- Poruka
- 63.764
Занимљиво да ти недостаје неко чак и кад је ту.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta nam se @kalis ucutala?
Baš vam mnogo fala al zaglibila sam se do gušeNedostaje @kalis![]()
Вецо, само нека си нам ти добро, чекаћемо теBaš vam mnogo fala al zaglibila sam se do guše
Kidisala sam na prevelik zalogaj pa sad moram da radim sve u šesnes' da sve odradim i otplatim , ne mogu u ovom trenutku ovde da se 'zaigravam'.
Kad otaljam malo sve što me snašlo , eto me. Valjda.
Što bi reko jedan čoek "volim i ja vas"
Pozz do daljnjeg![]()
Ja sam ispricnicu nabavio i to sa pecatom...samo jos malo paNemoj da počnem opravdanja da tražim za te vase izostanke !
Печат је избачен из употребе, испричнице не важеJa sam ispricnicu nabavio i to sa pecatom...samo jos malo pa![]()
Kad je bila poslednji put, ja ne mogu da vidim?@86bogomoljka врати сееее!
21.12.Kad je bila poslednji put, ja ne mogu da vidim?
Знам. Ја је наговарам, али јок... синоћ смо се куцкале, нисам смела ни да поменемznam pouzdano da neće da se vrati.
Стоји то, али приватно причамо само о нама, овде се дотакнемо и неких других тема. Лепше је кад нас је више...дођемо и до смедеревцаo da nedostaju neki divni ljudi ovde na formu. na svu sreću imam njihove brojeve pa mogu da pričam s njima i mimo ovog kuckanja
znam pouzdano da neće da se vrati.
Pozdravite je. Ja imam negde broj, ali ne znam više ni gde, a kad se toliko nisam javila...Знам. Ја је наговарам, али јок... синоћ смо се куцкале, нисам смела ни да поменем
Али имам право да ми овде недостаје![]()
Odem na par dana,i tebe banujuJa sam ispricnicu nabavio i to sa pecatom...samo jos malo pa![]()
Вратиће нам се он, сам је тражио да мало одмори...Odem na par dana,i tebe banuju