A.C. Milan

Sad sam pregledao statistiku utakmica milana u prvenstvu, i evo nesto sto sam saam ispratio :mrgreen:

Kada su u odbrani igrali Nesta i Silva na 10 odigranih utakmica primili smo 4 gola(i to jedan autogol ibrahimovica).....
Kada je Nesta igrao sa nekim drugim na 5 utakmica primili smo 6 golova..
Kada je Silva igrao sa nekim drugim (ukljucujuci i horor protiv udinezea) na 4 utakmice primili smo 7 golova...

Na svu srecu jos ni jednom nismo igrali utakmicu bez obojice...evo kucam u drvo rvo vo o....

Sad sam pregledao statistiku utakmica milana u prvenstvu, i evo nesto sto sam saam ispratio :mrgreen:

Kada su u odbrani igrali Nesta i Silva na 10 odigranih utakmica primili smo 4 gola(i to jedan autogol ibrahimovica).....
Kada je Nesta igrao sa nekim drugim na 5 utakmica primili smo 6 golova..
Kada je Silva igrao sa nekim drugim (ukljucujuci i horor protiv udinezea) na 4 utakmice primili smo 7 golova...

Na svu srecu jos ni jednom nismo igrali utakmicu bez obojice...evo kucam u drvo rvo vo o....
Na svu srecu nismo a nadam se da nikad i necemo :lol:
Ma Nesta je doktor, iako deluje tromo i sporo dzaba covek zna da se postavi, cita protivika... Takodje je zasluzan i za SIlvin napredak. Bez njega nasa odbrana ne bi postojala.

Silva je u odbrani jedini igrac koji se izdvaja... Da ne budem slab sa pohvalama...on je fantastican!:super: Ostalo je slabo...

Сјајан је, новинари су га у овој полу-сезони ставили у идеалан тим европских лига тик у раме са Видићем. То је велико признање. А обрати пажњу колико разговара са Нестом током утакмице, види се да прима сваки савет и увек даје максимум. То ми се свиђа код њега.

А Неста је Неста, зна се шта је он у свету фудбала. Веома је битан и тај психички моменат код нападача јер знају која величина их чува. Он је можда сад у рангу Шкртела нпр, али њега ће осредњи неискусан нападач проћи а Несту неће, надам се да разумеш шта сам хтео рећи пошто се нисам баш најбоље изразио :)

Ne znam bas koliko ste gledali Milan kad pricate tako o Nesti, dobro imao je dve-tri utakmice u kojima je bio slab i kiksao ove sezone (sto je pre svega posledica tih nenormalnih problema koje ima sa ledjima- ako ga malo posmatrate skontacete da se stalno drzi za ledja zbog bolova) ali osim toga bio je odlican u odbrani i ove a i cele prosle sezone... i dalje on odlicno uklizava, postavlja se, zatvara prostor....kakav bre Skrtel nemoj da me zezas covece... pa eno ti tamo gore statistika nase odbrane sa Nestom i bez njega.... razumem ja sta ti hoces da kazes i sve to stoji,ali bas da ga poredis sa skrtelom,sramota......

A eto,opet smo izgubili bodove tamo gde nismo smeli..... yebes tim koji ne moze da pobedi lece,cezenu,kataniju, udineze..... koji u derbijima jedino inter dobio(i to iz penala) a pukli od rome,juventusa, reala... u ligi sampiona samo marsej poedili.... varljiva je ova nasa pozicija na tabeli,meni stvarno nije jasno kako smo mi prvi... izgleda je to najvise zahvaljuci benitezu majku mu... pa onaj leonardo je imao toliko losiji tim a milan je bio toliko bolji sa njim i ono sujetno krme berluskoni ga otera..... Nas u trci drzi pre svih Ibrahimovic - veceras je dao mozda i najlepsi gol ove sezone u kalcu(ja se bar ne secam da sam video lepsi) covek je prava zver...a onda Silva i Nesta u odbrani i Abijati na golu.... Kasano ce odlicno da nam dodje,samo da udje u formu mada i tu mislim da je vreme da dobije vise od 20 minuta po utakmici...... ovi ostali su sve polovnjaci,ili po kvalitetu ili po godinama..... a Alegri je krs od trenera,kako je njega u*****lo da vodi Milan i to sa ovakvim timom treba da njace od srece..... poceo je sa taktikom koju je forsirao anceloti kad je video da se tim raspada pre nego sto je zapalio za celzi.... znaci mi gostujemo lecceu koji se bori za opstanak i za koji sigurno znamo da ce igrati bunker i on u sredinu stavi trojicu drvoseca ambrozinija gatuza i flaminija i doda im nepokretog sedorfa...pa ***** mu ja mamu(izvinjavam se) i pri rezultatu 1:1 na 15 min.od kraja on ne pravi nikakve izmene (osim kasana koji je usao pre toga) i u 93.min pravi genijalan potez i umesto flaminija ubaci yepesa !!!!???? pa da li je on normalan?! Sta radi? cuva rezultat? trosi vreme? yebo ga konj da ga yebo konj ispustice titulu a imali smo je.....

