A.C. Milan

A da je kojim slucajem barci ponisten onakav gol svi bi odma skocili i vristali naredne tri godine....ali ovako ...to je u redu....

barca jeste igrala bolje....ali je milan imao bolje prilike...i ne bi bilo nezasluzeno i da je milan prosao ....

Pa kad za 2-3 godine bude došao sledeći najveći igrač svih vremena(iz Brazila naravno) i ako vude igrao za Milan, onda će svi voleti Milan, a Barsa će pasti u zaborav.
Iskreno, nije me briga za to, ja ću uvek navijati za Arsenal( u inostranstvu), makar bili u Championshipu.

E briga me sto se svi oni pale...al' mi je jadno to sto je barca ocigledno stekla naklonost uefe i da ih forsiraju....rekao sam vec,eto postali su jedan od timova za koje se sudi kad ne ide....sve zbog tih prokletih para,...sad su najpopularniji,najatraktivniji,donose najvise mase para...pa da ih guraju...gori su od reala...ogadili su mi se skroz....

Pa kad za 2-3 godine bude došao sledeći najveći igrač svih vremena(iz Brazila naravno) i ako vude igrao za Milan, onda će svi voleti Milan, a Barsa će pasti u zaborav.
Iskreno, nije me briga za to, ja ću uvek navijati za Arsenal( u inostranstvu), makar bili u Championshipu.

Tako je! I ja sam oduvek navijao za Milan u inostranstvu, bez obzira dal pobedjuju ili gube...

Jeb.ao ih joga bonito, ili kako vec!!!!
Pa jer lep fudbal da se ovaj Eto izlezava i ovi mladi majmuni oko terena nece loptu da daju...
A o onom ponistenom golu necu vise da pricam...
Pomogle su im sudije i protiv Benfike, Chelsea i Milana...
Red bi bio da ih stigne Anrijeva pravda...

Kaka%20Revelacao.jpg

Nisam slucajno postovao ovde hiljaditi post

LEANDRO CANTAMESSA: 'Bad interpretation on Milan events'
25/05/2006
MILAN - 'I have repeated to I am sick that Milan are total strangers to this event,' said Rossoneri lawyer Leandro Cantamessa in reply to an article in the Corriere della Sera. 'What was published was in fact an negative interpretation of the event and comment. Two things were badly interpretated, the dossier in which there is ample documented prove that gives absolutely nothing to these events and the sms regarding the referee designations.' According to the lawyer, the dossier does not refer to sporting events but to entrepreneurial issues.

Izgleda ode sheva ..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :

Kaka u Milanu još 5 godina
Brazilac Kaka ostaje u italijanskom Milanu do 2011.godine, pošto je u petak produžio ugovor za još pet godina, objavio je predsednik Milana i bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni.

Kaka (24) je pre tri godine došao u Milan iz Sao Paola, a španski mediji preneli su početkom nedelje da je Peđa Mijatović kao predstavnik jednog od predsedničkih kandidata Real Madrida postigao dogovor sa ocem ovog fudbalera da od naredne sezone zaigra za kraljevski klub.

Back