.....

• Začetnik teme Začetnik teme Emin@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvinite sto necu pisati mnogo.Imam potrebu da napisem toliko toga ali,nemam reci....Zato,postavicu par pesama...Tuga nije nicim konkretno izazvana ali dodje tako nekada.....Evo,ove stare i lepe pesme mogu da dotaknu srce i probude nostalgiju,tugu i najsretnijem coveku tako da,ako ne zelite da se osetite lose,preskocite ovaj blog...Veliki pozdrav svima od Emine:heart:

Boli me sto nije bilo dovoljno vremena da se iskaze ogromna ljubav i postovanje prema dragim osobama...Zivot nekad jednostavno nije fer....Vsko ce ove pesme doziveti na svoj nacin i prema svom bolu.Ja...Ne znam...Osecanja su pomesana.Mogu proci godine a da nesto cuci u nama i ceka da izadje napovrsinu.Nekada i ako stalno zalimo za necim ili nekim i dalje ostaje i nikad ne prestaje da grebe,boli,zulja...Da te vuce dnu savest ili ko zna sta vec.Covek je sam sebi najveca misterija...

Tijara i Dijenek danas su me inspirisali na ovoj blog.Podsetili me..Ne zapravo podstakli u meni ono osecanje koje sam bila zanemarila neko vreme.Neko kratko vreme ali dovoljno dugo da me savest pece kao zar...Stidim se..Zar da posle toliko velikih tragedija u zivotu bacim pod noge i zalim za nekim malim stvarima koje na kraju krajeva od mene i zavise....Gore sam navela da tuga nije izazvana i sada,sto vise pisem cini mi se da ipak jeste...Negde u podsveti skrivena....

Emin@;bt119931:

Ej, nemoj pogrešno da me shvatiš......ova pesma je za mene seta....tiha tuga.....za svim prošlim ...žudnja za onima koji nisu tu iz raznih razloga.....ne slušaj reči....slušaj samo muziku....i mene je Dijenek pomerio iz ležišta sinoć ...i moj blog....te legoh sa tom tihom setom....rekoh, jutros ću ustati drugačija.....ali seta je tu....i svi komentari su setni....i sada tvoj blog....a sad stvarno moram ići....:heart:

To shto kazesh da tuga nije nichim izazvana,nego ti tako dodje...... e, to isto se i meni deshava...jednostavno dodje mi takav dan i samo bi plakala ....a kao nije mi nishta, nisam tuzna.......ali to sve prodje,zar ne i posle kishe.....SUNCE....glavu gore,dusho!

AnaNumber1;bt119934:
To shto kazesh da tuga nije nichim izazvana,nego ti tako dodje...... e, to isto se i meni deshava...jednostavno dodje mi takav dan i samo bi plakala ....a kao nije mi nishta, nisam tuzna.......ali to sve prodje,zar ne i posle kishe.....SUNCE....glavu gore,dusho!

Naravno,bice bolje:zag:
Hvala ti:heart:

Sve i da hoces mnogi se dogadjaji ne mogu zaboraviti.
Nekad ih samo potisnemo a onda je dovoljan samo jedan fles
da te podseti na njih i eto te u setnom raspolozenju
Nekad budemo tuzni,neraspolozeni
a onda ce te opet neki fles vratiti u bolje raspolozenje

SibirskiTigar;bt119944:
Sve i da hoces mnogi se dogadjaji ne mogu zaboraviti.
Nekad ih samo potisnemo a onda je dovoljan samo jedan fles
da te podseti na njih i eto te u setnom raspolozenju
Nekad budemo tuzni,neraspolozeni
a onda ce te opet neki fles vratiti u bolje raspolozenje

Da,tako je..Bas si lepo opisao:)

Draga Emina
danas si nešto setna
sve je to samo hemija
dodaj malo hemije i ti
imaš valjda pri ruci
neki dobar brendi
Čašica ,dve i seta ode
a zameni je
ono romantično raspoloženje
koje tebi tako lepo paše;):heart:

zxy;bt119946:
Draga Emina
danas si nešto setna
sve je to samo hemija
dodaj malo hemije i ti
imaš valjda pri ruci
neki dobar brendi
Čašica ,dve i seta ode
a zameni je
ono romantično raspoloženje
koje tebi tako lepo paše;):heart:

E,da znas da hocu da popijem jedan brendi;) A mozda i dva:D :cmok2:

Svašta sam htela da Ti napišem, ali možda će Ti više reći ova muzika i stihovi.

Istina je da sve na kraju biva pokriveno ruzmarinom, snegovima... i pomalo zaboravom
:heart:

:zag::cmok2:

Back