A.C. Milan

68Charger440:
Jednom je ostetio Chelsea (crveni karton) pa je bio red da osteti i Barcelonu.

Taj crveni je cist ko suza, ne samo to kaznio bih ga ja 3 utaknmice minimum, ej nije vazno koliko je on udario mesija vec to da mu je namera bila da ga pobedi, po mom shvatanju fudbal je plemenita igra, fer-play na prvom mestu!

Guliverr:
Taj crveni je cist ko suza, ne samo to kaznio bih ga ja 3 utaknmice minimum, ej nije vazno koliko je on udario mesija vec to da mu je namera bila da ga pobedi, po mom shvatanju fudbal je plemenita igra, fer-play na prvom mestu!
ovo je tema da se pise o Milanu i njegovim pobjedama a ne o Barsi i Celziju
p.s. usput piss sjajna pobjeda Milana danas a koliku su kvotu stavili .......... samo bezveze sto je stam dobio crveni
da sam na mjestu Ancelotija nikada ne bih ubacio u igru Djilardina prije Inzagija jer on je cudo od igraca ........ uvijek da gol :-P

Ja sam se stvarno zacudio za kvotu,al' na Milan nikada ne igram....
Jeste taj inzagi mrljav al' uvek je u negde da ga zavuce ... a gila toplo-hladno....mlad je jos.... Uh kad bi dosli Henry,Ronaldo,Ibrahimovic,Totti il' tako neki drugi napadac koji zna sa loptom.....

Jes' vala i taj stam da ode,prica se da ce dovesti Crisa iz Liona....danas kostakurta celu,taj covek je legenda...

Back