???

aVwqe.gif
Neznam kako je iz ovog bloga nestao *.gif postavljen; ostalo nije ni bilo važno, evo postavljam ga opet sa nadom da će ostati večno !?

ahil-i-hektor-1.gif

I onda kao i sada
drugi su odlučivali
čija će biti pobeda
Tada su živeli na Olimpu
a sada( za sada) na Kapitol hilu ;):D

Poslednja izmena:
ahil-i-hektor-2.gif

Neznam kako je iz ovog bloga nestao *.gif postavljen; ostalo nije ni bilo važno, evo postavljam ga opet sa nadom da će ostati večno !?
ax8ob.gif

Poslednja izmena:
...laže ahil, kad kaže da je ratovao samo zbog viteštva i slave... laže gad zverski - večno žedan ljudske krvi ... pretvorio se u savršenu mašinu za ubijanje....čovek zver ! ....to je homerova manipulacija i destruktivna udica za ubijanje ljudskosti u svakom nevinom đaku / učeniku ... kao i onda i sad takve zverske ubice pretvaraju u junake i veličaju kao bogove ---- a bogovi nam okreću leđa i peru ruke od takve zverske pameti i zločinačke mudrosti ...

TADA....sada....vidi li ljudsko oko razliku osim u napretku tehnologije...ista zvjerstva....ista žeđ za moći....novcem......sve je materijalizovano....baš sve.....čak i mi sami...iako odbijamo to priznati....BRAVO....moj duboki naklon viteže

Hvala ! ...sinoć sam ponovo gledao ovaj fil iz koga sam iseckao kadrove za ovu animaciju -- kako bih osvežio misli i pokrenuo razmišljanja o manipulativnim moćima helenskih mitova , koji i danas u obrazovnom sistemu služe za ispiranje mozgova mladeži ( za pravljenje matrijalistički slavoljubivih vojnika zločinaca -- jer malo je carskih tronova a mnogo kadeta --- koje si divno prepoznala ali nažalost niko od nas to ne želi da prizna )... i da kažem na kraju : divim se tim manipulativnim moćima i razini na kojoj su - moćno je to dugovečno oružje alatka za proizvodnju poslušnih robova ( za razliku od ovih naših balkanskih manipulativnih prostakluka ) ...tja...
...Pozdrav !

Back