A.C. Milan

Ma ne mozemo ronaldinha prodati kad mu istice ugovor......ja bih mu ponudio ugovor na jos dve godine ali bih mu i dao vise sanse , pa bio je glavni igrac prosle sezone,moze on jos.....a daleko od toga da je mator za nas kad pogledas ostale....

Prvo mi nije jasno zasto je uopste silva i igrao u potpuno nevaznoj utakmici...jako je glup taj alegri , uopste mi se ne svidja.... onjevu ce jako tesko dobiti priliku(mada mi nije jasno zbog cega) ... prvi na listi zamena je Jepes koji je Nestino godiste i nije mi jasno kako ce njih dvojica da se bore sa nekim malo brzim napadacima.....drugi je naravno bonera koji je kao kaladze,solidan 70 minuta i onda sve syebe.... treci izbor je sokratis....on je odlicno odigrao pripreme...i onda je valjda jednu-dve bio los u prvenstvu i alegri je zaboravio na njega skroz...i tek poslednja opcija je onjevu ...mada ja mislim da bi on bio najbolji u paru sa nestom.....

Ma ne mozemo ronaldinha prodati kad mu istice ugovor......ja bih mu ponudio ugovor na jos dve godine ali bih mu i dao vise sanse , pa bio je glavni igrac prosle sezone,moze on jos.....a daleko od toga da je mator za nas kad pogledas ostale....

Prvo mi nije jasno zasto je uopste silva i igrao u potpuno nevaznoj utakmici...jako je glup taj alegri , uopste mi se ne svidja.... onjevu ce jako tesko dobiti priliku(mada mi nije jasno zbog cega) ... prvi na listi zamena je Jepes koji je Nestino godiste i nije mi jasno kako ce njih dvojica da se bore sa nekim malo brzim napadacima.....drugi je naravno bonera koji je kao kaladze,solidan 70 minuta i onda sve syebe.... treci izbor je sokratis....on je odlicno odigrao pripreme...i onda je valjda jednu-dve bio los u prvenstvu i alegri je zaboravio na njega skroz...i tek poslednja opcija je onjevu ...mada ja mislim da bi on bio najbolji u paru sa nestom.....

To sam totalno zaboravio, da mu ističe ugovor.:mrgreen:

Pa ne znam...još kad se Pato vrati...ne vidim tu baš mesta za njega...
Al' u svakom slučaju ako hoće da ostane...neka ostane...dobro ga je imati...

E to se baš i ja pitam...stvarno ne znam zašto je stavio Silvu...utakmica nije imala nikakav značaj...mogao je da stavi Sokratisa...:confused:

Da, Jepes je prva izmena...star je...najbolje bi bilo da da priliku Sokratisu, pošto na Onjevua kao da ne računa... Sokratis je kao što kažeš bio odličan u pripremnim utakmicama, al' je kiksnuo ako se ne varam protiv Ćezene...i od tada jako slabo dobija priliku...Onjevu otkad je došao nije odigrao ni jednu utakmicu...celu...jednom je ušao sa klupe...mislim na prvenstvene...

A odlično je igrao na svetskom prvenstvu...Onjevu ili Sokratis...pa potom Jepes ili Bonera...mada Alegri će to obrnuto...ni meni se ne sviđa Alegri...bez Ibre ništa...

A ko zna...možda i dovedu nekog...

Ne znam sta je gore...da naredne dve utakmice odbrana odigra dobro pa da se ovi istripuju da nam ne treba niko i onda puknemo opet pred kraj prvenstva...ili da nesto gadno zeznu pa da zakomplikujemo odmah sebi zivot ali bar da se pokaze da moramo da se pojacamo....mada je u ovoj drugoj varijanti opet moguce da galijani ponovi kako nam ne treba niko i kako smo pre tri godine bili prvaci sveta....kakav manijak....

Ne znam sta je gore...da naredne dve utakmice odbrana odigra dobro pa da se ovi istripuju da nam ne treba niko i onda puknemo opet pred kraj prvenstva...ili da nesto gadno zeznu pa da zakomplikujemo odmah sebi zivot ali bar da se pokaze da moramo da se pojacamo....mada je u ovoj drugoj varijanti opet moguce da galijani ponovi kako nam ne treba niko i kako smo pre tri godine bili prvaci sveta....kakav manijak....

