A.C. Milan

Ej ljudi...yebes to...nego ce Milan opet da popase drugu ligu?!
A Juve bogami mozda i trecu.Gledao sam pre neki dan na BBC-ju. Mozda bi mogli da se provuku sa nekim ogromnim novcanim kaznama,oduzimanjem bodova i titula (mislim na Juve)...ali prava kazna za namestanje utakmica je selidba u nizi rang takmicenja.

Mediji u italiji pretpostavljaju da ce Juve u seriju b a milan ce dobiti blazu kaznu i cak ce sledece sezone direktno u LS !!!
A titule(2) verovatno nikome,ili ako se sazale na onaj mrtvi inter....

a jbm im mater koliko su parta dobili za shevu i sad ponude 20 miliona za toresa a znaju da je mancester ponudio 40 !!!???? jesu glupi ili sta?
sto im je zao da daju i oni 40 pa dobiju takvog igraca i jos im ostane 20 miliona od sheve?

.pissbottleman:
Mediji u italiji pretpostavljaju da ce Juve u seriju b a milan ce dobiti blazu kaznu i cak ce sledece sezone direktno u LS !!!
A titule(2) verovatno nikome,ili ako se sazale na onaj mrtvi inter....

a jbm im mater koliko su parta dobili za shevu i sad ponude 20 miliona za toresa a znaju da je mancester ponudio 40 !!!???? jesu glupi ili sta?
sto im je zao da daju i oni 40 pa dobiju takvog igraca i jos im ostane 20 miliona od sheve?
stipse

40 miliona za Toresa je UZASNO mnogo!!! I odakle manchesteru uopste tolike pare u ovom trenutku...kad im se prosle sezone onaj Glajzer stis'o kao pichka. Kao mnogo par je dao da kupi klub pa nema za pojachanja. Jedva izdvojio par miliona za Vidica.
Realna cena za Toresa je oko 15-20 miliona...preko toga je bacanje para! Svaka mu cast,ali ne vredi vise,akamoli 40 miliona.

spremali su 40 milona za njih dvojicu,al' na kraju ispalo da ce ponuditi 20 za toresa...al' mi nije jasno zasto nude 20 kad znaju da je mancester ponudio 40 ili 30 i nistelroja.......

e das,kiupili(sta sam sad napisao)...kupili su johana gurchufa....19 godina mladi reprezentativac francuske.....

Tores bas hoce u Milan, a i oni bi ga pre prodali milanu nego bilo kome drugom,jer je i milan njima dao hose maria, javi morena, cosmina contru...samo ne naravno za dvajes miliona manje od najvece ponude....

Back