Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Marimari47;bt264717:Volim haiku poeziju, posebna je i zahtevna.
Zadivila si me po ko zna koji put![]()
Muke moje, kratko i konkretno stanje trenutka u prirodi... a ja bi onako široko ko ova banatska ravnica...LJILJA MMM;bt264722:Za mene je mnogo kratkomada je to suština haiku ....osećaj, misao pretočeni u stih.
Ovi stihovi su lepi kao i miholjsko leto
![]()
Tamišarka;bt264724:Muke moje, kratko i konkretno stanje trenutka u prirodi... a ja bi onako široko ko ova banatska ravnica...![]()
LJILJA MMM;bt264725:znam, zato i ne pokušavam...vazda ostanem nedorečena
![]()
Tamišarka;bt264727:i ja ali eto malo izazova... zanimljivo je posmatrati i zapisati... na mom blogu sam ih postavila pod oznakom "Dnevnik"
LJILJA MMM;bt264730:mogu da se samoizazivam neki drugi dan......sad sam mnogo umorna i evo zapisa...možda ne potrefim baš haiku, al' tu je negde
noć je hladna
sve miriše na mokro
odoh u krevet
laka ti noć dušo i lak san nek ti u pohod dođe
![]()
zxy;bt264746:Ja isto,iako nisam baš neka cvećka..![]()
123loncar;bt264754:
...da sunce .....!
...toliko je kiše palo , da imam utisak da su mi noge vlažne i počele da trule.....sve je vlažno , donilo neku miru truleži ,ne one truleži pozne jeseni , već truleži stvari koje su prozukle i kojima je došao poslednji vakat .....
...sunce.....ono je neophodno.....trebalo bi da sija danju i noću , da prosuše i sve i oživi....
..sunca nam daj vodolijo ....sunca daj !
Jorgovan greškomfaraonn;bt264929:...da li je miholjsko ljeto
ustvari
odjek proljeća....