A.C. Milan

Pirlo mesec dana u kurtzu.......... nisam mogao da gledam utakmicu protiv Rome, gledao sam posle hajlajtse i ne mogu da verujem kako glup gol smo primili...pa onaj Abate napucao Borijela i lopta se odbila u gol....uzas...a imali smo dosta prilika i pre i posle toga...Ibra sasvim nekarakteristicno za njega promasio 1 na 1 sa Donijem.... Robinho se izgleda uklopio konacno i bice dobar...... Alegri i dalje uvodi Ronaldinha na minut pred kraj,kreten.....
Pod hitno nam trebaju dva dobra beka!!!

Dolazi kasano...problem je bio u tome sto real trazi 5 miliona evra za njega(u stvari 1 je trebao da dobije kasano,ali on se tog dela odrekao) ... e sad, sampdoria je platila 2 miliona da bi on otisao ?! a druga 2 je dao Milan,ali je zato Kasano pristao da mu se ugovor koji je imao u sampi(3.3 miliona) smanji na 2.8 tako da je prakticno on dao ta 2 milliona,(ako je ugovor na 4 godine).... a posto to znaci da ide ronaldinho, milan nece morati da iskesira njegovu platu koja je 7-8 miliona i plus ce da ucari neki milion ako on ode u januaru...znaci bicemo bar 8-9 miliona u plusu od ovog muljanja... svaka cast galijaniju (a moram opet spomenuti da su letos Ibra i Robinho dosli za samo 10 miliona vise nego sto su Boriello i Huntelar otisli, stvarno je mag) ... nadam se da ce pare iskoristiti da kupi bar jednog dobrog beka....

Ipak,i dalje mi je jako zao sto Ronaldinho ide...

Casano levo, Robinjo desno, Ibra u sredinu! Iza tri sekire i to je to. Bekovi problem veliki. Abate katastrofa, uvek zajebe protiv velikih, prosle godine asisitrao Militu, sad Borijelu. Zgotivise ga protivnicki napadaci skroz :D

Oporavio se Pato od povrede, sto me jako raduje, ovi iz intera su i dalje ubedjeni da mogu da stignu 13 bodova, Leonardo me bas razocarao, coveku zinulo dupe samo za parama, a u milanu je bio legenda. No casano je odlican, verujem da milan sad moze opusteno da osvoji titulu. I isto tako da moze daleko da stigne u Ligi Sampiona.

Sta se desava sa Milanovcima? Svih ovih godina smo navikli da kritikujemo igrace po Seriji A a sad kad su prvi nikako da ih pohvalimo da valja :D Priznajem nisam ni ja navikao da ih hvalim, cak sam i zaboravio kako se to radi al ae da pokusam nesto ;)

IGRACI (plavi su domaci):

1 Marco Amelia
5 Oguchi Onyewu
7 Alexandre Pato
8 Gennaro Gattuso (vice-captain)
9 Filippo Inzaghi
10 Clarence Seedorf
11 Zlatan Ibrahimović
13 Alessandro Nesta
14 Rodney Strasser
15 Sokratis Papastathopoulos
16 Mathieu Flamini
17 Massimo Oddo
19 Gianluca Zambrotta
20 Ignazio Abate
21 Andrea Pirlo
22 Bruno Montelongo (on loan from River Plate)
23 Massimo Ambrosini (captain)
25 Daniele Bonera
27 Kevin-Prince Boateng
30 Flavio Roma
32 Christian Abbiati
33 Thiago Silva
52 Alexander Merkel
70 Robinho
76 Mario Yepes
77 Luca Antonini
99 Antonio Cassano

Solidna ekipa, svako mesto u timu ima odlicnu zamenu, sem odbrane gde mozemo reci da su solidne ajde da ne preterujem ipak smo prvi.

Dakle Abijati za sada odlican, mislim da nikada nije branio bolje, makar u Milanu.

Odbrana sa Silvom i Nestom deluje sigurno, samo da se veliki Alesandro ne povredi, to bi izdvojio kao jedan od glavnih faktora uspeha. Ostanemo li bez njega na duzi period bice velikih problema. Bekovi - rupcine! Blago receno. Antonini makar u napadu uradi nesto, ubaci koju loptu dok je ovaj Abate zaista katastrofalan. Primer tipa igraca koji nije poreban nijednoj odbrani na svetu. Nepouzdan, plus kikser...em nije u stanju nikoga da zaustavi em sam kreira protivnicima golove... Zambrota je i dalje igracina za njih i steta je sto ga muce povrede...itd.

