Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.629
ne vredjaju, nisam to ni mislila. samo ostanem bez replike![]()
da imam snage ja bih te

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne vredjaju, nisam to ni mislila. samo ostanem bez replike![]()
da imam snage ja bih tei
i rekao ti : Sve je ovo sala sa krste, draga S
prati fabulu od Dragantaura do danas, kasnis
Prodornih ociju, dubokog glasa, sirokih ramena, nezan , snazan, sexi...zene su ga volele, a on je ustvari ***** i voli decake...
pitanje za piconosilice :
U kolikoj meri ste se razocarale u same sebe kada ste saznale da je vas heroj, princ ili idol u kojeg ste bile ludo zaljubljene, ***** ?
![]()
![]()
Vrati onaj avatar Jane!
Prodornih ociju, dubokog glasa, sirokih ramena, nezan , snazan, sexi...zene su ga volele, a on je ustvari ***** i voli decake...
U kolikoj meri ste se razocarale u same sebe kada ste saznale da je vas heroj, princ ili idol u kojeg ste bile ludo zaljubljene, ***** ?
Није био мој принц (имала сам другог) али је био баш такав. Дружили смо се помало, у неком друштву. Кад ми рекоше –.
Нисам била разочарана само запањена јер је према женама био баш, баш...
Lakse bi podnela da je frajer u koga sam zaljubljena *****, nego da je kukavica i phicka...![]()
dok sam mislila da je bi nekako mi je bilo neugodno, mislila sam da postoje stvari koje se njemu dopadaju (dečaci, jelte) sa kojima ja ne mogu da se takmičim.
bila sam mlada tad =)
danas bih sasvim drugačije gledala na tu situaciju =D