DBiksi
Obećava
- Poruka
- 69
cek cek ko se tu vjencao? sin i drug?
ma ne...... drug i ja!
dobra fora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cek cek ko se tu vjencao? sin i drug?
Pa upotrebi inituiciju da ga nađeš![]()
Moja intuicija radi kad ona hoće!![]()
A trenutno je izgleda boli uvo za tamo neke..insekte škodljive!
Al' kad mi intuicija spava, ja se nekako snađem i samo sa mozgom - kupiću ono - sa drškom, što se spljeskavaju muve, a može o stalim bubama da dođe glave...![]()
![]()
wow, onda cu morati da predjem na progressive metal/rock pa da slusam one stvari sa 20-ominutnim solažama...ovako... novembar 2005 cale mi je pokazivao neke slike sa svirke u Bumbaru, i svirao je neki nas prijatelj i njegov ucenik, kad sam videla slike ucenika, rekla sam "iju menjaj sa ovoga vidi kakav je" nista.. posle par sati sam opet otvorila taj folder i prebacile te dve njegove slike u svoj folder i zaklela se da cu ja ipak biti sa tim slatkim likom.... nista nisam znala da li je iz begorada, koje je godiste, kako se zove... nastavila sam dalje sa zivotom, gledajuci povremeno te slike i uzdisuci... kad sam odjednom sama, i nostalgicna setala knezom negde sredinom aprila (2006) i videla da... imao je dugu kosu, dok je na slikama imao kratku, i odma sam ga prepoznala... slusao je nekog lika sto svira saksofon, prisla sam mu i pitala ga koliko ima sati, da stvar bude jos gluplja ja u majici i sa satom na ruci... lik ne dizuci pogled vadi mob i kaze mi... posle toga sam bila happy dve nedelje.. onda opet nista, dizem ruke od svega i odlazim na neku svirku sa bratom, to je vec juliprvi juli pamtim taj dan
u kaficu sam ga srela, i to debilna situacija opet
isla sam u wc on je bio ispred okrenut meni ledjima, ja sam cekala ispred da se oslobodi wc i on se okrenuo prema ortaku i pogledao me okrenuo se i kao u crtacu me je opet pogledao onako sa naglim okretom glave i mahnuo mi
kasnije smo se upoznali, ispricali i sve je bilo divno.. posle toga ga nisam videla... sve do novembra kad sam isla na efes blues festival
tu smo se opet upoznali tj kad smo se videli samo smo se gledali bez reci i ja sam se napravila da ga se ne secam, i on mi je rekao , pa upoznali smo se tad i tad, taj festival je trajao dva dana i oba dana smo blejali zajedno, cak smo maznuli neke piksle posle svirke
5 meseci smo se vidjali muvali zezali... na dan gejeva smo se smuvali
bilo je sjajno
najjace leto ikada... bili smo zajedno godinu i po, i taj period necu zaboraviti
onda su krenula neka sranje... svadje su postale ceste... i onda mi je 19 januara 2008 rekao da me je prevario... i pricao mi je kako nekad mislimo da je prava osoba sa nama, i dok zivimo u tom uverenju prava osoba prolazi pored nas.... tu je bio kraj... i dalje mi je tuzno kad se setim svega, ali sam sa njim saznala par stvari, jedno je kad cekas nekoga,a sasvim drugo kad ga imas... i da je svaka veza jedna blues solaza, koja se polako razvija dok na kraju ne postane komplexna i ima onaj pun zvuk... ali onda uvek dolazi onaj neizvesni kraj...
Inspirisana jednim epizodom sex&city...i nemoj sad da cujem prekorne komentare..mora cura nekako da se oraspolozi u pauzama pred kolokvijum =)
pitam se, gde u ovom gradu naici na finog frajera? dakle, sve mi jurcamo po faxu, na posao, skolu, na kafu sa drugaricama..a onda ako ne padnemo mrtve do petka, juris u na djuskanje, vidjanje sa poluzaboravljenim ljudima iz proslosti....
gde ste vi upoznale svoje bivse/sadasnje momke?
Inspirisana jednim epizodom sex&city...i nemoj sad da cujem prekorne komentare..mora cura nekako da se oraspolozi u pauzama pred kolokvijum =)
pitam se, gde u ovom gradu naici na finog frajera? dakle, sve mi jurcamo po faxu, na posao, skolu, na kafu sa drugaricama..a onda ako ne padnemo mrtve do petka, juris u na djuskanje, vidjanje sa poluzaboravljenim ljudima iz proslosti....
gde ste vi upoznale svoje bivse/sadasnje momke?
Jeli, mala, jel' ti nisi "pazila na času" kad si gledala "seks i grad"? A?
Kada je neka od njih ikoga srela kad je namerila? Nikada! Te živuljke uglavnom natrčavaju kad im se ne nadaš... to im je osobina.
Ja sam moje sretala uglavnom u okruženju - u školi, na faksu, na poslu...pošto sam po ceo dan bila tamo...i gde bi drugde...
Ima toga korova na sve strane.(muškarci, to ja vama tepam!)
I kako ti je palo na pamet da ti tražiš njega? Njegovo je da on nađe tebe - i to će biti taman kad pomisliš kako ti je lepo i ovako...![]()
![]()
To se na selu zove muvopič ...Moja intuicija radi kad ona hoće!![]()
A trenutno je izgleda boli uvo za tamo neke..insekte škodljive!
Al' kad mi intuicija spava, ja se nekako snađem i samo sa mozgom - kupiću ono - sa drškom, što se spljeskavaju muve, a može o stalim bubama da dođe glave...![]()
![]()