Sredina po meni posle jedno 5,6 godina nije najjaci deo. Pirlo - doktor ali cesto povredjen. Seedorf i dalje gazi ali godine cine svoje, iako sam ja bio ubedjen da ce camuga moci da gazi do cetrdesete lagano. Ambrosini uvek uradi koliko se ocekuje od njega, ni manje ni vise. Boateng sve bolji, sve mi se vise svidja. Flamini, Gatuso borbeni, korisni... Kad pogledate kakvi su nam igraci u napadu logicno je da su nam iza njih potrebne bar dve sekire. Fala Bogu pa ih imamo z:mrgreen:. Straser se proslavi preko noci ali daleko je on od prosecnog igraca, Merkel mi je mozda i bolji od njega...polako nadajmo se da ce biti nesto od njih.

Napad najbolji u Seriji A. I sire. Ibrahimovic trenutno top3 napadac na svetu, Robinjo se preporodio. Pato sve cesce povredjen...uvaljati ga nekome za 50+ miliona i pevati :zimag:. Mada sam kod njega pristrasan, zgotivio sam ga... Neka ga ipak z:)Cassano pokazao o kakvom se doktoru radi posle par minuta na terenu, ocekujem da malo smrsa i postane nas miljenik. Zeljno ocekujemo i Inzagija, trebace nam njegovi golovi u finalu LS :zskace:

Sta se desava sa Milanovcima? Svih ovih godina smo navikli da kritikujemo igrace po Seriji A a sad kad su prvi nikako da ih pohvalimo da valja :D Priznajem nisam ni ja navikao da ih hvalim, cak sam i zaboravio kako se to radi al ae da pokusam nesto ;)

IGRACI (plavi su domaci):

1 Marco Amelia
5 Oguchi Onyewu
7 Alexandre Pato
8 Gennaro Gattuso (vice-captain)
9 Filippo Inzaghi
10 Clarence Seedorf
11 Zlatan Ibrahimović
13 Alessandro Nesta
14 Rodney Strasser
15 Sokratis Papastathopoulos
16 Mathieu Flamini
17 Massimo Oddo
19 Gianluca Zambrotta
20 Ignazio Abate
21 Andrea Pirlo
22 Bruno Montelongo (on loan from River Plate)
23 Massimo Ambrosini (captain)
25 Daniele Bonera
27 Kevin-Prince Boateng
30 Flavio Roma
32 Christian Abbiati
33 Thiago Silva
52 Alexander Merkel
70 Robinho
76 Mario Yepes
77 Luca Antonini
99 Antonio Cassano

Solidna ekipa, svako mesto u timu ima odlicnu zamenu, sem odbrane gde mozemo reci da su solidne ajde da ne preterujem ipak smo prvi.

Dakle Abijati za sada odlican, mislim da nikada nije branio bolje, makar u Milanu.

Odbrana sa Silvom i Nestom deluje sigurno, samo da se veliki Alesandro ne povredi, to bi izdvojio kao jedan od glavnih faktora uspeha. Ostanemo li bez njega na duzi period bice velikih problema. Bekovi - rupcine! Blago receno. Antonini makar u napadu uradi nesto, ubaci koju loptu dok je ovaj Abate zaista katastrofalan. Primer tipa igraca koji nije poreban nijednoj odbrani na svetu. Nepouzdan, plus kikser...em nije u stanju nikoga da zaustavi em sam kreira protivnicima golove... Zambrota je i dalje igracina za njih i steta je sto ga muce povrede...itd.

Sredina po meni posle jedno 5,6 godina nije najjaci deo. Pirlo - doktor ali cesto povredjen. Seedorf i dalje gazi ali godine cine svoje, iako sam ja bio ubedjen da ce camuga moci da gazi do cetrdesete lagano. Ambrosini uvek uradi koliko se ocekuje od njega, ni manje ni vise. Boateng sve bolji, sve mi se vise svidja. Flamini, Gatuso borbeni, korisni... Kad pogledate kakvi su nam igraci u napadu logicno je da su nam iza njih potrebne bar dve sekire. Fala Bogu pa ih imamo z:mrgreen:. Straser se proslavi preko noci ali daleko je on od prosecnog igraca, Merkel mi je mozda i bolji od njega...polako nadajmo se da ce biti nesto od njih.

Napad najbolji u Seriji A. I sire. Ibrahimovic trenutno top3 napadac na svetu, Robinjo se preporodio. Pato sve cesce povredjen...uvaljati ga nekome za 50+ miliona i pevati :zimag:. Mada sam kod njega pristrasan, zgotivio sam ga... Neka ga ipak z:)Cassano pokazao o kakvom se doktoru radi posle par minuta na terenu, ocekujem da malo smrsa i postane nas miljenik. Zeljno ocekujemo i Inzagija, trebace nam njegovi golovi u finalu LS :zskace:

Tu smo...z:mrgreen:

Moramo ih pohvaliti...dobri su...važno da smo dobili Kaljari...i pored toliko odsutnih igrača...

