99 %

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisan ko zna čime)

99%

Zašto su ljubavne pesme
U 99% slučajeva tužne?
Zar ljubav ostavlja samo uspomene ružne?

Valjda je ta ljubav bila nekad lepa
Pre nego je postala slepa?
I da li je obavezno slepilo
Kada se ljubavi biće prepilo?

I kada se prepije
Da li postoji saobraćajac
Pa da dotični pijanac
Duva u balon a ne da pravi krkljanac?

Eeee, kažu da nema ljubavne milicije
Već samo ljubavne vibracije
I asocijacije, suzacije,
Turbulencije.i tugacije.

I kažu još da pesnik tada
Dok njime slepa tuga vlada
Pretoči pijanstvo svoje
U stihove za njih dvoje.

A dok lepa ljubav vlada
Šta pesnik radi tada?
Uživa, jede I pije
Realizuje snove što snije
Ni na kraj pameti mu nije
Da reči o sreći izlije
Već ih sve naiskap popije.

OJHAAAA….HIK

zeljena;bt95646:
Pa one koje prelaze most su nemoralne???:eek:Dobra ideja,napisi blog o tome...evo uzmi mene za primer:zcepanje:

ma ne bre.......kako ćeri da objasnim zašto treba da me vozi sa nemačkom blentom u stari Beograd? Da upoznam koga? :eek::eek::eek:

Tebe za primer? Aaaaa ne draga moja......to će Tigar da napiše.....on je maher za tumačenje žena :zper::zcepanje
Ma ja sam moralna zbog eseja bre...ne zbog mosta

LJILJA MMM;bt95647:
ma ne bre.......kako ćeri da objasnim zašto treba da me vozi sa nemačkom blentom u stari Beograd? Da upoznam koga? :eek::eek::eek:

Tebe za primer? Aaaaa ne draga moja......to će Tigar da napiše.....on je maher za tumačenje žena :zper::zcepanje
Au bre,pravite problem oko jednog mostica...pa i mene da upoznas,sta fali,setam i ja ponekad obalom:mrgreen:

LJILJA MMM;bt95647:

A Tigar ce da me protumaci,naravno,samo mora prvo detaljno da me upozna,delic po delic:zper:

LJILJA MMM;bt95647:

Ma esej ostavi kod kuće i to s njim u vezi.Dodji slobodna kako te majka rodila to bi baš voleo da vidim;)

LJILJA MMM;bt95647:

A kako bi bilo da dodje ona treća Ljilja tj.prva a ove dve lJ.MMM i Direktorka ne moraju ni da znaju.Jer ja odavno znam da postoji prva tj prava Ljilja sa kojom ove dve stalno vode dijalog ali mi na tvom blogu vidimo samo njihov tekst a pravu ljilju možemo samo da naslutimo po neprestanom ubedjibanju ove dve da je sve ok da tako treba da ne može drukčije.Izgleda da se prava Ljilja tome baš opire.Pa su svaki dan potrebna nova ubedjivanja.E ta prava Ljilja mogla bi da predje reku,nju evo pozivam a one druge dve izazivam jer mislim da neće dugo moći prava Ljilja da se koči.

zxy;bt95653:
A kako bi bilo da dodje ona treća Ljilja tj.prva a ove dve lJ.MMM i Direktorka ne moraju ni da znaju.Jer ja odavno znam da postoji prva tj prava Ljilja sa kojom ove dve stalno vode dijalog ali mi na tvom blogu vidimo samo njihov tekst a pravu ljilju možemo samo da naslutimo po neprestanom ubedjibanju ove dve da je sve ok da tako treba da ne može drukčije.Izgleda da se prava Ljilja tome baš opire.Pa su svaki dan potrebna nova ubedjivanja.E ta prava Ljilja mogla bi da predje reku,nju evo pozivam a one druge dve izazivam jer mislim da neće dugo moći prava Ljilja da se koči.

imam predlog...naka na moju obalu dodje treći Z...ne ovaj filozof ovde što se špacira......ne ni onaj fini gospodim M....nego onaj treći pravi.....onda ću da rešim da li ću da poželim da upoznam i četvrtog :manikir:

Evo imam i ja predlog...ja stanem na sred mosta...a vi sa svojim kucicima krenete svako sa svoje strane,pa ko prvi stigne,vodi onog drugog na svoju obalu:mrgreen:

zeljena;bt95659:
Evo imam i ja predlog...ja stanem na sred mosta...a vi sa svojim kucicima krenete svako sa svoje strane,pa ko prvi stigne,vodi onog drugog na svoju obalu:mrgreen:
A ti šta radiš?Ostaješ na straži?Ili si i ti u paketu za pobednika :per:

LJILJA MMM;bt95665:
pa ne razdvajaju nas...ne mož se razdvoji ono što nije ni spojeno......neću bre da idem nigde.....ni na most, ni pod most, ni preko mosta......:zcepanje:
Da se ti ne bojiš vode.Šta bi to moglo da bude,nije valjda ono...mada ponekad liči:think:

zxy;bt95673:
Da se ti ne bojiš vode.Šta bi to moglo da bude,nije valjda ono...mada ponekad liči:think:

koje ono Z......ma nema veze....ne opterećuj se mostom i obalama.....ionako svako ima svoju tako da smo fifti-fifti a i ovaj blog je dovoljan :)

Poslednja izmena:

Back