Quantcast

...

Young_blood

Poznat
Poruka
7.400
Nikad nemoj želeti da previše znaš, što čovek manje zna, život je jednostavniji. Znanje čini čovjeka slobodnim, ali ne i sretnim.
Dođi, pij sa mnom, u ime bezazlenosti, gluposti, vere u budućnost, snova o sreći.......

E.M.Remark

 

zxy

Veoma poznat
Poruka
13.829
Ko umnožava znanje umnožava muku piše u Bibliji a car Solomon koji je imao i probao svašta na kraju je zaključio;
Sve ,sve al nema čoveku druge nego da jede i pije i bude srećan tu gdi je :lol:
 

123loncar

Veoma poznat
Poruka
14.299
...pa da , pa da dovedemo kralja , domaćina , našeg dobrotvora da on lupa glavu za nas - da nas odvede na svetsku klanicu i oslobodi ovozemljaskih muka....svartno mudro...što blesaviji to ljudskiji...što gluplji to argatorski upotrebljiviji...fali samo kačevendizam pa da uživaju oni koji izaberu glupost , budalaštinu , neznanje i tako to...gratis ide koja flaša dnevno , mučenice , lekovite - zozovače !...za patriotske raspoložene pride dođe za zabavu i Fikreta u toplesu , bez carskih rezova na licu i telu !
 

123loncar

Veoma poznat
Poruka
14.299
...ta Dama , sa slike , okrenula je točak istorije i ustoličila kapitalizam....neoliberalni kapitalizam , kao da ju je odveo pod giljotinu , te tako zaustavio istorijski točak - bar za ovaj vek i sve njegove generacije.....REVOLUCIJA JE UBIJENA....sa njom sve slobode....sloboda nema cenu....ona se životima plaća....ovaj neoliberalni čovek / buržuj / , sličan je pacovu u kanalizaciji - a i neuništiv je !...da nije poražavajuće , bilo bi smešno...taj pacovski čovek sve bi da kupi , plati - izradi....njemu ne ide iz debelog mesa u mozak da se pamet , čovečnost , dostojanstvo , čast i sloboda ne kupuju....i ma koliko išli na tržnicu roblja ( ustanove za zapošljavanje i oslobađanje od zatvorskih kazni ) , neće moći slobodu da kupe !
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.