- Poruka
- 396.850
a Kole i stranac da li ti oni nedostaju..
ja se slatko ismejem kada njih dvojica pišu..zabavni su i dragi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se slatko ismejem kada njih dvojica pišu..zabavni su i dragi
Još ako se 'nakače' na nekog pa jedan sa jedne strane gađa, drugi dočekaja se slatko ismejem kada njih dvojica pišu..zabavni su i dragi
stranac je najavio duže odsustvo i nadam se da ce sa prvim jesenjim danima da se pojavioni mi baš jako nedostaju, @Kosta2 je bio na kratko tu prije od prilike mjesec dana ali @stranac119 me baš brine tako dugim odsustvom
da mogu točno bih svim tako dragim forumašima rekla da se moraju bar nekome javiti da znamo da su dobro ako ih dugo nema![]()
Istoda mogu točno bih svim tako dragim forumašima rekla da se moraju bar nekome javiti da znamo da su dobro ako ih dugo nema![]()
Jos je letostranac je najavio duže odsustvo i nadam se da ce sa prvim jesenjim danima da se pojavi
Eh sad...Još ako se 'nakače' na nekog pa jedan sa jedne strane gađa, drugi dočeka, bude igra ' između dve vatre'.Baš su bili uigran tandem.Moraš biti vešt da se 'izvučeš' iz igrice
Nedostaje mi smirenost pisanja @Elle, originalnost i ' bašmebriga' stav @електрика, radoznalost i detaljisanje @Plant, stavovi sa kojima sam najsaglasnija @86bogomoljka, modni detalji @FataMorgen, sveprisutnost @Manga Hilux ...
Ko je to nama stigao?Eh sad...
Da fali ljudina @Kosta2 ...vidim ni @Manga Hilux nema
Nema ni drustva sa recka,da verujem da uzivaju na godisnjem pa kad se vrate da se igramo i zezamo.
Drago mi je što si ovde.Jedan sto se 'nakači'![]()
Hvala ti,i meni je drago sto si ti ovde sa lepim komentarimaDrago mi je što si ovde.![]()
Umem ja tako ponekadHvala ti,i meni je drago sto si ti ovde sa lepim komentarima![]()
Drago mi je da si tuEh sad...
Da fali ljudina @Kosta2 ...vidim ni @Manga Hilux nema
Nema ni drustva sa recka,da verujem da uzivaju na godisnjem pa kad se vrate da se igramo i zezamo.