A.C. Milan

navijam za Zvezdu i Liverpool (od Fowlerovog doba, koji je to lik...) ali sam u ovom dvomeču navijao za Barsu. uvek su mi bili sipmatični, dal' zbog dresova ili jbm li ga.

zbogom glupi Ševčenko hehehe
yebo te CCCP
ahahahaha
glupi ste milanezi!!!
aaaaAAAAAAhahahahaaaa

Milan je vrh tim, i uvek cu navijati za njega kad u italiji... Mada nemam nista ni protiv Intera.. Nekako je to fudbalski grad :D Malo sam vam stajao na zulj pred Barselonu ali se iskreno nadam da ce Milan uspeti da prestigne Juve.. jer Juventus je jedno goovno od tima, pi.. :)

Sto se LS tice, Milan je sa 6 evropskih titula jedino iz Reala.. trenutno, Milan je slabiji od Barselone.. Eh, kako matoru odbranu imaju.. to je strasno. Jel ima neko ispod 35?

Pa jel se fudbal igra do 90. minuta ili se igra do 87. - 88. minuta? U cemu je razlika izmedju gol postignutog u 30. minutu i gola postignutog u 90. minutu? Jeli taj u 90. minutu manje vazan?

I AC Milan ove sezone sigurno nije imao nijednu sumnjivu situaciju (ponisten gol, iskljucen protivnicki igrac i slicno).

Pazi.. :) gol koji se postigne u nadoknadi vremena svakako da je vredan kao ostali, ali jel mislis da to nije userski.. npr. Protiv Liona su bili nadomak ispadanja, i onda jedna dobra akcija odlican sut Sevcenka, stativa, stativa, Inzagi i gol.. naravno 88 minut.. :) Da to ne bude sve jos jedan u 93 posle greske Liona.. Naravno da je svaki gol jednak, ali ***** ti ja tim koji se oslanja na zadnjih 5 minuta.. Reci da je Milan bio bolji od Liona u Milanu?

68Charger440:
Osvojio bi i Rapid Bec titulu da ima pomoc sudija koju Barcelona ima.
Neverovatno koliko ste objektivni.... Pa i sami ste videli da je Barca trenutno najjaca, kad Milan koji spada medju 5 najjacih timova u Evropi izgleda jadno kad igra protiv njih. I nije Ronaldinho ceo tim Barce, Iniesta me je odusevio, Edmilson takodje, a za Markeza sam jos dok je igrao u Monaku tvrdio da ce postati odlican igrac. Sve u svemu kompletan tim kom nema ravnog u Evropi...

Back