99 %

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisan ko zna čime)

99%

Zašto su ljubavne pesme
U 99% slučajeva tužne?
Zar ljubav ostavlja samo uspomene ružne?

Valjda je ta ljubav bila nekad lepa
Pre nego je postala slepa?
I da li je obavezno slepilo
Kada se ljubavi biće prepilo?

I kada se prepije
Da li postoji saobraćajac
Pa da dotični pijanac
Duva u balon a ne da pravi krkljanac?

Eeee, kažu da nema ljubavne milicije
Već samo ljubavne vibracije
I asocijacije, suzacije,
Turbulencije.i tugacije.

I kažu još da pesnik tada
Dok njime slepa tuga vlada
Pretoči pijanstvo svoje
U stihove za njih dvoje.

A dok lepa ljubav vlada
Šta pesnik radi tada?
Uživa, jede I pije
Realizuje snove što snije
Ni na kraj pameti mu nije
Da reči o sreći izlije
Već ih sve naiskap popije.

OJHAAAA….HIK

Zar bi ovakava pesma nastala iz srecne ljubavi.....Prelepo i bolno.....

Covek brzo istrosi reci kada je srecan..Tu je svega desetak istih koje se vrte u krug dok bol,tuga....Tu imas pisati romane i romane......

lelavi;bt95579:
Zar bi ovakava pesma nastala iz srecne ljubavi.....Prelepo i bolno.....

Covek brzo istrosi reci kada je srecan..Tu je svega desetak istih koje se vrte u krug dok bol,tuga....Tu imas pisati romane i romane......

zar ja tebi ličim na neku istrošenu ili ne daj bože da sam ostala bez teksta :zcepanje::zcepanje::zcepanje::heart:

Ljiljo svi predhodni komentari su romantični ,sentimentalni ,poneki šaljivi.A ovo je istina ,ti je doduše često spominješ ,al evo i naučne potvrde.Raspoloženje je stvar hemije u mozgu.Zavisi od količine serotonina,dopamina pa onda testosrerona itd.A to najviše zavisi od toga kako te majka rodila hahaha,svaka rasprava je suvišna;nauka danas sve zna:ok::bye:

zxy;bt95592:
Ljiljo svi predhodni komentari su romantični ,sentimentalni ,poneki šaljivi.A ovo je istina ,ti je doduše često spominješ ,al evo i naučne potvrde.Raspoloženje je stvar hemije u mozgu.Zavisi od količine serotonina,dopamina pa onda testosrerona itd.A to najviše zavisi od toga kako te majka rodila hahaha,svaka rasprava je suvišna;nauka danas sve zna:ok::bye:

Bog te.....ispado svetska naučnica :manikir:
jel sam lepo rekla da ćete svi biti ponosni što me poznajete kada postanem svetski poznata žemska :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Što su se bre mučili da čačkaju po tudjim mozgovima...mogla sam lepo da im kažem da je to urodjeno :rotf::rotf:

LJILJA MMM;bt95595:
jel sam lepo rekla da ćete svi biti ponosni što me poznajete kada postanem svetski poznata žemska :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Što su se bre mučili da čačkaju po tudjim mozgovima...mogla sam lepo da im kažem da je to urodjeno :rotf::rotf:
Ma rekla si ti odavno to ,ja sam odmah i prihvatio,al moramo malo da se zbavljamo.pa zato se ovde i sakupljamo:ok::bye:

LJILJA MMM;bt95595:
:zcepanje: Vec smo ponosni...:ok::cmok2::cmok2:

LJILJA MMM;bt95619:
Nemojte da se mnogo pravite važne već su pronašli elektronsku kapu koja stmuliše moždane sentre po želji,metneš je na glavu i biraš raspoloženje kakvo hoćeš :zcepanje:Mada nešto mislim da ćete vi najradije da ostanete svaka pri svome :( Ni ja reku neću da prelazim,ću da kupim kapu ,ona može sve da zameni,pa mi niko i ne treba ojhaaaaa

zxy;bt95632:
Nemojte da se mnogo pravite važne već su pronašli elektronsku kapu koja stmuliše moždane sentre po želji,metneš je na glavu i biraš raspoloženje kakvo hoćeš :zcepanje:Mada nešto mislim da ćete vi najradije da ostanete svaka pri svome :( Ni ja reku neću da prelazim,ću da kupim kapu ,ona može sve da zameni,pa mi niko i ne treba ojhaaaaa

kapu ćeš da staviš.....i da doživiš upoznavanje sa mnom.......:eek::eek::eek::eek:
ej, kuku meni......pa ti li misliš da mene može da zameni jedno kapče?
Ubaci i Meša sa razjapljenim čeljustima u taj kačket :mrgreen:

Back