A.C. Milan

A godinama su to mesto obećavali Gatuzu ... I šta Gatuzo da kaže na to, jer je čovek pristao na manju platu zbog ove krize ... Pogrešan potez Milana, Masimo nije standardan da bi bio kapiten, bolje da su ga uzeli kao zamenu a Gatuzu dali traku ...

Nijesu obecavali...

Poslije Maldinija ide Ambrozini...poslije Ambrozinija Gatuzo...

Naravno da nema razloga za trošnju, imaju istorijsku sezonu, jaču od Barsine, sve mlade igrače u timu, i nisu prodali najjboljeg igrača ...

Pa kad će Grizli trošiti ako ne sada? Što navijači upadaju u milanelo? Da traže autogram Berluskoniju i podrže ovo što radi?

Ne, nije Berluskoni lud, čak iako je prodao najboljeg mogućeg igrača, a nije doveo nijedno pojačanje u relativno matrou ekipu ... Pritom je na najgluplji mogući način ispustio odličnu zamenu za Kaku (Gurkufa), a drugog fantastičnog mladog igrača zbog navodnih problema sa zubima ...

Sad ti meni reci ko je lud ako nije Berluskoni? Da nisu ovi navijači koji su prepoznali šta ova dvojca rade, pa su krenuli da prave pandemonijum po Milanu?

Nije lud...majka mu stara...

Jesi li ti cuo za ovu novu skupinu rijeci...``globalna ekonomska kriza``...?!
Probise usi sa njom...

Pa o tome ti pričam, ne troši Berluskoni svoje pare, nego Perezove ... Moogao je bar 40.000.000 utrošiti na pojačanja, ostaviti klubu 30, i svi srećni i zadovoljni - od Pereza (dobio igrača koji će mu donositi novce), Reala (dobio igračinu na terenu), Milana (dobio tri nova pojačanja, mlade igrače), i Berluskonija (ućario trijes miliona, što opet nije isto ko i 70, ali nije ni malo) ...

Ja mislim da je trebalo da traku da Gatuzu...jer je on uglavnom u prvom timu mada se cini da ce sada biti i Ambrozini...evo kao neke Leonardove zamisljene postave...

4-3-1-2:

Abbiati

Zambrotta - Nesta - Thiago Silva - Jankulovski

Gattuso - Pirlo - Ambrosini (C)

Ronaldinho

Pato - Borriello

Poslednja izmena:
A godinama su to mesto obećavali Gatuzu ... I šta Gatuzo da kaže na to, jer je čovek pristao na manju platu zbog ove krize ... Pogrešan potez Milana, Masimo nije standardan da bi bio kapiten, bolje da su ga uzeli kao zamenu a Gatuzu dali traku ...

Gatuzo je zasluzio da bude kapiten, Ambronzini cak nije ni bio redovan u prvoj postavi, glupost. :dash:

Proslo je dosta vremena od odlaska Kake a strasti kod navijaca se jos nisu smirile. To je i razumljivo s obzirom da niko nije dosao al prelaznik rok je tek poceo, siguran sam da ce nas pojacati barem 2 zvucna imena. Ceka se kraj prelaznog roka i pad cena, trenutno je nemoguce za realnu vrednost dovesti igraca jer je Real jednostavno unistio ono malo relanosti sto je ostalo u fudbalu.

Ali, sto se nas tice, mi najvise treba da gledamo u pravcu tog istog Reala jer sam siguran da je par njihovih igraca rezervisano za nas. U suprotnom bih stvarno pomislio da nesto nije u redu sa nasom upravom. Dakle, nadajmo se pre svega Snajderu i Huntelaru. Roben i Van der Bart su takodje fantasticni al ova dvojica bi se mnogo bolje uklopila.

Jedva cekam da vidim kako ce izgledati Milan bez Maldinija posle toliko godina. Koliko je covek dao Milanu to je za nevericu, svaka mu cast i steta sto izgleda nikada nece imati dostojnog naslednika. Buduci kapiten mora biti Gatuzo, ne znam sto se vodi tolika polemika kad je on bio zamenik Maldinija? Ambro je i tada bio treci, sad ce biti drugi. Odbrani treba jedno pojacanje jer nam predstoji veliki broj utakmica i moramo rasteretiti startere: Mareka, Nestu, Silvu i Zambrotu. Tu su od iole pouzdanijih Kaladze, Antonini i Senderos. Dosao je i jedan Amer ali ipak fali jedan igrac.

Ona postava bez Seedorfa izgleda smesno. On je zivotinja i spreman da se podredi timu. Seca li se neko kako je odigrao protiv Intera na poziciji defanzivnog veznjaka? Secam se ja, bio je igrac utakmice. Dakle ja vucaranje Pirla po terenu zarad kornera i slobodnjaka ne mogu da gledam niti mi se to isplati. Ambroziniju svaka cast, moram priznati da sam dosta popravio misljenje o njemu, vise ga ne smatram retardom ali svakako ostaje nedosledan Milanove prve postave jer imamo Gatuza a tu je i Flamini. Od Ronaldinja ocekujem najvise ove sezone, najvaljujem spektakularni "The return of the king". Tako se piskara po Milanovim forumima, ja vam samo ovo prenosim u nadi da ce se tako i dogoditi. Ostaje neverovatna zal za Gurkufom al koga nema bez njega se moze.

