....

• Začetnik teme Začetnik teme zxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Познајеш ме
И корак и дах и додир
И пушташ да скинем паучину
Под којом се сакриваш
Да склизне без звука
У потпуном подавања
Да излудиш моја чула
Мирисом и звуком свога јецаја
Да обневидим од твог умиљавања
Да уроним у бескрај твог обожавања
Да зањиштим као пастув
У тренутку предавања
Да се распршим у безброј зрнаца
Да нестанем у твојим грудима
До последњег крика и границе лудила

napomena:autor anoniman

SibirskiTigar;bt90057:
Имам колегиницу која сваке ноћи сања пастува.Препоручићу те
Moguće da je autor stihova žena u tom slučaju preporučujem tebe a ti se potrudi znaš da im je stalo do tvoje reakcije jer si nesumnjivo autoritet za ta pitanja.Poz.

Ne obratih dovoljno paznje ko je autor jer uglavnom postavljas svoje stihove. Ne razumem tvoj ton ali ako ti kazes neka bude tako...hvala za preporuku,necu te obrukati

SibirskiTigar;bt90097:
Ne obratih dovoljno paznje ko je autor jer uglavnom postavljas svoje stihove. Ne razumem tvoj ton ali ako ti kazes neka bude tako...hvala za preporuku,necu te obrukati
Ma jednostavno je Tigre autor mi sam rekao da mu je baš zanimljivo šta ćeš ti da kažeš za pesme.Najozbiljnije ti kažem.:ok:

zxy;bt91439:
E Isecret ovu je pisala žena ali nije bilo njenog imena ali stil ja poznah lako al izgleda ne udubljuje se svako:)

Procitala i udubila se....;)I procitala sve komentare pre nego sto sam bilo sta napisala...Pesma je sjajna zaista....Nisam tek tako napisala prosli komentar....

lsecret1983;bt91444:
Procitala i udubila se....;)I procitala sve komentare pre nego sto sam bilo sta napisala...Pesma je sjajna zaista....Nisam tek tako napisala prosli komentar....
Pesma je sjajna,motivisana,pomislio bi čovek neka stvarna situacija ali nije već samo mašte imaginacija.Bar koliko je meni poznato ali moje znanje o ženama je skromno:ok:

Back