Nadam se da će dovesti nekog...:worth:...a gde baš Silva...on nam je najvažniji u zadnjoj liniji...:sad2:

Galijanijeve izjave ne treba slušati...milion puta je nešto izjavio...pa je bilo obrnuto...:lol:

Milan traži alternativu za Thiago Silvu

Thiago Silva zbog povrede neće biti u timu Milana i čelnici Rossonera su u potrazi za adekvatnom zamenom.

T.Silvu čeka dugotrajni oporavak nakon povrede koju je zadobio u meču Milana sa Ajaxom. Neki izveštaji pretpostavljaju da će Silva biti odsutan samo 4-5 nedelja, dok neki drugi prognoziraju 10 nedelja, jer za sada još ništa nije potvrđeno.

Prema pisanju Il Corriere dello Sport, ova povreda promenila je planove Milana za januarski prelazni rok i oni su u potrazi za centralnim defanzivcem koji će igrati u tandemu sa Alessandrom Nestom sve dok se Silva ne vrati na teren.

Veruje se kako u Milanu još uvek maštaju o defanzivcu Benfice David Luizu (23), koji ima sjajan odnos sa Thiagom. Ipak, Milan tu ima konkurenciju iz Engleske u vidu Manchester City-a, i prema poslednjim izveštajima Luiz je izabrao 'Građane'.

Rimske novine pišu kako su Milanu interesantan igrači Cagliarija Davide Astore (23) i Michele Canini (25).

:rotf:

Ako mi verujes to sam i ja prvo pomislio, garant bi u slucaju dobrih partija Bonere tako izjavio :dash:

Samo mrcina Yepes da ne igra, "pouzdani" Bonera - the unfuuckkable :worth:

Ibrahimović: "Zlatna lopta je politička, ne fudbalska nagrada"

Šveđanin kaže da ga to ne zanima jer sama eliminacija Snajdera pokazuje da je u pitanju politika. Podsmehnuo se Moratiju i Materaciju.
Zlatan Ibrahimović je svojevremeno izjavljivao da mu je san da bude najbolji igrač sveta, odnosno da osvoji "Zlatnu loptu".

Sada je revidirao stav.
"Pravo da vam kažem, mene to ne zanima više. To se pretvorilo u politiku, nema nikakve veze sa fudbalom. Dovoljno je videti šta su napravili ove godine Vesliju Snajderu", rekao je Ibrahimović.

Danas ga je prozvao Marko Materaci.
"Materaci, Morati, ljudi u Interu stalno pričaju o meni. Očigledno im mnogo značim. Da budem iskren, oni meni nisu baš značajni", dodao je Ibra.

U Milanu će završiti karijeru.

"Od prvog dana sam znao da je u pitanju pravi klub. Ovde je sjajno i Milan je moj poslednji klub. I nije istina da zavise od mene, mi smo tim, zavisimo jedni od drugih", zaključio je Šveđanin.

Piss, legendo!:ok: :hahaha1:

Jedan od najboljih postova koje sam u posljednje vrijeme procitao... Vrh!:hahaha1:

Dobra vest je da ce mozda Silva da se vrati vec posle mesec dana...mada nista nije jos sigurno...drzte palceve!!!

Povratak Thiago Silve & Pata u januaru

Dobre vesti za Milan, jer se Alexandre Pato i Thiago Silva vraćaju na teren pre očekivanog vremena.

Zvezde sambe biće spremne za Novu Godinu, jer je obelodanjena informacije da se povratak obojice na teren očekuje već u januaru.

Thiago Silva je uspešno operisan u Brazilu, i prema poslednjim informacijama on će biti spreman za izlazak na teren već u januaru. Sve prvobitne loše vesti, da Silvu očekuje dug oporavak, koji će trajati nekoliko meseci, su otklonjene.

Patak nije igrao već duže od mesec dana, ali prema rečima potpredsednika Adriana Gallianija, ovaj 20-godišnjak će biti spreman da igra možda već protiv Cagliarija, nakon zimske pauze.

"Povratak Pata na teren se očekuje oko 6.januara," rekao je Galliani.

Robinho, za sada, odrađuje odličan posao nadoknađujući izostanak Pata. On i Zlatan Ibrahimović odlično sarađuju u napadu. Pato, Ibra i Binho su za sada postigli 21 ligaški gol.

Izgleda Kasano ipak dolazi u Milan?!
Nisam ga gledao bas od kada je u sampdoriji,mada kazu da je dobar ....ali sad smo u napadu skupili tri dosta nezgodna igraca ,kada su njihovi karakeri u pitanju..... ni jedan nije bas u dobroj atmosferi napustao svoje prethodne klubove ( Ibra- ajax,juve,inter,barca...sve ih je napustio posle velike frke) Robinho(real i City) Kasano( Roma,sad Sampa) kuku nama....a uvek smo vazili za klub sa dobrom atmosferom i jedinstvom medju igracima....sad im samo jos Baloteli fali i eto belaja :)

Na moju veliku zalost, to znaci da i Ronaldinho dobija pedalu....

