Gax
Domaćin
- Poruka
- 3.149
Čestitam na pobedi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vazno je da je Patoova kucka na tribini..

Stvarno me iznenadio Sedorf..Odigrao kao u stara dobra vremena..Slao duge lopte napred,odmenio Pirla fantasticno..Kasano kao i Baloteli ima problem u glavi..Ne razmislja pre nego sto nesto ucini...Rasturili su Inter kao retko kad u poslednjih nekoliko godina.
Vezni red Milana funkcionisao je besprekorno, Sedorf i Van Bomel fenomenalni, Pato u napadu je bio maestralan.
Robinjo, bio i ostao, sve samo ne gol igrac, kad nece nece. Odlicno se krece, kapira igru ali ne zna covek da da gol.
Stvarno me iznenadio Sedorf..Odigrao kao u stara dobra vremena..Slao duge lopte napred,odmenio Pirla fantasticno..Kasano kao i Baloteli ima problem u glavi..Ne razmislja pre nego sto nesto ucini...
Pato se samo potvrdio...Ali reditelj je smorio sa Berluskonijevom cerkom koja je bila vise u kadru nego utakmica...

nazalost nisam mogao da gledam derbi
ali najbitnije je da smo pobedili....... svaka cast fudbalerima odlicno su odigrali... gledao sam neke preglede i najnegativniji utisak je to da ovaj robinho ne moze da pogodi gol koliko god dobru priliku da ima pa to ti je....... bojim se sad da se galijani opet ne popali kako nam ne treba rekonstrukcija tima jer su jedan derbi odigrali kako treba......... u svakom slucaju previse tezak raspored imamo do kraja da bi mogli da se opustimo, gostovanja fiorentini,romi,udinezeu....a napoli nam je na samo 3 boda,inter na 5..........bice jako tesko.....ali za sada da uzivamo u ovoj pobedi i razguzenom interu od strane milana i salkea 
Evo i menenazalost nisam mogao da gledam derbi
ali najbitnije je da smo pobedili....... svaka cast fudbalerima odlicno su odigrali... gledao sam neke preglede i najnegativniji utisak je to da ovaj robinho ne moze da pogodi gol koliko god dobru priliku da ima pa to ti je....... bojim se sad da se galijani opet ne popali kako nam ne treba rekonstrukcija tima jer su jedan derbi odigrali kako treba......... u svakom slucaju previse tezak raspored imamo do kraja da bi mogli da se opustimo, gostovanja fiorentini,romi,udinezeu....a napoli nam je na samo 3 boda,inter na 5..........bice jako tesko.....ali za sada da uzivamo u ovoj pobedi i razguzenom interu od strane milana i salkea
![]()
A ovo za ronalda je glupost.....gde ce bre milan da potrosi 100 miliona na njega, i plus plata...sta vam je....

Ne znam kako bih podneo da ga vidim u Milanovom dresu.![]()
hehehe poslednji deo komenta ti je pobednicki![]()
Sad se dize samopouzdanje ekipi, i ako dobiju fioru, mislim da su jako male sanse da ne osvojimo...
Nego imam jako dobar predlog da recimo, ako budemo na +5 do utakmice sa kaljarijem da se skupimo sa foruma (ko moze) i odemo da proslavimo titulu u Milano?![]()
ali da se okupimo za neki fudbal,to mogu