A.C. Milan

Jesam li vec napomenuo da je Djevardino slepac, a Ambrozini isto tako?

Treba nam onaj muvator Inzagi... Jedino su Stam, Kaka i Shevchenko dobro igrali.
Mada Kaka bi mogao da poradi na samo-pouzdanju...

Loshe loshe...

BLAUGRANA!!!!!

Kakav sex, a?

Ako se Rosoneri u od tima koji vredi 237 miliona evra uzdaju u Inzagija, vidish gde su dospeli...

Ne slazem se bash sa Visionom, jer mislim da je Kaka odigrao jako loshe, ali samo zahvaljuci
odlichnom Edmilsonu.A Sheva je razbio...video se jednom...Stam je bio bruka, a i Nesta

E jedva sam cekala utakmicu,a posle sam skoro zaspala...Ma razocarenje!Ocekivala sam vise od Milana,mogu oni mnogoooo bolje a ne da izgube od Barse na svom terenu...Nadam se da ce sl. utakmica da bude zanimljivija od ove! Al zato sam se brate odusevila atmosferom na stadionu

vlada_susa:
Ne,ne protiv budjavog Milana,pa ne moze svaki put na guzove...dobro bar je Gatuzo bio k'o na ringispilu...a i izmene su bile dobre, izvadis sredinu i ubacis odbranu, da ne primis jos koji...
Uredu je to sto ne volis Milan, ali nemoj da lupas gluposti...
Anceloti je naprevio istu ovakvu izmenu protiv Lyona...
Uveo je Maldinija na levog beka, Serginho je presao u vezni red, kao levo krilo, a Gatuzo na zadnjeg veznog, pa je ubrzo uso Ambrosini umesto njega, posto Gatuzo sa velikom mukom spoji 2 pasa...

Terror Techa:
Uredu je to sto ne volis Milan, ali nemoj da lupas gluposti...
Anceloti je naprevio istu ovakvu izmenu protiv Lyona...
Uveo je Maldinija na levog beka, Serginho je presao u vezni red, kao levo krilo, a Gatuzo na zadnjeg veznog, pa je ubrzo uso Ambrosini umesto njega, posto Gatuzo sa velikom mukom spoji 2 pasa...

A zasto nisu usli Rui Costa ili Amoroso, kada je Milanu vec trebao gol, nego defanzivci...Pa kako je mogao da pojaca igru u napadu takvim izmenama, Lionu su sasvim slucajno dali gol, Gatuzo ne moze da spoji 2 pasa, pa za sta sluzi, kada nije mogao da zaustavi Juninha, a o Ronaldinju da ne govorim, prema tome ako neko lupa to si ti, jer ne vidim sta je u ofanzivi doprineo Ambrozini (imao polusansu), a jos manje Maldini i Cafu, a na terenu su bili Djilardino koji nema covek pojma o zivotu, indisponirani Sevcenko, koji se 2-3 puta cuo za 90. minuta i Kaka koji se probudio ali bukvalno u poslednjih 5 minuta...
A ako se uzdate u Inzagija...slaba vajda od tog revansa...

Orvo, Ambrozini nije doprineo ofanzivi...
Ustvari jeste, jel je usao umesto Gatuza, koji je prvenstveno zaduzen za odbranu...
I Masimo je pre svega defanzivac, ali se ipak malo bolje snalazi u napadu od Gatuza, a mislim da je jos jedan razlog za njegovo uvodjenje bila igra glavom,pa da se pokusa nesto vise iz prekida, nego nije to sad vazno!!!
Serginho je taj koji je doneo ofanzivniju igru, tj, vecu probojnost po bokovima, a Maldini je morao da udje na mesto levog beka da zatvori tu stranu...
Cafu nije doneo ofanzivniju igru!? :shock:
Pa jel znas ti o cemu pricas...
Cafu umesto Stama, ovo necu ni da komentarisem...
Dalje, Rui Costa nije usao iz vrlo prostog razloga...
Kaka je mnogo bolji od njega, i jednim potezom moze da resi mec...
A cak i Gila i da je copav imao bi vise sansi da da gol od Amorosa!
Anceloti nije smeo da igra sa 3 spica, jer tada bi previse rizikovao da primi jos neki gol na kontru, a ipak ovako nije jos gotovo!!!
Tako da jos jednom razmisli, ko lupa od nas dvojice!

Prvo mora da bude u formi da bi izasao iz nje...... Ne treba biti genije pa videti da milanu najvise skripi u odbrani. Napad je efikasan, ali sa onakvom odbranom je nerealno razmisljati o titulama. O treneru da ne pricam. Covek koji prokocka tri gola prednosti u finalu lige sampiona ne zasluzuje cak ni da gleda fudbal preko TV-a.....

Genaro cepa mreze u seriji...
A i sto me posebno raduje je gol Jankuilovskog...
Kakva je pederska ekipa ovaj Juve...
Jel gledao neko tekmu...
Video sam da je iskljucen Dabo, jos u 30. i to direktno crveni..
Glupi Trezege ga dade u 86.

FORZA MILAN
stigli smo na -3
sledece kolo svi uz Sienu!!!!!!!

Arnold_Layne:
hahahaha
posle glupog Terija
pada i glupi Ševčenko
yebo ga CCCP

hahahaha!!!

svaka čast malom Asteriksu na golu i Ronaldinju na asistenciji!!!

Ti si neka neuravnotezena licnost jel?
Kako ti znas ko je glup a primjecujes li kako su ti glupi komentari? I jos mislis da si smijesan!!!! :lol:
I usput kao mene izazivas!? :lol:

Stvarno si car!!! :idea:

Ono sto mene iritira kod ovog tima je Gatuzo, covek nema pojma. Samo lomi igraci po terenu i svadja se, zato sto nema nikakvu tehniku. A upravo on je taj detalj koji koci i zato nece osvojiti ni titulu ni LS, ja se nadam. Odbrana od 100 godina i glupa kupovina igraca. To je moje objektivno misljenje iako navijam za Juve.

Back