9

Mogu on ili ona da budu kao sa naslovnice, a dok progovore ne znaju da sklepaju rečenicu...ne znam kojem bi poslovdavcu odgovarao takav radnik. Važno je da osoba ima ono nešto u sebi, da prijatno djeluje na ljude oko sebe. Sama fizička ljepota ništa ne garantira.

Ovde je važno da si u toj nekoj stranci :(

E a ta unutrašnja lepota , to se menja sa vremenom , ostariš, menjaš te neke "lepe osobine-manire-osobine", postaneš dosadan :dash: :lol: ili sl. ...
A što se nalaženja posla tiče, ja lično mislim da lepota ni kog jednog pola nije bitna značajno. Ono, da nije baššš rugoba , ako radi za šalterima, da ..., ali stranački zapošljene osobe, evo u mom gradiću tako su poneke ružne :confused: ... Nema pravila. Učlani se u aktuelnu stranku. Računam da nisi kao ova naša "lepotica". :D

Nesto se i promeni, zavisi od okruzenja i sklonosti pojedinca.
Ako zeli da se promeni na bolje i okruzen je dobrim ljudima postace bolje i samim tim lepsi iznutra, ako je okruzen losim ljudima moze da se pokvari (postane ruzniji).

Stranka je bitna ako radis u drzavi.
Ako pokusavas da radis kao konobarica u kaficu gledace koliko si fizicki lepa, nece te ni pitati za skolu ili diplomu.

Back