Sto se napada tice ne bi trebalo da bude zime, Imamo Pata i Inzagija. Tu su jos Borijelo i Sheva plus jedno veliko pojacanje (Huntelar). Ako neko zna sta se desava sa Paloskijem neka kaze.

_______________Abiati

Marek____Nesta_______Silva_____Zambrota

Gatuzo_________Seedorf_________Flamini

______________Ronaldinjo

_________Pato__________Inzagi

Naravno ovo je naslabiji moguci sastav ove godine. Dakle sledeca sezona nam zavisi najvise od Neste i Ronaldinja. Ukoliko oni budu pruzali partije priblizne onim koje su ih napravile ovim sto jesu onda bi bili konkurentni svukuda. Naravno mnogo toga zavisi i od pojacanja i trenera ali bez ove dvojice to sve pada u vodu.

Mislim da bi bilo dobro da dovedu Robena i Fabiana,Senderos se vratio u Arsenal,Sevcenko u Celzi,a ugovor Paloskog je Parma odkupila.....sto se tice tvoje formacije mislim da Zambrota i Jankulosvski treba da igraju obrnuto mada to i onako nije toliko vazno-neznam zasto nema Pirla u postavi i sta ce ovaj Flamini i misilm da ce Ambrozini imati prvu postavu jer je sada on prvi kapiten...sto se tice napada voleo bi ali koliko sam citao na netu izjave Galiania-kako on kaze vreme Inzaghia je proslo mada ko njega slusa...a Leonardo kaze da ce igrati u formaciji 4-3-3...u napadu bi kao igrali valda Dinho,Pato i ako kupe Fabiana koji je trenutno prva opcija za kupovinu Milana...kao i sto Galiani kaze:"Zanima nas samo Luis Fabiano, Pirlo ostaje"...a Milan trenutno koliko vidim Ronaldinja drzi na dijeti....

Ok znaci nema vise Sheve i Senderosa. Steta za ovog drugog, on moze dobro da dodje kao zamena. A Parma je otkupila Paloskija??? U jeeeeee!? Ne mogu da verujem...pa zasto sad to! Postigao gol na debiju, poslali ga na kaljenje i prodali ga. Ko da je covek zgresio sto je dao taj gol.

Fabijano bi nam dobro dosao al bojim se da ne prodjemo kao sa Dzekom. Ovih dana se bas intenzivno pise o njemu mada ja ipak mislim da je Huntelar realnija opcija iako bih i ja vise voleo Fabijana jer mi se cini boljim.

Sa ovim igracima trenutno je nemoguce igrati 4-3-3. Potrebna su nam 3 pojacanja i to veznjak kreativac (Snajder), krilo (Roben) i napadac (Huntelar ili Fabijano). Trojka na sredini: Gatuzo, Seedorf i Snajder bi mogla biti bolja od Barsine Ture, Cavi, Inijesta...ili je mozda je ovo pristrasno sa moje strane. Ne znam. Ali mnogo bi mi se svidela ovakva postavka.

Steta sto je Pirlo predodredjen za startera.

Ok znaci nema vise Sheve i Senderosa. Steta za ovog drugog, on moze dobro da dodje kao zamena. A Parma je otkupila Paloskija??? U jeeeeee!? Ne mogu da verujem...pa zasto sad to! Postigao gol na debiju, poslali ga na kaljenje i prodali ga. Ko da je covek zgresio sto je dao taj gol.

Fabijano bi nam dobro dosao al bojim se da ne prodjemo kao sa Dzekom. Ovih dana se bas intenzivno pise o njemu mada ja ipak mislim da je Huntelar realnija opcija iako bih i ja vise voleo Fabijana jer mi se cini boljim.

Sa ovim igracima trenutno je nemoguce igrati 4-3-3. Potrebna su nam 3 pojacanja i to veznjak kreativac (Snajder), krilo (Roben) i napadac (Huntelar ili Fabijano). Trojka na sredini: Gatuzo, Seedorf i Snajder bi mogla biti bolja od Barsine Ture, Cavi, Inijesta...ili je mozda je ovo pristrasno sa moje strane. Ne znam. Ali mnogo bi mi se svidela ovakva postavka.

Jeste pristrasno. Mnogo :D

Za Paloskog je glupost sto su prodali slicno kao i za Boriela i Gurkufa...Mislim da Huntelar nije realnija opcija nego Fabijano jer je Brajda vec otisao u Brazil na Patovo vencenje i da se dogovori sa Fabianom...sto se tice Huntelara cuo sad da je RMFC prihvatio ponutu Stutgarta tesku 20m...mozda je moguce igrati 4-3-3 ovako:
-----------------------Abiati--------------------------
Zambrota-Oneywu(Nesta)-T.Silva-Jankulovski
----------Rino-Pirlo-Ambrozini(Sedorf)------------
---------Ronaldinho-Inzaghi-Pato------------------

Back