,,,

• Začetnik teme Začetnik teme Emin@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dragi moji,preskocite text...Cista glupost...Slusajte pesmu. Jer,zivot je lep:heart:
Pozdrav za sve vas:kiss:

Pisem ves tri sata i brisem...Necu nista da napisem.Ne i tacka.U inat sebi i svojim osecanjima..
U inat detetu u meni koje je naivno,koje ne zna da sakrije svoje odusevljenje,svoju tugu...
Duboko u meni cuci pesnik slomljenog srca
Duboko u dusi tinja bol,grca u svom beznadju ptica
Ptica u zlatnom kavezu..Ptica koja je zeljna slobode
Duboko u ponoru tame svestlost se nazire,u bunaru zelja..u dubinama morskim...
Skoci,skoci i uhvati svoju srecu..Ceka te na dnu provalije..Keze mi se sablasni likovi i sene...
Sklopim i oci i pozelim..Nestanite uklete duse jos ukletijih spodoba..
Nestanite i skamenjeno srce mi podarite..Da,skamenjeno...

1286863451_470x353_crying-girl.jpg

U pravu si... Nemoj više dušo, da pišeš ovakve tekstove... Rastužuješ prijatelje svojom tugom. Naročito one koji su već tužni od svoje sopstvene tuge...:(

:heart:

Storm+y;bt123643:
U pravu si... Nemoj više dušo, da pišeš ovakve tekstove... Rastužuješ prijatelje svojom tugom. Naročito one koji su već tužni od svoje sopstvene tuge...:(

:heart:
Eh,draga moja..Zato uvek napomenem da ne citaju i to ozbiljno mislim.Meni bude lakse kad se tako ispraznim...:heart:

Čitajući tvoj blog jutros, pripisujem tvoje raspoloženje trenutku koji svako od nas ima, kad plivamo kroz život kao ispod mora pa nam ponekad ponestane vazduha. Mora da se ispliva, uhvati vazduh i nastavi dalje.
Tri sata pišeš i brišeš, kažeš. Zamisli nekoga ko nikad ništa ne napiše pa nema
šta ni da briše, Pasivan je posmatrač života i ja mu uopšte ne zavidim.
Okreni se oko sebe, prepoznaj nešto lepo...Ta količina beznadja neće te odvesti nikuda. A meni je stalo do tebe - ako ti to nešto znači, prelijepa Emina, moja mlada prijateljice.
profilepic206320_92.gif

I ova pozadina na tvom profilu se rastužuje.
Predlažem, samo predlažem da zameniš ovu ružu; stavi neku nežnu, lepu,dražesnu koja će ličiti na tebe.

Draga E., ne treba da ideš daleko,pogledaj cveće oko sebe i vidi kako se bori lepotom svoje egzistencije.
Ali ljudi su želeli i odgajili i crni cvet.Jer njegova lepota je u vezi sa istinom koja je u osnovi života.
Gde će ako ne u pesmama čovek da izrazi to snažno osećanje koje svako kad se dublje zagleda u sebe i oko sebe nalazi.
Zato se ne ustručavaj da izneseš istinu koju osećaš na svetlost dana jer istina oslobadja.

mari47;bt123655:
Čitajući tvoj blog jutros, pripisujem tvoje raspoloženje trenutku koji svako od nas ima, kad plivamo kroz život kao ispod mora pa nam ponekad ponestane vazduha. Mora da se ispliva, uhvati vazduh i nastavi dalje.
Tri sata pišeš i brišeš, kažeš. Zamisli nekoga ko nikad ništa ne napiše pa nema
šta ni da briše, Pasivan je posmatrač života i ja mu uopšte ne zavidim.
Okreni se oko sebe, prepoznaj nešto lepo...Ta količina beznadja neće te odvesti nikuda. A meni je stalo do tebe - ako ti to nešto znači, prelijepa Emina, moja mlada prijateljice.
profilepic206320_92.gif

I ova pozadina na tvom profilu se rastužuje.
Predlažem, samo predlažem da zameniš ovu ružu; stavi neku nežnu, lepu,dražesnu koja će ličiti na tebe.
Draga moja Mari:zag:
Znace mi tvoje reci puno.Nekada covek mora da izbaci iz sebe ta osecanja.Svi mi imamo mnogo problema i svakom je svoja muka najteza,ali nekada...Covek ne moze da odoli a da ne zapadne u depresiju ma koliko snazan i jak bio.Nikada nisam pisala o svim nedacama u zivotu.Uvek sam se borila da budem optimista i sve gledam sa lepse strane...Tada zanemarimo onu tamnu stranu medalje. To je losa taktika...Jer,kad tad nas stigne i ...moze da ubije....

I meni je puno stalo do tebe,znas ti to:zag::cmok2::heart:

zxy;bt123661:
Draga E., ne treba da ideš daleko,pogledaj cveće oko sebe i vidi kako se bori lepotom svoje egzistencije.
Ali ljudi su želeli i odgajili i crni cvet.Jer njegova lepota je u vezi sa istinom koja je u osnovi života.
Gde će ako ne u pesmama čovek da izrazi to snažno osećanje koje svako kad se dublje zagleda u sebe i oko sebe nalazi.
Zato se ne ustručavaj da izneseš istinu koju osećaš na svetlost dana jer istina oslobadja.

Dragi moj prijatelju:zag:Uvek smo se savrseno razumeli:cmok2:

Back