KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.216
Ево ускоро ћемо имати 9 милиона порука на подфоруму Политика. Шта ви мислите?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево ускоро ћемо имати 9 милиона порука на подфоруму Политика. Шта ви мислите?
Kakve to ima veze sa sustinom?Ево ускоро ћемо имати 9 милиона порука на подфоруму Политика. Шта ви мислите?
Nije valjda da brojite i ove komšine¿¡Ево ускоро ћемо имати 9 милиона порука на подфоруму Политика. Шта ви мислите?
brojka ne govori nista, osim sto potvrdjuje da manjina u skupstini srbije i zivotu srbije masovno kucka besomucno na internetu, udruzena sa cro
obzirom da ds grupacija gubi izbore od 2008. , krstarica je u neskladu sa vremenom, ili je instrument protiv srbije i gradjana srbije
vecina tema i postova su bezbacajne, bezvredne, kratkotrajne i pomalo glupe kad se ponavljaju bezbroj puta u vise godina jedno te isto
da zakljucim, jeste sloboda ali sloboda od zdrave pameti
I spreman si da podjebavas opoziciju.Skuvo sam 6l paradajza
Nije sve u srcu i izgledu, npr Bili voli Vox više nego išta na svetu .Значи људе највише занима, овим редоследом:
Политика
Љубав и секс
Жене
Религија
Музика
Да ли је то рецепт по ком се траже партнери? Политичко опредељење дакле долази пре секса? Значи да Биљана Србљановић никад не би била са неким ко гласа за Шешеља, без обзира што изгледа ко Бред Пит, секса ко Питер Норт и воли је као Сирано де Бержерак Роксану?
Gleda krišom, tako i špijunira krišom kada dele sendviče da nekom ne udele dva komada.A otkud ti znaš ko je šta napisao kad si sve stavio na ignore listu?
Podelio sam 3l paradajza ostalo mi je jos 5litara.
Meni juče kolega doneo iz Valjeva:
1 lit paradajza
Teglu slatkog od šljiva
3 tegle džema od kajsije
Litar domaćeg sirupa višnja-malina
Kilo valjevskih šljiva i jabuka
Danas je nature day u kući![]()
Meni Pan Erotika bila najbolja od svih novina pogotovo broj sa Sladjom Vitinom pa smo ga svi zajebavaliCestitam, najbolji ste od svih novina...
Bolje se blamirati za dz nego za litar ulja i salamupolikita je slika propadanja eu i nato agresije, i ds pete kolone kao kopnenih trupa
je be vas vreme. laz se kruni, spam na krsti ne donosi nikakve rezultate, osim nesto para vlasniku. za dz se blamirate
Pfff...pa nije ti ovo strana ambasada ili tajkunski centar....nisu to baš toliko osvešćeni, kako bih ti rekao.Значи људе највише занима, овим редоследом:
Политика
Љубав и секс
Жене
Религија
Музика
Да ли је то рецепт по ком се траже партнери? Политичко опредељење дакле долази пре секса? Значи да Биљана Србљановић никад не би била са неким ко гласа за Шешеља, без обзира што изгледа ко Бред Пит, секса ко Питер Норт и воли је као Сирано де Бержерак Роксану?