I kako to nije bilo mesta za ronaldinha da ostane a ovaj mrtvi sedorf se zayebava do mile volje,upropasti nas...i sta ,toliko je genijalan da nema ko da ga zameni?! Uh kako me nerviraju....ne mogu da verujem sta se desava u Milanu vec 5 godina.....

Ne znam bas koliko ste gledali Milan kad pricate tako o Nesti, dobro imao je dve-tri utakmice u kojima je bio slab i kiksao ove sezone (sto je pre svega posledica tih nenormalnih problema koje ima sa ledjima- ako ga malo posmatrate skontacete da se stalno drzi za ledja zbog bolova) ali osim toga bio je odlican u odbrani i ove a i cele prosle sezone... i dalje on odlicno uklizava, postavlja se, zatvara prostor....kakav bre Skrtel nemoj da me zezas covece... pa eno ti tamo gore statistika nase odbrane sa Nestom i bez njega.... razumem ja sta ti hoces da kazes i sve to stoji,ali bas da ga poredis sa skrtelom,sramota......

Ма ја идеализујем Несту човече, мени је он најбољи дефанзивац минуле деценије и то је то. Далеко било да га поредим са распалим Шкртелом, само сам навео пример. Неста је тата ;)

Пирло и Боатенг су повређени и аутоматски смо лимитирани на средини терена. Лимит наравно постављају секире: Гатузо, Амбро и Фламини. Колико смо лимитирани? Веома. Алегри је у том случају требао ризиковати са Амбром као задњим и Седорфом и Фламинијем испред њега. Напред бих ставио Ибру, Пата и Робиња. Велики је проблем што наши нападачи увек морају да дају по барем два гола ако желимо победу јер одбрана са Абатеом и Бонером прима један у најави (некад и 4). Тренутно личимо на све осим шампионске екипе, Интер се тек захуктава, биће јеббено веома.

u 93.min pravi genijalan potez i umesto flaminija ubaci yepesa !!!!???? pa da li je on normalan?! Sta radi? cuva rezultat? trosi vreme? yebo ga konj da ga yebo konj ispustice titulu a imali smo je.....

Jepesa je ubacio zato što je visok, a Kasano je u poslednjoj prilici ubacivao loptu...

Inter ukoliko dobije ove dve zaostale utakmice dolazi nam na samo 3 boda, tako se i očekivalo, mi i Inter u trci, kako smo samo izgubili bzvz bodove...:evil:

Пирло и Боатенг су повређени и аутоматски смо лимитирани на средини терена. Лимит наравно постављају секире: Гатузо, Амбро и Фламини. Колико смо лимитирани? Веома. Алегри је у том случају требао ризиковати са Амбром као задњим и Седорфом и Фламинијем испред њега. Напред бих ставио Ибру, Пата и Робиња. Велики је проблем што наши нападачи увек морају да дају по барем два гола ако желимо победу јер одбрана са Абатеом и Бонером прима један у најави (некад и 4). Тренутно личимо на све осим шампионске екипе, Интер се тек захуктава, биће јеббено веома.

Samo da se vrate Pirlo i Boateng...

I ne sviđa mi se ovo kada igramo sa Gatuzom i Ambrozinijem, ni jedan ni drugi ne znaju da šutnu, proigraju...razumem da se moraju imati i takvi igrači, al' dovoljan je jedan...

Sedorf je užasan, već dve utakmice, a Alegri kao retard njemu daje prilike...

I Boneru i dalje drži...stvarno nije normalan...pa bolje Jankulovskog tu da je stavio...:roll:

A Abate još nije naučio da centrira...:dash:

Pa sto nije poveo Verdija ili Oudamadija da moze napadaca da ubaci....a ne pored svih drvoseca na terenu on ih poveo jos 6 i za klupu..... ua Alegri , ne svidja mi se od starta i sve mi je gori .... mada cini mi se da ove godine ipak i berluskoni zeli da osvojimo titulu i izgleda su moguca neka pojacanja vec u januaru,sto nam je neophodno.... pogotovo jer kasano nece moci da igra u LS...

Ni meni se baš ne sviđa...siguran sam da bi Leonardo sa ovim timom bio bolji...al' dobro, još ima vremena da se Alegri pokaže...još je prvi...

To je baš šteta, što Kasano ne igra LŠ...:(

Mislim da je najvažnije da se pojačaju na bekovima...bilo je priče da je Krišito blizu prelaska...to bi bilo odlično...

Stiže Criscito!

Milan i Genoa su se dogovorili oko dolaska Domenica Criscita među Rossonere.

Fiorentina je takođe bila zainteresovana, ali je osovina Milano-Genoa, vrlo aktivna tokom prethodnog leta, ponovo proradila.

