, ipak se isplati... ako imas taj 6 meseci izvod.
znaci je l vazi ta nova 10 godina.

samo sto valjda treba da stanes u cik zore u mup, koji je opusteniji mup u beogradu? opstinski ... mozda savski venac a stari grad kao od pola 5 je red... mada 6 meseci ima vremena.. izgleda da sad svi zakazuju ujutro za tekuci dan

Back