A.C. Milan

ŠAMPIONI!!!
53440470038050.gif

Napokon nakon 5-6-7-8 godina........nije da vas plasim,ali moracete puno puno da radite letos i u menadzmentu i na pripremama i na terenu da bi mogli da vratite stari sjaj......pozdrav i sretno......i daj Boze da budete prva talijanska ekipa koja nece ziherisati,da zaigrate pravi napadacki fudbal jednom u zivotu,ako to ne ostvarite i ne treba da osvajate nista sem te serije A koja priznacete gubi primat polako ali sigurno

Konacno titula, zaboravio sam kako je lep osecaj osvojiti skudeto! Sledeci stepenik - Liga sampiona. Smanjiti broj igraca za 5 lagano (trenutno imamo 31 igraca pod ugovorom), nekih se resiti i dovoditi samo suvi kvalitet, nekoga ko moze odmah da uskoci u startnu postavu. Taiwo je skroz ok pojacanje, sto se Gansa tice uzdamo se u Galijanija...jel majstor il nije :D

Konacno titula, zaboravio sam kako je lep osecaj osvojiti skudeto! Sledeci stepenik - Liga sampiona. Smanjiti broj igraca za 5 lagano (trenutno imamo 31 igraca pod ugovorom), nekih se resiti i dovoditi samo suvi kvalitet, nekoga ko moze odmah da uskoci u startnu postavu. Taiwo je skroz ok pojacanje, sto se Gansa tice uzdamo se u Galijanija...jel majstor il nije :D

POGRESNO......kvalitet i uspesi se na stvaraju preko noci,tj. leta,ne mozes ti taj "suvi" kvalitet da ubacis u ekipu i da ocekujes odma' ligu sampiona a on neuigran s ostalima,takodje Milanova taktika dovodjenja iskusnih da ne kazem izgorelih matorih igraca vas je i kostala sedmogodisnjeg posta........mladost vama fali,svezina,energija i ono sto svakom italijanskom klubu fali,zbog cega ste i toliko ispod ostalih jeste igra kratkih pasova,trcanje,kreativnost i raznovrsnost napada,eliminisanje glupih manira prebacivanjem sredine dugim loptama itd itd.....sve u svemu dosta toga......

Samo Mekses da ne dodje.

:mrgreen:

Alegri:"Mekses i Taivo su naši!"

Trener Milana, Masimiliano Alegri otkriva danas da je Milan već potpisao ugovor sa Filipom Meksesom i Taje Taivom i da će ove dva igrača od sledeće sezone nositi crno-crveni dres.
Govoreći na konferenciji za štampu pred sutrašnje polufinale italijanskog Kupa protiv Palerma, Masimilijano Alegri je otkrio deo transfer politike svoje ekipe.

"U odbrani ne bi trebalo da imamo problema sledeće sezone jer smo već potpisali ugovore sa Meksesom i Taivom!" rekao je Alegri.

Obojici igrača na leto ističe ugovor sa svojim ekipama tako da će Mekses i Taivo po Bosmanovom pravilu bez novčane nadoknade biti u mogućnosti da na kraju sezone promene sredinu.

Mekses se trenutno oporavlja od operacije ligamenata kolena ali se očekuje njegov oporavak i u Milanu veruju da će on ipak biti spreman za početak sledeće sezone.

Trener Milana je takođe istakao da, iako je za vikend osigurao titulu u Seriji A, Milan želi još jedan trofej i da se neće opuštati protiv Palerma.

"Kada igrate u Milanu, ne može vas zadovoljiti jedan trofej. Uvek idete napred. Tu je sada Kup, posle toga super Kup i Milan uvek ide na trofeje!" samouveren je Masimilijano Alegri.

Milan u utorak putuje na Siciliju na revanš polufinala Kupa Italije. Prvi meč u Milanu je završen rezultatom 2:2.

Galijani bi Kaku po svaku cenu
Predsednik Milana, Adrijano Galijani, učiniće sve kako bi vratio na "San Siro" svoju bivšu zvezdu, Rikija Kaku
Vezni igrač Reala iz Madrida, Kaka, učinio je veoma lep gest prošle subote.
Brazilski reprezentativac poslao je poruku Adrijanu Galijaniju, poruku, "Čestitke, postali smo šampioni Italije", aludirajući na to da mu je srce još uvek u Milanu.
"Šaljem ti, kao i uvek, prijateljski zagrljaj", odgovorio mu je Galijani, kako prenosi italijanski list "Gazeta delo Sport."
"Kaka je najveći, sve bih učinio da ga vratim u svoje redove. Plakao sam za Rikijem jer sam ga mnogo voleo. Teško sam podneo odlaske samo dvojice igrača, Kake i Leonarda", završio je Galijani svoje iskreno obraćanje novinarima.