Odbrana je najslabija tačka...pogotovo bekovi...toga se i najviše plašim protiv Totenhema...jer oni su po krilima najopasniji...Bejl i Lenon...

Što se tiče Abijatija - dobar je...imao je par kikseva...protiv Kjeva ako se ne varam, i sada protiv Kaljarija...al' imao je sreće...ovi nisu dali gol...i malo je zeznuo kod gola Pedra Leona, mislim da je on tu kriv jednim delom...al' dobro...u svakom slučaju dobar je...bolji nego Dida...koji je imao jako česte kikseve...

Za odbranu se slažem...prvo je bilo da će Silva duže vreme odsustvovati...kad ono - on se vratio, a Nesta se povredio...:zroll:

E da...Pirla baš yebu povrede...šteta...Boateng je sjajan...taman je počeo i golove da daje, kad ono povreda...Gatuzo je sjajan ove sezone...odlično radi svoj posao...

O Ibri ne trebamo pričati...Robinjo se kao što kažeš preporodio...Pato ga je baš preterao sa povredama...z:mrgreen:
Srećom imamo zamenu...čuo sam da bi mogao da ode u Siti, a kod nas Baloteli...što bi bilo mnogo opasno...Baloteli, Kasano, Ibra, Boateng - ti bi se poubijali na terenu.:hahaha:
Al' mislim da trebaju ostaviti još neko vreme Pata...i ja sam ga zgotivio...a gotovo sigurno je da će Baloteli doći...kad - tad...

Šteta što Kasano ne može da igra LŠ...z:(

Ufff...Pipo nedostaje...legenda...:worth:

Uf, kakva utakmica...z:mrgreen:

Dobro je da smo izvukli bod na kraju....Kasano sjajno asistira...:worth:

Ovaj Amelia se naprima uvek kada brani...nema sreće...z:mrgreen:

Bonera je razočarao, mislim da bi Alegri trebao više priliku da daje Sokratisu, ovaj jadnik nema pojma...

Abate još nije naučio da centrira...a imao je i dve dobre prilike za pobedu...

Tiago odličan...i kada krene napred...:zcool:

VELIKI BOD!!! FORZA MILAN!!!
sveltolawh1.gif

Бонера, седи ЈЕДАН! Абате и Амелиа такође. Да није Силве зло. Неста враћај се ако бога знаш, макар скакутао на једној нози долази! Невероватно да екипа која иде на титулу прима 4 гола код куће. Свака част Ди Наталеу и екипи, сјајна партија...штета што нису константнији били би у самом врху.

Није све у парама, он ти је чист пример. Респект за њега, остаће упамћен као легенда Серије А и најбољи играч Удина у историји. Мало ли је. Приврженост клубу је веома битна, само што то полако изумире, све се врти око пара.

Бонера, седи ЈЕДАН! Абате и Амелиа такође. Да није Силве зло. Неста враћај се ако бога знаш, макар скакутао на једној нози долази! Невероватно да екипа која иде на титулу прима 4 гола код куће. Свака част Ди Наталеу и екипи, сјајна партија...штета што нису константнији били би у самом врху.

Boneru mora da izbaci, da stavi Sokratisa dok se Nesta ne vrati...

Dobro, Amelia će na klupu sada kada se vrati Abijati...

...ma to se oni zainate protiv nas...a i mi dosta oslabljeni...z:mrgreen:

Šta su navijači Milana poručili Ronaldinhu i Leonardu?

http://2.***************/_OVg4o0PlvgE/TSsWzFiNCeI/AAAAAAAADpA/ZK2V7rbPkqI/s1600/acm2.jpg

Tifozi Milana su na utakmici protiv Udinezea (4:4) razvili transparent na tribini posvećen sada već bivšem igraču tog tima Ronaldinhu i nekadašnjem treneru Leonardu.

"Hvala ti za sve i mnogo sreće" - pisalo je u poruci upućenoj Brazilcu, dok je novi trener ljutog rivala Intera dobio - "Ti si ***** Leonardo".

Ronaldinho bi trebalo da u narednih 48 sati ozvaniči saradnju sa Flamengom.

http://2.***************/_OVg4o0PlvgE/TSsW5K6uzNI/AAAAAAAADpE/rN22riq9Ob8/s1600/acm.jpg

Ibrahimović: 'Ovo nije normalno'

Zlatan Ibrahimović doneo je bod Milanu u goleadi sa Udinezeom i to u 93. minutu meča 19. kola Serije A. Najbolji igrač "Rossonera" tvrdi da lider šampionata ne sme sebi da dozvoli da primi četiri gola na svom terenu.

