......................... .........

Овакве приче ми остављају горак укус у устима, па се покајем што сам их и читала :rumenko: (немој да се увредиш)...
Приметила сам да има доста људи на форуму који воле да пишу о тој некој ружнијој страни живота, сивилу, моралном пропадању итд. од чега се мени смуче и живот и људи... :neutral:

Da, ali ja to radim najbolje. :) A sve moje pesme su izrazito vedre. I čak ih mogu nazvati smešnim. Ova priča je smešna, za moj ukus. Najjače je kad se budaletina gubi u patetici, i onda se zadovolji jednom rečenicom i presrećan ode da pere kola. Poenta ove priče je u tome koliko je danas ljudima potrebno da bi bili zadovoljni, i koliko je to zadovoljstvo potkovano iluzijama.

MPMcB - zašto baš Pamela? Odvratna je. Napumpana gumenarija s blistavim osmehom.

Па, видиш мени ова прича није смешна, већ има неко дубље значење због чега такве приче не волим...
Јасно осликава друштво у којем се сви воде парама, и све се врти око тога... :thumbdown:

А то што ти кажеш да се људи могу задовољити једном једином реченицом, и да је то задовољство заправо углавном потковано илузијама, мени се баш гади!!! :evil:
Толико је мало потребно да би људи били истински задовољни само да хоће да се потруде... Да су искренији, мање похлепни, и да више цене неке друге вредности...
Тада би овај свет био много лепше место за живот...

Back