???

[/quote]
Ne govori se o 'celom svetu stvorenom od jedinki u kojima preovladjuje animalizam',mislila sam na one jedinke koje su agresivne u sexualnim manevrima,a to nikako nije ceo svet.
I topic nema veze sa filozofijom,to je valjda i tebi jasno.
A agresivnost kao takva,cak i u sexu,moze imati veze sa strahom.(V.RAJH-"Funkcija orgazma")[/quote]

bash_andrea-cathrin.de.vu.gif

Može ali i ne mora, opet individualno kao i sve ostalo... Agresivnost, generalno, proizvod je nesvesnog, pre svega potisnutog konflikta, i u zavisnosti od snage svesnog, ispoljava swe u različitim situacijama (Frojd, autobiografija). Agresija u seksu proizvod je takvog konflikta (različite vrste, varijeteti), posebno kod osoba koje su bile žrtve agresivnog ponašanja...

Potisnutog!

Incidentna, verovatno agresivna, situacija u kojoj žrtva agresije nije odreagovala, potisnula je svoj bes, koji, do oslobađanja (regresivnom hipnozom npr.) generiše unutrašnji konflikt koji podsvesno frustrira tu osobu, koja opet, nesvesna svoje frustriranosti, ispoljava agresiju
00000030annie.gif
, posebno prema bliskim osobama koje nemaju gard prema njoj. Ovo je samo mogući scenario.... :roll:

I da i ne. S jedne strane da, naravno, to je neprijatna situacija. S druge ne, jer podsvesno priželjkuje revanš, i upravo ponavljanje konfliktne situacije moglo bi da bude okidač za oslobađanje potisnute agresije, daklem izlečenje
blowingup.gif
....

Alo sta pricate vi?
Zbog takvih ljudi kao sto ste vi gradom luta hiljade slobodnih mladica i devojaka koji ne mogu da badju decka/devojku jer imaju tako neke tripove,da je to nenormalno :(((((((

fakpuppet:
A neretko rezonuje tako da je coveku milina gledati i chitati isto ko gledati i slushati sviranje cekitjem po tucetu belih misheva.
Neretko, fakpuppet,NERETKO???
Vidi se da si omeksao,po svemu sudeci konacno si kanalisao svoju negativnu energiju,samo se iskreno nadam da nije u pitanju bila tvoja mama...
A tvoj doprinos je nemerljiv,kao i obicno...

Baby Kate:
fakpuppet:
A neretko rezonuje tako da je coveku milina gledati i chitati isto ko gledati i slushati sviranje cekitjem po tucetu belih misheva.
Neretko, fakpuppet,NERETKO???
Vidi se da si omeksao,po svemu sudeci konacno si kanalisao svoju negativnu energiju,samo se iskreno nadam da nije u pitanju bila tvoja mama...

"???" Baby Kate, "???"???+?

Sto se nadas da nije bila *moja*... "mama"? Enivej, moja "negativna energija" je samo izgovor drugima da da mirne glave nastave svoje lupetanje & you know it.

Baby Kate:
A tvoj doprinos je nemerljiv,kao i obicno...

Hehe. Ne, ne, ne: sve zasluge prepustam tebi. Nema sumnje da si zasluzila a 27. novembar ce ostati poslednji zapis u Gazdaricinom lila moderatorskom notesu kao notj kada se dogodila prekretnica na LjiS... Gazdarica obsolete.

Imam utisak da mislis kako nisam ozbiljno shvatio ovaj tvoj problem. Al evo for the record: nachela si vrrrrrlo bitno pitanje a nama svima imponuje neopisivo sto si svoje misli podelila s forumashima. Narochito cenim tvoj trud da "detrivijalizujes" LjiS (navodjenje ozbiljnih & groundbreaking radova raznih eksperata je sjajan potez u tom pravcu i smeru). Et' otalen moje "novootkriveno" postovanje prema tebi... hehe.

Medjutim, u gotta relax, ne mora 'analizirash' toliko. Jel' se pomis'ish neka, ziv ti bog, da si prosto jedna egzotichna i vatrena zenskinja? Jer "if it walks and quacks like a duck"... Sha fali tome? Kuj se vraga iz'edash, boga mu... So, aj kaziprst u uvo, palac u usta (dok se Zvak oporavlja, grejace ga zavoji ove zime) pa preispituj svoje stavove.

P.S. "???" :twisted:

Da li u korenu svake sexualne agresije lezi strah?

na kakvu seksualnu agresiju mislis?
ako mislis na situacije kad zensko nece a on je seksualno agresira, tu me ne interesuje sta lezi kod njega. znam da bi njegov penis lezao odsecen negde na nekoj deponiji.
razumeti agresora? ebote, ako to trpis onda svaka cast.

na kakvu seksualnu agresiju mislis?
ako mislis na situacije kad zensko nece a on je seksualno agresira, tu me ne interesuje sta lezi kod njega. znam da bi njegov penis lezao odsecen negde na nekoj deponiji.
razumeti agresora? ebote, ako to trpis onda svaka cast.

Ma ne bre, mislila sam na odsustvo nežnosti, najkraće rečeno.
Znači, nikakvo lomljenje ruku i tako to, nego ono, grebanje, ostavljanje otisaka zuba na vratu, čupanje za kose, "ajd' se sad pomeri ako možeš" držanje za ruke, malko grublji seks i slične stvari.

I ja sam tada radila neko istraživanje, pa me eto zanimalo zašto muškarci a bogami i žene imaju potrebu da na taj način izražavaju strast i želju.

Ma ne bre, mislila sam na odsustvo nežnosti, najkraće rečeno.
Znači, nikakvo lomljenje ruku i tako to, nego ono, grebanje, ostavljanje otisaka zuba na vratu, čupanje za kose, "ajd' se sad pomeri ako možeš" držanje za ruke, malko grublji seks i slične stvari.

I ja sam tada radila neko istraživanje, pa me eto zanimalo zašto muškarci a bogami i žene imaju potrebu da na taj način izražavaju strast i želju.

delovalo je kao da pricas o silovanju a tada bih ja postala ubica mirne savesti.

a ovo drugo.....
do jaja :super:
a zasto nemam pojma. udzbenici kazu da smo bolesni:sad2:

Back