A da li...

• Začetnik teme Začetnik teme Rizla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:D RADO BIH TI SE JAVILA DA DEMONSTRIRAM,ALI TI I JA ZIVIMO U ISTOM GRADU :oops: A MOJ DECHKO JE ,,MALKO"LJUBOMORAN......POZDRAV-SHECERLEMA-KV :wink:

Ma veruj mi da nije glumila, pazi secam se svega ko dan danas.Neverujem da bi mogla bas toliko da me izfolira, nisam ni ja bas sisao veslo. Pazi i ona stvar joj se grcila ali uzasno,uzasno brzo....ma veruj mi :D :D :D

Ma neeee, nas dvoje nismo bili jedno za drugo, ustvari sto je najgore to mi je bila skolska drugarica :lol: Nikada se ustvari nismo ni zabavljali nego samo seh i to samo par puta i eto....upade mi jedna od milion, ali dzaba 8) 8)

Ej, mozda opet natrchim na nesto slicno, ko zna :)

:lol:A sto ti, Rizla, ne startujes tu devojku ponovo? Izvini ako sam nesto propustila, ali ja da sam na tvom mestu ja bih tako postupila. Sto se tice visestrukih orgazama i ja sam ih dozivljavala, ali samo u pocetku veze sa jednim tipom. Oko 5-6 orgazama sa desetinom minuta razmaka.

Rizla:
...je moguce da je riba sa kojom sam se seksao svrsavala na svakih 3-4 minuta. Posle jedno sat vremena je prosto pala od umora i zaspala istog trena.Sve je izgledalo kao da je tako, a da li je? Sta vi mislite jer to moguce ili se samo pretvarala? :roll:

I sta je bilo na kraju sa njooooom ? Nisi je valjda negde izgubio ?
Sta ces to mora da se proveri(eh za drugarstvo sve) , pa ako se i meni isto dogodi onda je garant, multi 8) multi 8) multi :shock: orgasmic girl :) :wink:

Hehehe :D rado bih ti je dao na probu Lische, ali dzaba, nisam je video najmanje 7-8 godina. Mislim tu je u Beogradu, mogao bih doci do njenog telefona,ali..... Ma kapiram ja da ona s kim god je svrsava po 50 puta.
*ebiga, a ja se bas ponadao da sam ja veeeeeliki bacje :D :D :D :D :D :D :D :D

Back