Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
srBski tenk na srBskoj ulici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Između ostalog, ovo je samo jedan primer od milion.ta je matematika van dometa daciceve spoznaje
dizete frku,s razlogom,oko licnjaka,a pitam ja vas...isao li je skoro ko u katastar,gde placate dve takse za isti papir...jel iko od vas registrovao traktor,sa prikljucnom mehanizacijom,kombajn i sl.
zakon o bezbadnosti saobracaja koji nema veze sa zivotom...o logici tek da ne govorimo.
O tome i govorim. Kakva fora, stave da ti lična karta traje 4 godine 5 meseci i 13 danai onda to kao slučajno promene jer "ne možemo da stignemo da je svi zamenimo" ahahahha pa umesto da produže rok do mesec dana oni tutnu 5 godina da ne vidi Evropa kriminal vlasti; al' objave to tačno nedelju dana ranije kako bi se nas bar pola zajebalo i platilo troškove i čekalo u redu 3 sata sa brojem iz tač skrin automata koji govori, čekajući da nas prozove robot koji poziva "klijente" u nadrkanoj opštinskoj prostoriji grada zemuna.
Mislim da im je ideja za ovakvo tankanje para sinula tačno pre 5 godina kada su odlučili da stave ovaj nebulozni datum svima istovremeno.
"Lične karte važe do datuma koji je na njima upisan, a nakon toga se mora izvaditi novi dokument. Novina je da lične karte ne važe samo pet, već deset godina," (iz teksta iznad).
Moja ne važi 5 godina nego, saću izračunam ne bila lenja: 4 godine, 3 meseca i 28 dana.
Jer smo svi dobili isti datum da bi nas sad zajebavo i uzimo pare na takse čistom prevarom (stotinama hiljada građana).
Šta se htelo postići kakvom nebuloznom radnjom uvek se najjasnije vidi iz rezultata koji sledi, nažalost uglavnom prekasno.