A bio je tako lep

a, tako... vaseg rikana bivsi sef je bio homoseksualac... i, rikan igra stronhold krusejder... on slusa neke vesti... i, u trenutku, okrene se prema meni i skroz uzbudjeno kaze: 'rile, lec gou shoping'... ou, jes... prokomentarisem ja... i odemo tako u neke ekstra skupe butike, gde on isprobava kosulje i pantalone i ostalo... al'... dosadi meni brzo, pa odem u neki kafic il' na video-igrice... lepo se oblacio... al', mislim da nije bio bas srecan skroz... nekako...

Prodornih ociju, dubokog glasa, sirokih ramena, nezan , snazan, sexi...zene su ga volele, a on je ustvari ***** i voli decake...
pitanje za piconosilice :

U kolikoj meri ste se razocarale u same sebe kada ste saznale da je vas heroj, princ ili idol u kojeg ste bile ludo zaljubljene, ***** ?

Није био мој принц (имала сам другог) али је био баш такав. Дружили смо се помало, у неком друштву. Кад ми рекоше – :eek:.
Нисам била разочарана само запањена јер је према женама био баш, баш...

Prodornih ociju, dubokog glasa, sirokih ramena, nezan , snazan, sexi...zene su ga volele, a on je ustvari ***** i voli decake...
pitanje za piconosilice :

U kolikoj meri ste se razocarale u same sebe kada ste saznale da je vas heroj, princ ili idol u kojeg ste bile ludo zaljubljene, ***** ?

Lakse bi podnela da je frajer u koga sam zaljubljena *****, nego da je kukavica i phicka...:lol::lol:

dok sam mislila da je bi nekako mi je bilo neugodno, mislila sam da postoje stvari koje se njemu dopadaju (dečaci, jelte) sa kojima ja ne mogu da se takmičim.
bila sam mlada tad =)
danas bih sasvim drugačije gledala na tu situaciju =D

Da, danas bi jedva dočekala da ga zatekneš s nekim u krevetu pa da uskočiš u sendvič i kazniš ih obojicu istovremeno!

Back