9 lepih macica

Tsuymish

Buduća legenda
Poruka
31.362
Treba mi mala pomoc ako nije problem :)
Tacnije treba malim macama koje smo danas nasli
Ima ih devetoro, stari su oko mesec ipo dana...neki su samo prljavi a neki su i mrsavi i vidim da su slabiji..ima jedno koje bas zaostaje za ostalima :(
MAma im je tu i sa njima je jos jedan macak koji je rekla bih, mamino mace iz "prosle sezone"
Ja mogu jedino da ih hranim pa mi treba pomoc...u vidu oglasavanja i preko potrebnog smestaja...ili bar u tabletama za gliste i malo hrane mozda...
Nemam cak ni gde da ih sklonim na suvo,cisto i sigurno jer ne poznajem kraj pa ne znam gde bih smela da ih smestim...a i plasim se da mama ne krene da ih seli negde pa da nastane haos.
Tu gde su, je ulaz u neki podrum....tu je blizu prometna ulicai tu gde su kod vrata u podrum ima razbijenih flasa,vode zbog kise i svakakve prljavstine...bubasvabe setaju okolo, mace su spavale na nekim kesama,pa smo im stavili majicu jednu da bar spavaju na cistom...
Ne znam kako je moguce da iz te zgrade koja ima dva ili 3 ulaza, ne moze niko da se seti da im makar sipa vodu....ili da ocisti to tu...ko zna ko se sve skuplja nocu tu...ima cak i ljudskog izmeta
Ne znam sta da radim...
oni su izasli iz tog podruma,ima pored vrata resetka kroz koju prolaze, ali sad kad sam isla da ih hranim,vidim da spavaju napolju na tim kesama okruzeni izmetom, razbijenim flasama i ko zna cime jos...
:(
Bilo kakva pomoc je dobrodosla

Slikala sam ih danas al mi je kartica na mobui odlepila nesto i slike su nestale...slikacu ih sutra ponovo

ocistili smo im to mesto koliko smo mogli, posle idem po hranu i pastu protiv glista
namesteno im je nesto da spavaju i sad cu slike da stavim
nemam pojma koliko ima zenki a koliko muzijaka
ipak je i druga velika macka zenka i vidim ima i ona sike
njeni su stariji i ima ih ja mislim troje ili cetvoro,ovi ostali su sitniji i oni su od sive mace

evo su
imaju iapk vise od mesec ipo
oko 2 meseca, mozda malo jace...

Prilozi

• Photo1084.jpg
    Photo1084.jpg
    39,7 KB · Pregleda: 12
  • Photo1085.jpg
    Photo1085.jpg
    38,1 KB · Pregleda: 12
  • Photo1086.jpg
    Photo1086.jpg
    30 KB · Pregleda: 12
  • Photo1087.jpg
    Photo1087.jpg
    32,4 KB · Pregleda: 12
  • Photo1088.jpg
    Photo1088.jpg
    49 KB · Pregleda: 12
Slikaj ih i oglašavaj na fb grupi....https://www.facebook.com/milanasheroj?filter=2
Malo im počisti tamo ako je previše djubreta, taj koji zaostaje u rastu i mršav verovatno ima proliv i crevne bakterije. Treba mu dati malo antibiotoka a posle i probiotik.....doziranje antibiotika po telesnoj masi možeš naći ovde na strani... Ishrana malih
mačića

Te mačiće treba udomiiti a mačke sterilisati, ima dosta posla tu.....

Poslednja izmena:
...................................

Prilozi

• Photo1089.jpg
    Photo1089.jpg
    42,7 KB · Pregleda: 12
  • Photo1090.jpg
    Photo1090.jpg
    36,3 KB · Pregleda: 11
  • Photo1091.jpg
    Photo1091.jpg
    36,2 KB · Pregleda: 12
  • Photo1092.jpg
    Photo1092.jpg
    42,9 KB · Pregleda: 12
  • Photo1093.jpg
    Photo1093.jpg
    34,6 KB · Pregleda: 12
Slikaj ih i oglašavaj na fb grupi....https://www.facebook.com/milanasheroj?filter=2
Malo im počisti tamo ako je previše djubreta, taj koji zaostaje u rastu i mršav verovatno ima proliv i crevne bakterije. Treba mu dati malo antibiotoka a posle i probiotik.....doziranje antibiotika po telesnoj masi možeš naći ovde na strani... Ishrana malih
mačića

Te mačiće treba udomiiti a mačke sterilisati, ima dosta posla tu.....

znam...............
a napisala sam vec da smo ocistili

Back