Da li je Milan, po dogovoru sa Barsom, obavezan da otkupi ugovor Ibrahimovica?

Videvsi kako Pato igra kad ga zdravlje sluzi i kad je u formi, nije im Ibra ni neophodan toliko. Samo smeta Patu, koji je buducnost kluba.

Mada sumnjam da bi ga i Barsa htela nazad. :D

Da li je Milan, po dogovoru sa Barsom, obavezan da otkupi ugovor Ibrahimovica?

Videvsi kako Pato igra kad ga zdravlje sluzi i kad je u formi, nije im Ibra ni neophodan toliko. Samo smeta Patu, koji je buducnost kluba.

Mada sumnjam da bi ga i Barsa htela nazad. :D

Barsa ga nece nazad,medjutim ni on nece u Spaniju jer mu italijanski stil mnogo vise odgovara pipav je igrac,a i Pato je brz pa moze da igra sa strane a ovaj klasicnog spica

Fudbalski klub Milan čestitao Đokoviću

104163_djoks_f.jpg

Novak Đoković je šestom titulom na šestom ovogodišnjem turniru na kome je učestvovao još jednom zadivio planetu, a čestitka mu je stigla i iz tabora novog fudbalskog šampiona Italije, Milana.

Roso-neri su, nakon proslave titule koja je osvojena remijem u Rimu, a na koju su čekali čak sedam godina, poželeli Noletu da nastavi gde je stao.

“Dan nakon što je proslavio osvajanje skudeta od strane Milana, gledajući na TV-u meč sa Romom, srpska zvezda je nastavila svoj sjajan uspeh. U Madridu je pobedio Rafaela Nadala u finalu sa 7:5, 6:4, pa mu sledi nastup u Rimu gde će ga verno pratiti uprava Milana koja se nalazi u prestonici Italije. Fudbalski klub Milan želi Đokoviću da zadrži ovaj sjajan ritam kroz čitavu sezonu. Uostalom, tokom trening-kampa roso-nerih u Dubaiju, on i Zlatan Ibrahimović su jedan drugom poželeli da u ovoj godini osvoje sve što mogu. Ibra i Milan su to uradili, a i Nole ima najbolju sezonu u svojoj karijeri. Samo nastavi tako!”, poruka je Đokoviću koju je Milan uputio preko svog zvaničnog internet sajta.

Nismo rasuli bodove crni Mile nego ispadosmo iz kupa.........***.....alegri je opet zeznuo,bar ja tako mislim ali nemam sad vremena da se objasnjavam........
neka smo mi uzeli prvenstvo to je najbitnije!

Jes majku mu, ja skroz zaboravio na kup, tek sad videh na livescore. :lol:
Jesmo li bar igrali kako, nisam mogao da pratim, net me zezao zbog kise. :dash:

Ali stvarno mislim da ce i u prvenstvu da krene rasipanje bodova. :sad2:

Poslednja izmena:
Ma u prvenstvu jos samo dva kola,nije ni bitno....mada bi bilo skrnavo da na kraju imamo isto bodova koliko i inter...kontam da ce kaljari da dobiju kod kuce,ni njima ne treba...ali bar da ne puknu....a onda gostujemo udinezeu koji se bori za ls, tu bih i voleo da izgubimo ako ce oni da udju u ligu sampiona,mada bi za italijane mozda najbolje bilo da roma udje,jer su ih kupili neki,hoce ozbiljno da ih pojacaju ovog leta.....
A za kup ne znam , nisam ni ja gledao celu......nismo bili losiji,ali opet nekoliko losih odabira igraca sto se tice alegrija a o izmenama da i ne govorim........ bonera umesto antoninija :eek: a emanuelson na klupi..... kasano usao minut pred kraj ybte..... ibra pogodio dve precke od kada je usao i na kraju dao gol......moglo je i drugacije da bude da se robinho opet nije ispromasivao pre nego sto smo primili gol.......i da nije stavio sedorfa od starta,nije imao snage da stoji na nogama a boateng ni da udje....

Back