- Nije normalno da nam se trese mreža četiri puta u Milanu. Dali smo četiri pogotka, a nismo pobedili. To stvarno nije normalno - objašnjavao je Ibrahimović.

Napadač lidera Serije A ipak je pronašao dobru stranu remija sa Udinezeom.

- Bili smo mentalno jaki. Važno je da smo zabeležili dobar start u 2011. godini.

Ibrahimovićev gol u nadoknadi vremena namestio je novajlija Antonio Cassano.

- Bravo Cassano! Veliki je igrač. Nije fizički spreman, ali nama napadačima deli prave lopte - zaključio je Ibrahimović.

Није све у парама, он ти је чист пример. Респект за њега, остаће упамћен као легенда Серије А и најбољи играч Удина у историји. Мало ли је. Приврженост клубу је веома битна, само што то полако изумире, све се врти око пара.

Upravo tako... Veliko postovanje za njega!;)

e evo i mene...pratim vas,ali zbog ispita nemam vremena da pisem....aj sad....

Abijati ove sezone mozda i najbolji golman u seriji a, cupao je samo tako...imao je i par kikseva ali cini mi se da je to bilo u ls... amelija...pa nemam pojma, prosecan je,nije los ali nije imao bas ni srece,kad god je branio, primio je gol...ili 4......

E odbrana..... Nesta i Silva sjajni...kad njih dvojica igraju,stvarno nemam briga...iako imamo ocajne bekove do utakmice sa udinezeom imali smo najbolju odbranu u ligi...zbog njih dvojice..... Nesta jedan od najboljih ikada, Silva jedan od najboljih trenutno...i odlican je u napadu... Bonera je katastrofa,ne znam ko njega stalno gura ali kad god on igra mi stradamo...a Onjevua poslali na pozajmicu u tvente, pa da li su oni normalni??!! pre bi mi igrao Jepes....
Bekovi su nam uzasni, zambrota je ok,ali je mator i spor i cesto zbog toga ispadne, antonini je igrao odlicno prosle sezone,ali ove je rupa(kriv je za prvi gol protiv udinezea) abate i nije bek i zato pravi glupe greske, odo se trudi kad igra ali se na njega ne mozemo osloniti... sokratis je otisao u zaborav,ne mogu ni da ga komentarisem, bio je solidan na pripremama ,posle zabrljao i od tada ne igra....
Mexes se spominje kao najrealnije pojacanje sto je ok,dosao bi skoro za dz sad u januaru jer mu istice ugovor...

sredina..... krpimo se kako stignemo.... boateng i flamini dobri i treba ih zadrzati.... pirlo uglavnom dobar,na momente sjajan,a nekad ga nema nigde..... sedorf je neverovatno spor,davi,gresi(zeznuo je treci gol protiv udinezea) i vec duze vreme mu nije mesto u prvoj postavi... ambrozini i gatuzo se trude,nista drugo im i ne ostaje ali i njih stizu godine... merkel i straser deluju ok ali nemam pojma jos o njima... prica se da hoce da kupe van bomela e to bi bilo glupo do bola...iako je on ok,ima 33 godine nemojte da se zayebavamo....spominju i nekog konstanta iz kjeva...

Napad je stvarno mocan.... Ibra je neverovatan od kada je dosao,uz sve njegove vrhunske kvalitete postao je i timski igrac, nema mu ravnog napadaca u svetu.... robinho igra sve bolje i zasluzeno je uprvom timu... kasano za dva puta po dvadeset minuta na terenu upisao tri asistencije...samo da dodje u formu i bice to paklen napad.....
Dobro treba da razmisle sta ce sa Patom da rade...decko kad igra daje golove iz zezanja,ali ovo sa njegovim povredama je vec previse....treba proceniti da li je to zato sto je jednostavno u tim godinama,pa mu telo tesko podnosi takav napor i razvoj ili je jednostavno kilav...ako je mrljav prodati ga za dobr pare i renovirati tim....

Izgubili smo dosta bodova,ovaj alegri mi se uopste ne svidja....nadam se da ce uskoro da se vrate povredjeni igraci a ima ih dosta i da cemo se stabilizovati,cekaju nas vazne utakmice.... najbitnije mi je da su tu Ibra i Silva ili Nesta,oni su jedini nezamenjivi,ali bice dobro da se i ostali sto pre vrate...

E da...nazalost, ronaldinho ode...nek mu je sa srecom...a galijani se nesto sumnjivo dugo zadrzao u brazilu cisto sumnjam da je samo zbog zube,ne bi bilo lose da se vrati sa nekim iznenadjenjem... bekovi nam trebaju pod hitno!

Pozdrav svima! Forza Milan!

Poslednja izmena:

Back