......................

Dani su se smenjivali kao konzerve na pokretnoj traci - padajući u ruke onih koji su bili spremni da ih zgrabe. Previše ljudi. Premalo smisla.

Kaži da si ovo sam smislio, al pogledaj me u oči! Od koga si prepisao?! :D
Ako izuzmemo par krajnje bespotrebnih pokušaja da budeš duhovit, i stereotipnost aninog lolitačastog lika, ideja je vanserijska, a ideja je ključna i svidja mi se.

Sam sam smislio. Ne vidim to kao nešto senzacionalno.

Pa da, najbitnija je. Svestan sam da ima još dosta mesta za doradu, ali ako nastavim ovim tempom - za dve godine ću izbacivati po pet kvalitetnih priča na dan.

U koje oči? Vidim samo sebe u ekranu. :) Šalim se...

Njena ćerka. :) Odabrao sam ime Ana zato što je kratko i jako lepo. Ovako sam napisao jer su ljudi verovatno očekivali da će sad ona da se izbavlja od tog slikara, ovo ono... a zapravo preslikava svoju sudbinu na sudbinu svoje ćerke, iako je bila u istoj poziciji kao ona pre petnaest godina.

To je poenta..

Тако сам и сконтала, али сам се потајно надала да дајеш ретроспективу, јер се јежим на помисао да ће тај старкеља све да понови са својом кћерком! :eek:

,,Вежи ме'', ,,Причај са њом'', ,,Све о мојој мајци''...

Углавном, бави се оваквом тематиком... ако ниси гледао његове филмове, сигурно ће ти се допасти... ;)

The_Philosopher;bt107798:
Aha, sad se sećam.

Dobar režiser, on je u fazonu Vudija Alena, ili...? Mislim, oni obradjuju u filmovima te večne, "životne" teme.
Да, он је најпознатији шпански редитељ, и бави се том ружнијом страном живота... У већини његових филмова има његових биографских елемената, јер је и сам имао тежак живот...

Баш недавно сам са једном другарицом коментарисала његове филмове.
Мени се они свиђају баш зато што су другачији, нису као холивудски филмови о богатим тинејџерима, екстра рибама и сл. већ приказују људе са маргине живота, који кроз живот пролазе провлачећи се кроз трње... :( А таквих заиста има свуда око нас...
Да би она рекла да је њој све то болесно, и да то не би ни требало да се снима...
Баш као што ти негде написа да људи беже од таквих ствари, окрећу главу, а оне нажалост постоје :(

Poslednja izmena:

Back