Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Arnold_Layne:dobro ajde zar je bitno!!! prosla su dva dana, ne može ništa da se promeni, a i svi znami kakav uticaj imaju Italijani kod sudija, tako da mi nije žao....završimo sa tim više..
68Charger440:Znaci ako je neko dobar mi ga trebamo voliti i navijati za njegov tim?
JA licno navijam za Romu i navijao sam i kroz teska i dobra vremena! Tacno je da Barcu volim da gledam zbog vanserijskih igraca koji igraju u njoj, ali vise je to zbog antipatije prema Milanu!ZzZzZz:Vratice se sve to ... 99% ovih na forumu sto navija za Barselonu navija za njih zbog Ronaldinja i zato sto TRENUTNO igraju najbolji fudbal u Evropi ... bas me zanima sta ce da bude ako Ronaldinjo ispadne iz ove forme i ako Barselona prodje kao Real...
Sve je to sportska sreca, koliko je golova u istoriji ponisteno zbog nepostojeceg ofsajda! Ljudska greska daje jos jednu car fudbalu! O tome sam pricao.68Charger440:Nije sportska sreca nego sudijska pomoc.
Arnold_Layne:baš to. a da ne pričamo o tome koliko su u prošlosti Italijani pomagani od strane sudija. bilo reprezentacije, bilo klubovi...
Tacno je... Ne znam zasto, verovatno sto navijam za Romu, a oni su rivali! Ne volim ni Juventus, nisam voleo ni Inter, ali drug mi navija za njega pa smo se prvo glozili oko toga pa smo poceli da uvazavamo timove. To sto ga ne volim ne znaci da ga ne postujem, glupo bi to bilo reci za drugi najtrofejniji tim u Evropi! Na kraju krajeva to je sasvim subjektivna stvar na koju ni ja ne mogu da uticem :-D !ZzZzZz:Ne znam stvarno zasto ovde neki toliko mrze Milan ... Jel zbog toga sto je Lionu i PSV-u dao golove u poslednjim trenucima meca? Pa i to je car fudbala, odlucujuci golovi u poslednjim trenucima...
Nadam se da ce Arsenal da isprase igrom a ne zahvaljujuci sudijama....
Da, da.... Pogotovo sto Celsiju nisu dosudili dva penala... Smesno je to sto omalovazavate igru barce, kad ljudi igraju fudbal zato sto vole, a ne ko milan, juventus, celsi koji gledaju samo kako simuliraju sve sto se simulirati moze. Ako si mislio na start Del Orna nad Messijem, i trebao je da ga iskljuci jer mu je to bio drugi divljacki start, a da ne pricam o faulu Terija nad Messijem, i igranja rukom posle toga.... Iako ne volim bas barcu nesto posebno uzivam dok ih gledam, kao sto uzivam da gledam i Kaku, i Juninha i ostale brazilce....GRIZZLY:Barsa je zahvaljujuci sudijama prosla Celzi, Benfiku i Milan ..... (nadam se da necu morati da objasnjavam
I ja se tome nadam ,ali iz navijačkih pobuda.ZzZzZz:Ja se nadam da ce da ih Arsenal isprasi onako posteno
68Charger440:Ajde mi najbolji nekoliko utakmica u Ligi Sampiona (ove godine ili nekoliko posednjih godina) gde je sudija pomogao AC Milanu.
Arnold_Layne:pa pre svega malo u prošlost. kakav to tim može biti koji je izbačen iz prve lige zbog nameštanja utakmica....
evo i sada, svakog trećeg meseca po jedan italijanski klub biva uhvaćen u nameštanju.
pa više je mučno gledati koliko se gleda kroz prste Milanu i Juve-u u Serii A protiv neke boranije tipa Kaljari ili neznamjaštaveć
o reprezentaciji Italije i da ne govorim
ona utakmica protiv nas u vaterpolu kad su nas izbacili. mislim da jedino naš trener nije dobio batine jer je bio van vode.
pa basket na olimpijadi
hiljadu slučajeva ima
a za ligu šampiona ću ti odgovoriti jednom, ne mogu sad da se setim znam da sam jednom nešto popi'z'deo što se Milana tiče, ali evo ti recimo serija Juventus-Verder ove godine.
pljačka!! ali najgora!
Vidis, ne zove se on(mislim na ono nemacko gov.no) za dzabe GLAVNI sudija i on moze da zanemari signalizaciju pomocnog sudije, ako njegova odluka nije na mestu...Jebg....Budite realni,cist gol je ponisten Sevcenku ali nije ga Merk ponistio vec je Pomocnik Signalizirao
nemoj da se uplices u nesto o cemu nemas pojma!!!!pa pre svega malo u prošlost. kakav to tim može biti koji je izbačen iz prve lige zbog nameštanja utakmica....
DeteSunca:Dajte ljudi, kako god Milan da prodje dalje, to je na mestu, a kad neko drugi prodje trazite dlaku u jajetu!
Znao sam, Boga mi, da ces to reciTerror Techa:ako ponisten skroz regularan gol predstavlja dlaku u jajetu,onda si upravu!