a da li bi htela da se zabavljamo?

Ocenite ovakav prilaz...

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5!!!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prvo je pita "da li bi htela da se zabavljamo"...pa ako pristane a on "a da li bi htela da te poljubim"...ako ona kaze da on ce "a da li bi htela da te malo izvacarim"...pa ona opet pocrveni i kaze da,a on opet " a da li bi htela da te povalim"........itd,itd,itd,itd.....
Diiiivan odnos,on je tako pun razumjevanja...:lol:
Jooooj ufffff :cool:

ne taska, zašto? pa ako odgovori na prvo pitanje pozitivno, odgovori na ostala se podrazumevaju i nema potrebe pitati, jer je to paket aranžman, zar ne?

Prvo je pita "da li bi htela da se zabavljamo"...pa ako pristane a on "a da li bi htela da te poljubim"...ako ona kaze da on ce "a da li bi htela da te malo izvacarim"...pa ona opet pocrveni i kaze da,a on opet " a da li bi htela da te povalim"........itd,itd,itd,itd.....
Diiiivan odnos,on je tako pun razumjevanja...:lol:
Jooooj ufffff :cool:

Jao bre ljudi! Jedno je zabaljati se a drugo je povaliti nekog, povatati se...ili sta god. Bas zato sto su to drugacije stravari lepo je pitati tako nesto..al dobro ni ja ovako nisam razisljala ranije. to valjda dodje vremenom.

ne taska, zašto? pa ako odgovori na prvo pitanje pozitivno, odgovori na ostala se podrazumevaju i nema potrebe pitati, jer je to paket aranžman, zar ne?

Pa mala sala...a po cemu se podrazumjevaju...mozda kad pocnete da se zabavljate,tj ona kaze DA,pa se posle poljubite,ona shvati da nije to to...sta onda?...ona istrpi par dana i onda preskoci zuti i dodijeli ti crveni karton...:wink:

Taska, pa znaš kako, u principu lopta je tada u njenom dvorištu. Ako se ona predomisli nakon početnog pozitivnog odgovora, dužna je da mi to saopšti. I dok god mi ne stigne ta informacija ja ću se ponašati u skladu sa potvrdnim odgovorom koji sam dobio na pitanje - da li bi htela da se zabavljamo... nadam se da si me razumela

Hahahah mi smo imali foru,..Hoces da krenemo????

Ја сам на то питање обично одговарала са :''Где?'' :lol:
А на питање да се забављамо, питала бих:''Чиме?'' :lol:

Онда ми је било баш идиотски...а данас би баш симпатично звучало да ме у овим годинама неко пита да фурамо! :lol:

Jao bre ljudi! Jedno je zabaljati se a drugo je povaliti nekog, povatati se...ili sta god. Bas zato sto su to drugacije stravari lepo je pitati tako nesto..al dobro ni ja ovako nisam razisljala ranije. to valjda dodje vremenom.

Е, а шта се ради кад се забавља? Не вата се и не ''поваљује''? :rolleyes:

(Зашто ми нико раније није реко да су то тако неспојиве ствари?! :think: )

Ја сам на то питање обично одговарала са :''Где?'' :lol:
А на питање да се забављамо, питала бих:''Чиме?'' :lol:

Онда ми је било баш идиотски...а данас би баш симпатично звучало да ме у овим годинама неко пита да фурамо! :lol:

to ko chipi chail...:)

Е, а шта се ради кад се забавља? Не вата се и не ''поваљује''? :rolleyes:

(Зашто ми нико раније није реко да су то тако неспојиве ствари?! :think: )

svako on nas je imamo bar jednom u zivotu iskustvo da je zeleo nekog samo fizicki...pa se onda jave razni nesmorazumi, missunderstanding...pogotovo ako se ne prica puno :)

dragojIo:
ok, hvala svima koje su glasale, kao i za kritike i pohvale... smatram da su skoro svi na temi donekle u pravu...
mada 24 ljudi nije puno, mislio sam da više ljudi posećuje ovaj podforum...

jedna forumašica se malo više otvorila i pomenula da voli da je muškarac sa kojim je izašla, na trećem sastanku izvata i tako joj stavi do znanja da bi želeo vezu sa njom, i vidim još neke su se složile s tim.... hmm, malo sam iznenađen ali ok, no to nije moj način otpočinjanja veze....
dragojlo vatas nekoga ako postoji obostrana privlacnost i ne vidim nista lose u tome sto sam rekla.to mozes i na prvom sastanku ali samo i jedino pod uslovom obostrane privlacnosti.
a ne sa nekim sa kim imas cisto prijateljski odnos ili ni toliko koliko sam ja shvatila iz price.mislim,sta nije jasno :neutral:
A da li ste za pompeznije ili skromnije kazivanje one rečenice?
Recimo, da li vam je kul prilaz, npr nekom forumašu se svidi neka forumašica (ne pravim nikakve aluzije) i on zakupi onaj reklamni prostor iznad foruma sa natpisom: (nick forumašice), da li bi htela da se zabavljamo?
Ili bi više volele da vam pusti samo jedan pp?
ajde priznaj koga oces da stratujes :mrgreen:

ja dala cistu peticu, bas je do jaja fora. kakvo je vreme doslo, nikad ne znas na cemu si, malo se ljubite, vatate, malo se kresete, ali se ne zabavljate, nego ste kres-sema ili ste samo drugari. onda za promenu mislite da se sa nekim zabavljate, da ste momak i devojka, a u stvari samo locete pivcugu po kaficima i nista od seksa...
ala sam vam objasnila, osecam se ko kombajn...
ali sam veoma opredeljena za to staromodno zabavljanje. hoces da se zabavljamo=budemo momak i devojka i radimo sve sto normalan ljubavni par radi? hocu. ili necu. molim lepo.

Back