A.C. Milan

Nije toliko los Storari,mada Abiati je bolji,prosle sezone je odlicno branio...
Nesta mi protiv Siene nije izgledao bas sigurno kao sto to ume,ali dobro tek se oporavio od povrede zbog koje je propustio skoro celu proslu sezonu,a i imamo tu Onjevu-a koji je odlicno igrao na KK,a sto se tice Bonere i Kaladzea bolji su kada su na klupi...
Sto se tice Sedorfa koliko sam cuo nije bio skroz spreman za ovu utakmicu,kao i Bonera,Flamini je odlicno igrao,cudi me sto je Leonardo napravio samo jednu izmenu...mogao je ubaciti Pipa mesto Marka Boriela koji nije prikazao Bog zna kakvu igru...
Sledece nedelje igramo protiv ljutog rivala Intera tu se naravno ocekuje pobeda izabranika Leonarda...

Da,bas jadan Kaka',igra protiv dojucerasnjeg kluba,necemu biti lako...
Ni manje ni vise nego Real Madrid…

Grupa C
1.Milan
2.Real Madrid
3.Olimpik M.
4.Cirih

FORZA MILAN!!!
3bandiera.gif

Kaká: Navijači Milana će me toplo dočekati

Žreb za grupe Lige šampiona doneo je mnogo uzbuđenja kako za gledaoce, tako i za igrače, od kojih će neki nastupati protiv svojih bivših klubova.
Jedan od takvih je i Brazilac Kaka koji će brže nego što je očekivao ponovo istrčati na San Siro, ali ne u dresu Milana već Reala.
"Biće to nešto posebno. Igrati u Milanu protiv mojih velikih prijatelja, protiv kluba koji će zauvek ostati u mom srcu. Siguran sam da će toplo da me pozdrave. Puno dugujem tim ljudima, osećam veliku odanost prema njima", rekao je Kaka.

Galliani razočaran žrebom

Sportski direktor Milana Adriano Galliani vidno je bio razočaran današnjim žrebom Lige prvaka.

Rossoneri su se voljom žreba našli u grupi zajedno sa madridskim Realom, tako da će se na San Siro ponovo vratiti Kaka', ali ovog puta u belom dresu Kraljevskog kluba.

"Milan je bio nosioc, ali je dobio najtežeg mogućeg protivnika iz druge jakosne grupe. Mi ćemo, baš kao i Inter, morati igrati protiv svog bivšeg fudbalera."

"Oni će imati Zlatana Ibrahimovića, a mi Kaku'", rekao je Galliani.

"Real Madrid? Više bih voleo da smo se s njima kasnije sreli. To će biti veliki dvoboj dva kluba koja su u svojoj povijesti najviše puta osvajali Ligu šampiona ", dodao je Galliani.

Pato: "Dao bih život za gol protiv Intera!"

Atmosfera uoči velikog gradskog derbija, koji će u subotu u 2. kolu Serije A odigrati Milan i Inter, sve se više zakuvava, a dodatno ju je odlučio podignuti jedan od najboljih fudbalera “rossonera” Alexandre Pato...

"Šta bih dao da postignem pogodak protiv Intera? Svoj život! Fudbal je moj život, fudbal je sve" - euforično je za Gazzettu dello Sport izjavio Brazilac koji će za nekoliko dana proslaviti 20. rođendan.

"Verujem da je Inter jak, vrlo je jak. Osvojio je “scudetto”, pokazao veliku kvalitetu. Ali, Milan mu nije inferioran. Pobediti u subotnjem derbiju je iznimno važno, može ti doneti samopouzdanje, podići ti samopoštovanje" - dodao je Pato.

Mladi se napadač osvrnuo i na žreb Lige šampiona koji je njegov klub smestio u grupu sa Zürichom, Marseilleom i Real Madridom, punim zvezda, uključujući i dojučerašnjeg “rossonera” Kaku.

"Susret sa Kakom bit će vrlo emocionalan. Ricky će uvek biti moj prijatelj, čovek s kojim sam podelio toliko sjajnih trenutaka. Ali, dakako, u 180 minuta u Ligi šampiona neću ga poznavati, bit će mi samo suparnik" - poručio je Pato.

AC Milan 0 - 2 Inter 42' Minut
Bruka, anarhija vlada Milanom, taj klub se raspada, Gattusu treba zabraniti da igra fudbal, on je psihicki nestabilan....

FORZA INTER>>>>FORZA LAZIO

Back