A.C. Milan

Alegri ladne nije ubacio Inzagija na spisak igraca za ligu sampiona :sad2: ni el saravija :confused: ali zato je tu bonera :dash: ne podnosim tog coveka....mislim na alegrija

Golmani: Christian Abbiati, Marco Amelia, Flavio Roma

Odbrana: Taye Taiwo, Luca Antonini, Daniele Bonera, Mario Yepes, Thiago Silva, Alessandro Nesta, Philippe Mexes, Ignazio Abate, Gianluca Zambrotta, Mattia De Sciglio

Vezni red: Massimo Ambrosini, Clarence Seedorf, Urby Emanuelson, Mark Van Bommel, Kevin Prince Boateng, Alberto Aquilani, Antonio Nocerino, Gennaro Gattuso

Napad: Antonio Cassano, Robinho, Alexandre Pato, Zlatan Ibrahimović

i imamo pet levih bekova - taiwo,antonini,zambrotta, de sciglio, emanuelson....pa cak i bonera to moze da odigra doktorski.....

Pa dobro al Antonini i Zambrota su univerzalci, mogu i levo i desno. Od Emanuelsona je mnogo vise koristi u napadu nego li u odbrani te se nadam da nece zaigrati na beku. De Sciglio ce odigrati utakmicu, dve i to u kupu protiv Triestine a Bonera nadam se nece krociti na teren :D

Sjajna vest, Montolivo izgleda dolazi za dz:

Kako izveštava "Sportmediaset", Riccardo Montolivo će od juna 2012. godine postati igrač Milana.

Naime, dogovor je već postignut pre nekoliko dana kada su se na večeri sastali podpredsednik kluba sa 'San Sira', Adriano Galliani i agent sjajnog veziste, Caravaggio.

Ugovor sa Montolivom će biti potpisan na 4 godine, a igrač će primati 3,5 miliona neto po sezoni.

Eto, zna Galijani sta radi :klap:

Ljuti Inzagi napušta Milan

http://sportal.rs/news_category.php?category=7

00058105.jpg

Vremešni napadač Filipo Inzagi (38) ljut je na trenera Masimilijana Alegrija zbog izostavljanja sa spiska igrača za Ligu šampiona, pa je već obelodanjeno da će veteran u januaru napustiti grad mode i vratiti se u Atalantu. Inzagi je već igrao za tim iz Bergama u sezoni 1996/1997 kada je postigao 24 pogotka na 33 utakmice.

Inzagi nije licenciran za Ligu šampiona u konkurenciji Zlatan Ibrahimovića, Alešandrea Pata, Robinja i Antonija Kasana.

E jeste majmun taj alegri...... mada ne verujem da ce pipo otici u atalantu pa tek tamo nece videti lige sampiona-....... ovde je alegri bar rekao da ce ga mozda ubaciti u januaru.... govedo jedno zaboravio kako mu je inzagi spasio dupe protiv reala,sad ga jos podyebava....eeee moj galijani........

Sramota kako igra milan...ovaj alegri je takva sisa......bolje da izgube 5:0 nego ovako da igraju....eeej pored celog bunkera on jos ubacuje ambrozinija...jako glup gol su primili ali jednostavno moralo je tako ovi su ih ugusili kad tad su morali da puknu.... sedorf je mrtvak teski....da je dodao patu na vreme moglo je biti 2:0 pa bi onda ovima bilo prpa a on davi seljak........ treba pata vise da forsiraju kakva je zver decko pa to je strasno...onakav gol :eek: :worth: :worth: :worth:
Nesta :worth: :worth: :worth:
Silva jos nije u formi da cisti za celom ekipom zato smo i primili gol.....nama je ovo tek druga utakmica, njima vec sedma....mislim da necemo izdrzati do kraja, jedino ako nas u***** pato opet...mogao bi i kasano malo da zivne,ali odseceni su skroz a kasano je spor,nema sa kim da odigra, sedorf doda loptu i ostane u mestu a ovi barsini zuje na sve strane vec su pretrcali 4 kilometra vise........ pod hitno akvilani umesto sedorfa. imamo srece sto ovaj alves ne baci zambrotu na stranu prosao bi ga ladno samo jednom da ga namirise tu rastavice ga....

Jes da je ovo najpickastija igra otkad pratim Milan, ali razumem ih donekle, jer ne moze protiv ovih drugacije. Da nismo nesrecno primili 2 gola, i ostvarili bi cilj.

Pato nam je buducnost napada. :worth:
Kako ih je izradio kod prvog gola. :worth:

Alegri ...... :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:

Najgori trener Milana kojeg ja pamtim....gori je od Fatiha Terima.......... ovo je sramota kako smo igrali..... imamo mi igrace koji mogu da igraju sa Barselonom ravnopravno pa cak i da pobede a i da izgube ako treba samo da ne igraju ovako.....mene je ljudi sramota........... bas me intersuje sta ce Galijani reci....trubio je da je ovo derbi sveta, Milan je klub sa najvise trofeja i slicna prose*avanja...eto vam ga sad.... blam ljudi moji......

Alegri ...... :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:

Najgori trener Milana kojeg ja pamtim....gori je od Fatiha Terima.......... ovo je sramota kako smo igrali..... imamo mi igrace koji mogu da igraju sa Barselonom ravnopravno pa cak i da pobede a i da izgube ako treba samo da ne igraju ovako.....mene je ljudi sramota........... bas me intersuje sta ce Galijani reci....trubio je da je ovo derbi sveta, Milan je klub sa najvise trofeja i slicna prose*avanja...eto vam ga sad.... blam ljudi moji......

Da su protiv bilo koje druge ekipe odigrali ovako slozio bih se sa tobom, ali ovo je ipak poseban slucaj. ;)

Da smo igrali otvoreno nabusili bi nas sa 4-5 razlike. Rezultat se pamti, igra se zaboravlja.

Nesta nas je odrzao u ovoj utakmici, odigrao je.... ma ne moze se opisati, sam protiv Barselone eeej pa ko to jos moze ?! Samo on !!!
Nadam se da ce Silvi pomoci ovaj gol da se vrati u formu od prosle sezone, bez njih dvojice nemamo sanse.

Ja sam jos uvek u soku od onog Patovog gola, pa ono je nestvarno...kakav gol .... kakav gol !!!!!

Pre Viljinog slobodnjaka sam rekao evo gola....Abiati se jako lose postavio kod svakog slobodnjaka , nije bio koncentrisan , zverao je nesto sa strane...... Abate je morao vise da iskoristi svoju brzinu kad god je krenuo napred izgledalo j da ce biti nesto i onda stane, ocigledno je alegri bekovima zabranio da predju 35 metara..... odlican trener u pi*ku materinu............ ambrozini i sedorf su bili toliko mrtvi kao da imaju osamdeset godina, setkaju se po terenu i gledaju... van bomel se trudio ne znam sto je njega izveo on je nesto i radio u odbrai.... nocerino je mnogo trcao ali slaba vajda...ajde prva mu je utakmica........ boateng nije imao mnogo vremena ali mislim da je greska sto je on igrao iza napadaca a sedorf u sredini svima bi vise odgovaralo da je bilo obrnuto...akvilani je morao ranije da udje on je mogao nesto da promeni...kasano odsecen skroz a on nema brzinu ko pato da ih sam sastavi, mora da odigra sa nekim a nasi igraci(sedorf pogotovo) odigraju pas i ostanu da stoje u mestu e to je bila najveca greska od svih ja ne mogu da verujem da profesionalni igraci to sebi dozvole.........

Back