A forumaši koji nam nedostaju?

a Kole i stranac da li ti oni nedostaju..
ja se slatko ismejem kada njih dvojica pišu..zabavni su i dragi

oni mi baš jako nedostaju, @Kosta2 je bio na kratko tu prije od prilike mjesec dana ali @stranac119 me baš brine tako dugim odsustvom
da mogu točno bih svim tako dragim forumašima rekla da se moraju bar nekome javiti da znamo da su dobro ako ih dugo nema :aha:

ja se slatko ismejem kada njih dvojica pišu..zabavni su i dragi
Još ako se 'nakače' na nekog pa jedan sa jedne strane gađa, drugi dočeka :lol: , bude igra ' između dve vatre'.Baš su bili uigran tandem.Moraš biti vešt da se 'izvučeš' iz igrice :rotf:

Nedostaje mi smirenost pisanja @Elle, originalnost i ' bašmebriga' stav @електрика, radoznalost i detaljisanje @Plant, stavovi sa kojima sam najsaglasnija @86bogomoljka, modni detalji @FataMorgen, sveprisutnost @Manga Hilux ...

Odlazi cirkus iz našeg malog grada, ko ostane poslednji neka ugasi svetlo i neka zaključa, a ključ ostavi ispod treće saksije. Tužna jedna priča, ko one kuće koje su pre par decenija bile puni ljudi, a na kraju su svi otišli svojim putem, pa kad sahrane poslednjeg člana, ostaje samo da se stavi ključ u bravu i da porastu divlje puzavice preko nečeg što je bilo dom. Život.

oni mi baš jako nedostaju, @Kosta2 je bio na kratko tu prije od prilike mjesec dana ali @stranac119 me baš brine tako dugim odsustvom
da mogu točno bih svim tako dragim forumašima rekla da se moraju bar nekome javiti da znamo da su dobro ako ih dugo nema :aha:
stranac je najavio duže odsustvo i nadam se da ce sa prvim jesenjim danima da se pojavi

Još ako se 'nakače' na nekog pa jedan sa jedne strane gađa, drugi dočeka :lol: , bude igra ' između dve vatre'.Baš su bili uigran tandem.Moraš biti vešt da se 'izvučeš' iz igrice :rotf:

Nedostaje mi smirenost pisanja @Elle, originalnost i ' bašmebriga' stav @електрика, radoznalost i detaljisanje @Plant, stavovi sa kojima sam najsaglasnija @86bogomoljka, modni detalji @FataMorgen, sveprisutnost @Manga Hilux ...
Eh sad...:rumenko:
Da fali ljudina @Kosta2 ...vidim ni @Manga Hilux nema :(
Nema ni drustva sa recka,da verujem da uzivaju na godisnjem pa kad se vrate da se igramo i zezamo.

Back