aleks1:Potpuno postaje deplasirano davanje bilo kakvog racionalnog odgovora ili objasnjenja na vise nego nekompetentne i mastovite konstrukcije jednog propagandiste, coveka sa losom namerom.
Njegova sumanuta zelja da zavadi, da seje razdor, njegova zelja da sudi i presudjuje, da poseduje monopol nad nekakvim neotkrivenim istinama, vec postaje toliko degutantna da prevazilazi granice civilizovanog i prelazi u ekstremni varvarizam. Dobro poznati princip Gebelsove propagande da dugo i cesto ponavljana laz u ocima nekompetentne javnosti moze da preraste u istinu, on obilato koristi.
Vreme je da ova pojava, odnosno tacnije receno, vremenska nepogoda, otkrije ko je i sta je (svoj identitet) i time stavi do znanja svim posetiocima ovog foruma da je on i profesionalno i zivotno vezan za postupak kreiranja necuvenih lazi o srpskom narodu u Crnoj Gori i srpskom narodu generalno posmatrano. Iako sumnjam da ce to da ucini, jer bi to donelo propast njegovom celokupnom delanju, on je svojim istupima vec uspeo da otkrije o sebi mnogo toga, tako da njegovo lociranje ne predstavlja poseban problem. Tu najpre treba da se ukljuci domen psihijatrije i medicine odnosno, tacnije, patologije kojima su vec odavno poznati principi po kojima se tretiraju obolelele osobe.
Ja mu iskreno zelim ozdravljenje i izbavljenje od ove posrnulosti. Kao hriscanin pre svega, spreman sam da mu oprostim, i to cinim, na svim poganim recima koje je uputio, i od srca se nadam da ce to da predstavlja pocetak njegovog puta ka spasenju. Ipak, posto se tu radi i o profesionalnom odnosu, drugim recima ovaj covek je i materijalno zavisan od konstruisanja ovih, vec mnogo puta vidjenih izmisljotina i kompilacija, to svakako mora da se ima u vidu. Moguce da je i egzistencijalno ugrozen. Treba da mu se da i vreme da sam sebe preispita i da razmisli o svom polazaju i perspektivama. Sa moje strane, kod ovog preispitivanja, imace razumevanje.
Stoga, kako to etika i dobri obicaji nalazu, pokusacu da se uzdrzim komentarisanja i davanja odgovora, potencijalno bolesnom ili pak egzistencijalno zavisnom coveku, zaokupljenom regionalnim ekstremizmom. Ekstremizam generalno, kao i ekstremizam zasnovan na neistinama nisu dobri, ali treba razumeti i secesioniste i njihovu opsednutost.
Puno prazne price !
Ja svoje postove potkrijepljujem cinjenicama i dokazima.
Postavio sam gomilu dokumenata na ovom podforumu koji prosjecnog Srbina zapanjuju, jer je prosjecni Srbin ucen da se u istoriji C.G. nije nista desavalo i da su Crnogorci slucajno tek tako se zvali Crnogorci i slucajno tek tako dobili 27. priznatu drzavu u svijetu.
Zao mi je sto je tebi zao, sto prikazujem fakta iz istorije Crnogoraca, ali ne mogu ti nista, istina zna da bude surova, nijesi u snovima i bajkama, čitaj pazljivo dokumenta koja sam postavio i muči se.
Znam da bi najsrecniji bio, kada se istorije Crnogoraca nikada nista ne bi prikazalo, osim nesto srbovanja Petrovica.
Da se prikaze to nesto srbovanja Petrovica i nista vise ! To bi volio !
Bravo, "posten" stav jednog Terazijskog Crnogorca !!!