- Poruka
- 15.396
Sta je bre ovo...deklasirao nas Bajern...a evo sad nas i Boka dobi na penale..cccccc...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Novi poraz Milana
Fudbaleri Milana nastavili su sa lošim partijama u predsezoni. Doduše, ekipa Brazilca Leonarda je u prijateljskom duelu odigranom u Lisabonu igrala nerešeno sa Benfikom (1:1), ali su domaći na kraju slavili pobedu posle boljeg izvođenja penala (6:5) za trofej "Euzebio".
Roso-neri su bili na pragu poraza u regularnom toku, jer je Benfika do 87. minuta vodila golom Kardoza. Milan je u finišu meča, ipak, uspeo da izjednači, i to autogolom Sidneja, pa je odluka o pobedniku pala posle penal serije u kojoj su Portugalci, zahvaljujući golmanu Kvimu, bili uspešniji. Čuvar mreže Benfike čak četiri puta je "čitao" namere sa "kreča" igračima Milana.

Oni su bas lose poceli![]()

Pobedili smo samo nekog talijanskog nizeligasa zahvaljujuci golovima Inzagija, ostale smo izgubili, sto na penale sto ovako. Mislim da smo sad na brojci od 6 poraza sto svakako nije dobro za samopouzdanje. Pre sezone imamo prijateljski okrsaj sa Realom i mislim da bi trijumf protiv njih zacelio sve rane koje su nam naneli ovi porazi![]()

Pobedili smo samo nekog talijanskog nizeligasa zahvaljujuci golovima Inzagija, ostale smo izgubili, sto na penale sto ovako. Mislim da smo sad na brojci od 6 poraza sto svakako nije dobro za samopouzdanje. Pre sezone imamo prijateljski okrsaj sa Realom i mislim da bi trijumf protiv njih zacelio sve rane koje su nam naneli ovi porazi![]()

Uh kako bi nam ovo dobro leglo...dva vrhunska igraca u odbrani.Geret Bejl i De Silvestri na meti Milana
U sklopu priprema za narednu sezonu, fudbaleri Milana će predstojećeg vikenda učestvovati na 19. "Trofeju Tim", triagonalu na kojem će, pored "rosonera", igrati i Inter i Juventus.
Po završetku turnira, Milan će poslati ponude za dvojicu odbrambenih fudbalera, Gereta Bejla i Lorenca De Silvestrija.
Igrač Lacija odugovlači pregovore sa Fiorentinom kako bi saslušao ponudu Milana koji će rimskoj ekipi za De Silvestrija ponuditi 8 miliona evra i Masima Oda ili Ignacija Abatea. Trener Milana, Leonardo želi da odbranu dodatno pojača i defanzivcem Totenhema, Bejlom koji se procenjen na 13 miliona evra.
...Polako sa zaključcima, možda joj je preseo boravak tamo ... Za slučaj da si prevideo, San Siro ima dva kluba kojima služi kao dom...