xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
123loncar;bt287625:...dok čitam ove tekstove , rađa se misao podmukla i kvarna , te postavlja pitanje : kako je moguće da tako uzvišenu stvar , gotovo božanstvenu , kao što je ljubav , milenijumski čovek , mudar i racionalno hladan , uglavnom odbacuje !?...gotovo od postanka sve prve ljubavi su odbačene onima kojima su posvećene....većina nije ni bila svesna da joj je darivana ta božanstvena , još i prva ljubav - pa nije ni obraćala pažnju na to "božanstvo".....šat je u tom "božanstvu" pogrešno , il' je pogrešan čovek , onaj koji je voljen , ili pak onaj koji voli - a možda i zajedno !?....pa eto i "božanska ljubav" prema sveopštem miru je milenijumima surovo odbacivana - svakodnevno ; kako na današnji dan , tako sve do pra početka....!?
....zaista , šta je to u vezi te "božanske ljubavi" na ovom svetu tako surovo lažno !?
andrriano;bt287638:Sfyontull...bit će još pjesama i raznih članka (ako ne umrem uskoro)...ogroman je moj stvaralački opus...pola stoljeća se već stvara...
Gloriana;bt287627:nista..u vezi nje nije lazno. lazni su ljudi i interpretacije ali ta ljubav uvek nadje svoj put...a kod pesnika uvek!
123loncar;bt287665:...malu sam naveo kao dokaz manipulacije....a baš kao manipulativnu umetnost , vidljivo i dokazano - bar mojoj generaciji , a bilo je u svakom veku takve , naveo sam tu umetnost , koja se kao borila za potlačene....a sad ti umetnici beže od sopstvenog imena...
...ja mugu da budem svakakav , ali od istine i prošlosti ne bežim...verovatno u smemu tome manje više lutam...ali sigurno ne bežim....no , bar tako mi se čini , ne zanosim se nekom njenom nebesnom veličinom , i brzo se treznim od njene opijenosti...jer umetnost tome i služi , da opije , zanese , skrene i izvitopere - a košta đavo ipo...balkanski narodi su platili visoku cenu , te svoje umetnosti i njenih nebeskih boraca za socijalnu pravdu....
...evo i naš bloger izbrisa svoje tragove kao da nije ni postojao - sreća što tema je smislena u komentarima i raznolikosti razmišljanja...a to je važno....izuzetno važno....različitost viđenja !
Gloriana;bt287666:ima nesto savrseno lepo i duboko istinito u uzletanjima u vise sfere...ne da nam se otope krila, nego sve iluzije nestanu pre sto padnemo na zemlju
123loncar;bt287714:...pa posle pati , jedi se , grizi sebe sama.....i na kraju čovek pita sebe , zašta sam se toliko petntračio u te visine , kog vraga - da se sad jedem do kraja života !?...i zašta se ja jedem toliko !? čemu sve to !?...naročito kad nikom nije bolje , a ni mei samom ! ...zaista , boljitka niodkud , nikome , ako je čovek , čovek u ovom svetu !
Gloriana;bt287744:jao loncar pa da razmisljas kao sto si opisao, niko nikada ne bi uzletio..i onako svi znamo sta nas ceka posle..neko otpisuje, neko prepisuje, zreli ljudi , uglavnom cute, umetnici se bacaju namerno u ta stanja a mnogi se duboko u dusi, nadaju da ponove sve iste "greske", letenja..etc..sta cemo reci deci, unucima? Mladjim generacijama? -Nemojte letiti jer ni ja se nisam usudio ,ili: mucno je posle, bice ti gorko iskustsvo, grisces se.. Neeee..zato slusamo starije,svi kazu isto: joooooj da jesam ili samo leti dete, leti..