Znači, prvo pojačanje u odbrani stiže i Criscito bi trebalo uskoro da debituje u crveno-crnom dresu.

:super:

Stiže Criscito!

Milan i Genoa su se dogovorili oko dolaska Domenica Criscita među Rossonere.

Fiorentina je takođe bila zainteresovana, ali je osovina Milano-Genoa, vrlo aktivna tokom prethodnog leta, ponovo proradila.

Znači, prvo pojačanje u odbrani stiže i Criscito bi trebalo uskoro da debituje u crveno-crnom dresu.

:super:

Kvalitetno pojačanje, dosta će vam značiti...pogotovo što može da igra i štopera i beka...

Nije jos gotovo za kriscita, tvrdi pazar presiozi,ali mislim da ce galijani to da sredi...a kriscito igra levog beka (a moze i centralnog) tako da nije on zamena za abatea... pricalo se da ce antonini u juventus ali je galijani blokirao taj transfer......ja nisam gledao zadnjih par utakmica ali vidim po forumima da hvale abatea da se popravio,mada kad se setim njegovih kikseva iz prosle sezone nikako se ne mozemo osloniti na njega kao beka....

Nije jos gotovo za kriscita, tvrdi pazar presiozi,ali mislim da ce galijani to da sredi...a kriscito igra levog beka (a moze i centralnog) tako da nije on zamena za abatea... pricalo se da ce antonini u juventus ali je galijani blokirao taj transfer......ja nisam gledao zadnjih par utakmica ali vidim po forumima da hvale abatea da se popravio,mada kad se setim njegovih kikseva iz prosle sezone nikako se ne mozemo osloniti na njega kao beka....

Da, nije još gotovo...al' siguran sam da će biti...sa Đenovom imamo dobre odnose što se tiče transfera...

Pa i mogao je pustiti Antoninia...

Abate se meni ne sviđa...sada je bolji nego ranije, to jeste...dosta je brz, al' ne zna da centrira...

Evo neki od igraca kojima isticu ugovori(sto znaci da bi vec od 1 februara mogli da pocnemo pregovore sa njima za jul) a koji bi nam mogli koristiti....

Jose Bosingwa (dobar desni bek)
Thiago Alcantara (barsin klnac,buduca zvezda)
Alessandro Matri (solidan napadac, ne moze ibra svaku igrati,mora i on da odmori)
Davide Biondini (dobar je za sredinu terena,nadam se da cemo imati sredinu u kojoj on ne bi igrao prvu postavu,ali opet odlicna rezervna opcija)
Philippe Mexes ( njega treba smotati)
Reto Ziegler (levi bek dobar prosle sezone a i evo pola ove)
Nenad Kovacevic (zezam se)
Taye Taiwo(odlican levi bek,jak kao bizon)
Ivan Rakitic(dobar kreativan vezni)
Urby Emanuelson ( dobar po levoj strani i u odbrani i u napadu,ali vise u napadu)
Anthony Vanden Borre (njega priznajem znam najvise iz menadzera,ali odavno igra za reprezentaciju a jos je klinac)
Andriy Shevchenko :)

A da se podsetimo i nasih kojima isticu ugovori:

Flavio Roma (pustiti ga da ide)
Alessandro Nesta (obavezno novi ugovor! )
Marek Jankulovski (pustiti ga da ide kad vec ne igra)
Clarence Seedorf (zahvaliti se i pustiti ga da ide, bio bi previse skupa rezerva za njegovu jednu godisnju platu mozes kupiti nekog talentovanog klinca)
Andrea Pirlo (novi ugovor)
Massimo Ambrosini (novi ugovor,zasluzio ga je)
Filippo Inzaghi (ybg..zahvaliti se i dovesti matrija...mada....ipak je to pippo...)

Poslednja izmena:
A da se podsetimo i nasih kojima isticu ugovori:

Flavio Roma (pustiti ga da ide)
Alessandro Nesta (obavezno novi ugovor! )
Marek Jankulovski (pustiti ga da ide kad vec ne igra)
Clarence Seedorf (zahvaliti se i pustiti ga da ide, bio bi previse skupa rezerva za njegovu jednu godisnju platu mozes kupiti nekog talentovanog klinca)
Andrea Pirlo (novi ugovor)
Massimo Ambrosini (novi ugovor,zasluzio ga je)
Filippo Inzaghi (ybg..zahvaliti se i dovesti matrija...mada....ipak je to pippo...)

Пипу нови трогодишњи уговор! Нек се превија по терену даће више него Матри ;) Пипо до гроба.

Reto Ziegler je blizu potpisa...izgleda da onda nema ništa od Krišita...a i ako se ne varam, Zigler ne može da igra LŠ...kao i Kasano...

Čitam u Blicu danas, nudimo 2 miliona za Trezegea...mada koliko je sve to istina?!

Back