A gde da stavim temu o ličnim kartama, na filozofiju?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
O tome i govorim. Kakva fora, stave da ti lična karta traje 4 godine 5 meseci i 13 dana :think: i onda to kao slučajno promene jer "ne možemo da stignemo da je svi zamenimo" ahahahha pa umesto da produže rok do mesec dana oni tutnu 5 godina da ne vidi Evropa kriminal vlasti; al' objave to tačno nedelju dana ranije kako bi se nas bar pola zajebalo i platilo troškove i čekalo u redu 3 sata sa brojem iz tač skrin automata koji govori, čekajući da nas prozove robot koji poziva "klijente" u nadrkanoj opštinskoj prostoriji grada zemuna.

Mislim da im je ideja za ovakvo tankanje para sinula tačno pre 5 godina kada su odlučili da stave ovaj nebulozni datum svima istovremeno.

Stajah tamo i avaj mišljah, kakvo traćenje života..... je l na 4 godine moram po svaki dokument (ispade na mesečnoj osnovi da im plaćam pare što postojim?!) da bi pravili budalu od mene i ko zna koliko nas još.

A aj da se pravimo da se ono "izvod iz matične knjige rođenih mlađi od 6 meseci" nije nikada dogodilo i da to takođe nije bila buva da se na prevaru skinu pare usled "neobaveštenosti". Koštunica je čoek simbol ovoga što će nadalje da nam rade.

i dokle na kraju vazi licna karta u kojoj pise da joj rok istice 27.07.2011.?
da li treba na kraju da dignem doope i odem da je menjam ili mogu da kuntam jos 5 godina?

na brzinu nadjoh ovo. pa da, ipak moram da je menjam (lk vazi do datuma koji pise u njoj). da mi je izdata ranije vazila bi 10 godina i ne bi mi krajnji rok bio 27 juli. tako mi treba kada gubim lk. :roll:

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...rte+važe+do+isteka+datuma+koji+je+upisan.html

Poslednja izmena:
i dokle na kraju vazi licna karta u kojoj pise da joj rok istice 27.07.2011.?
da li treba na kraju da dignem doope i odem da je menjam ili mogu da kuntam jos 5 godina?

na brzinu nadjoh ovo. pa da, ipak moram da je menjam (lk vazi do datuma koji pise u njoj). da mi je izdata ranije vazila bi 10 godina i ne bi mi krajnji rok bio 27 juli. tako mi treba kada gubim lk. :roll:

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...rte+važe+do+isteka+datuma+koji+je+upisan.html

To ti je stara vest (20.05.), lepo vam velim, bila sam i pitala i rekla gospoja da im ne rade kompjuteri da mogu da se zajebavaju ceo dan i da idem kući i okačim državljanstvo na zid da se ponosim.

idem ja sutra da pitam, pa cu da napisem impresije. :lol:
al' ipak mislim da cu ja morati da menjam sad. meni u lk pise 27.07.2011. :rida:

I meni piše. I ona u pošti će videti da to piše. I onaj policajac će videti što me legitimiše. I onaj što iznajmljuje bicikle će videti i pitaće što je istekla.
I moraću svima da kažem da pitaju ivicu dačića što je najpre uopšte svima stavljao isti datum?!?!?!

"Lične karte važe do datuma koji je na njima upisan, a nakon toga se mora izvaditi novi dokument. Novina je da lične karte ne važe samo pet, već deset godina," (iz teksta iznad).

Moja ne važi 5 godina nego, saću izračunam ne bila lenja: 4 godine, 3 meseca i 28 dana.

Jer smo svi dobili isti datum da bi nas sad zajebavo i uzimo pare na takse čistom prevarom (stotinama hiljada građana).

Šta se htelo postići kakvom nebuloznom radnjom uvek se najjasnije vidi iz rezultata koji sledi, nažalost uglavnom prekasno.

Back