Izgleda Kasano ipak dolazi u Milan?!
Nisam ga gledao bas od kada je u sampdoriji,mada kazu da je dobar ....ali sad smo u napadu skupili tri dosta nezgodna igraca ,kada su njihovi karakeri u pitanju..... ni jedan nije bas u dobroj atmosferi napustao svoje prethodne klubove ( Ibra- ajax,juve,inter,barca...sve ih je napustio posle velike frke) Robinho(real i City) Kasano( Roma,sad Sampa) kuku nama....a uvek smo vazili za klub sa dobrom atmosferom i jedinstvom medju igracima....sad im samo jos Baloteli fali i eto belaja :)

Na moju veliku zalost, to znaci da i Ronaldinho dobija pedalu....

Dobar je Kasano, samo je njegov temperament problem, gde god je bio sa svima se posvađao.
Mislim da nam nije potreban, jer kao što si rekao već imamo dosta problematičnih (Ibra, Robinjo, Boateng...).

Vi ste jedan mali klub iz Engleske koji prvi put učestvuje u LŠ, a mi imamo 7 titula.:mazi:

Mnogo ste se napalili, al' ubrzo ćete biti spušteni na zemlju.:per:

Brate...kad te covek vidi...hoce li da te pita "Kako si??" ili "Kako se bio???".....Sa tim trofejima mozes samo da se slikas,za drugu funkciju nisu....gledaj sadasnjost i buducnost....A BUDUCNOST SMO MI!!!!! Oh when the Spurs go marching in....!!! :worth::worth:

Milan još jači, stiže " Fantantonio "!

Otpisani igrač Sampa, dogovorio se sa ''Rossonerima'', prenose italijanski mediji...

Napadač Sampdorije, Antonio Cassano, navodno je našao zajednički jezik sa čelnicima Milana i pridružiće im se posle 1. januara! On je juče kažnjen oduzimanjem polovine zarade i suspenzijom do februara, nakon arbitraže, posle sukoba sa predsednikom Garoneom.

Prema pojedinim italijanskim medijima, ovaj 28-godišnjak će biti u ''punom vlasništvu'' trenutnog lidera tabele Serie A, što znači da neće biti pozajmljen, kako je ranije najavljivano.

Cassano bi trebalo da potpiše ugovor do 2014. godine, sa 3,5 miliona evra zarade za godinu dana.

Sampdorija će morati da plati Realu iz Madrida oko 5 miliona evra, jer su se ''oslobodil'' igrača pre isteka njegovog ugovora.

Trener Milana, Massimiliano Allegri, dao je zeleno svetlo za dovođenje ovog italijanskog reprezentativca.

Sa totenhemom cemo imati problema jer su nama bekovi najslabija tacka,a njima su bas bejl i lenon najjaci..... ranije bi nam problem bio i visoki krauc,ali ako se silva oporavi onda nije problem..... realno jaci smo od njih,a mogli smo i mnogo teze protivnike da dobijemo,tako da sam ja zadovoljan....
Zao mi je prvo bilo jer sam navijao da odu sto dalje, ali kad vidim kako se njihovi navijaci pale,i nije mi zao......

cuj, rutinski ce odraditi posao, razbice nas i slicno...jos ovi ludaci iz viljem hila daju manju kvotu na njih...e da se i ovi nasi tako zeznu podigao bih kredit da uplatim tiket :mrgreen:

Kasano od januara u Milanu!

Fudbaler Sampdorije Antonio Kasano otkrio je za italijanski Skaj Sport da je prihvatio ponudu Milana i da će od sledećeg meseca nositi dres roso-nera.

Posle odluke uprave Sampdorije da ni po koju cenu ne nastavljaju saradnju sa čovekom koji ih je nedavno omaložavao i vređao, Kasano se okrenuo Milanu.

Italijan je izjavio da je dogovor sa roso-nerima napravio "za pet minuta" i da će za njih igrati do 2014. godine.

"Ko ne bi prihvatio ponudu Milana? Oni su jedan od najvećih klubova u istoriji fudbala. U Realu sam prošao užasno, hajde da vidimo kako će biti ovde. Ostalo je još samo da potpišem ugovor", rekao je Kasano.

Back