andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.388
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo krenuo da napišem.
i ja se setim njenih ideja oko dekoracija ...daИ сваког Ускрса се сетим Птице каснилице...
Шмизло, знаш ли колико пута сам те поменулаi ja se setim njenih ideja oko dekoracija ...da
Nisam bila dva veka, cini mi seШмизло, знаш ли колико пута сам те поменула
Нисам писала јако дуго, али ми дојавила једна птичица да си свратила, па рекох да те иЖљубим![]()
Sad vidim, citam ... cuveni krep papir i Uskrs , drago mi je pamticete nesto po meniЈа сам јуче помињала Птицу каснилицу...ако чита нека само махне, да знам да је добро![]()
Bar ce ih po tome pamtiti. A tebe?za neke od pomeniutih nema velike stete kako su se proseravali![]()
uvek iskren, moz da me se gadis kolko os....znam tacno ko ovde ima sta pametno da kaze i ko je ko.Bar ce ih po tome pamtiti. A tebe?
Vidis, od juce si ovde, to prvo. Nemas pojma kako idu stvari ovde.. a mozda ni uopste. Mozda si i jako mlad, nadobudan, lecis komplekse , bilo sta od navedenog....ides sad na ignore, jer ja ne gubim vreme...tek tako .uvek iskren, moz da me se gadis kolko os....znam tacno ko ovde ima sta pametno da kaze i ko je ko.
sve si pogodila i da sam mlad i da lecim komplekse i ono najbitnije da sam nadobudan i da nemam nikaki ref. da pricam o bilo kome, posto su neki pomenuti za mene spanska sela po svemu jer sam didaskalicno psihotican u procenamaVidis, od juce si ovde, to prvo. Nemas pojma kako idu stvari ovde.. a mozda ni uopste. Mozda si i jako mlad, nadobudan, lecis komplekse , bilo sta od navedenog....ides sad na ignore, jer ja ne gubim vreme...tek tako .
ko se svadja?ajde nemojte da se svadjatejel oboje ste tu novi...
Ja sam ovde itekako odavnoajde nemojte da se svadjatejel oboje ste tu novi...
pih..a imao sam bas utisak da si mlada ko rosa u podneJa sam ovde itekako odavno![]()
![]()
ko se svadja?
nesto ima sprocut mog nika vidi se na kilometar, a ne sme da kaze konkretno sta.
Ja sam ovde itekako odavno![]()
![]()
a tvoj raniji nik?naopakoo![]()
Ne znam. Ne piše više.Где је Дуки??
Од кад је нема?Ne znam. Ne piše više.
Volela sam da čitam njene postove.