Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali kaži ko je trećizeljena;bt75813:ne daj da staju na put nasoj sreci...
Osećam da si me za nos vuklazeljena;bt75821:Ma nema tu price,
Tol je dovela neke mladice
ja sam se samo povukla
nigde se nisam svukla![]()
zeljena;bt75821:Ma nema tu price,
Tol je dovela neke mladice
ja sam se samo povukla
nigde se nisam svukla![]()
Nisam,pa makar puklazxy;bt75823:Osećam da si me za nos vukla
Cuti,kad se svadjam sa muzemlelavi;bt75824:A u Zeljena,opasno si promasila Blog...
Ja ne vidoh Tol danas kod mene![]()
pukla bi tikva medju nama samo da nije javnog blamazeljena;bt75825:Nisam,pa makar pukla![]()
Znači izmišljaš a nije te sramzeljena;bt75827:Cuti,kad se svadjam sa muzem
Valjda ja bolje znam
Moram bolje da te čuvam ni kumi te više nedam stalno moram da te gledamzxy;bt75830:Znači izmišljaš a nije te sram
zxy;bt75833:Moram bolje da te čuvam ni kumi te više nedam stalno moram da te gledam
Ko koga Z da vodi Z,iliZ da vodiZlelavi;bt75834:Vodi je Z.Iskvarila nas skroz.Mi ti bile tako fine i dobre a sad![]()
Lepo ste društvo nema šta šta sad sledi neznam ni ja izgleda tu ne vredi ništa ne može se bez kućnog pozorištazeljena;bt75831:Ma nije meni do mene stalo,
Htela sam njih da zastitim malo
A razvod nikada neces dobiti
Makar se morali ovde pobiti!!!![]()
Ovo neko zezanje sa z ne znam kakoće se završizeljena;bt75836:Ko koga Z da vodi Z,iliZ da vodiZ![]()
nju da neko skloni sa bloga rodio se nije tako mi bogazeljena;bt75836:Ko koga Z da vodi Z,iliZ da vodiZ![]()
Ko je ovo što glavom lupa z ili zlelavi;bt75840:
Ali zašto mene glava boli pa zxy sve vas volilelavi;bt75845:Ne to sam ja pored vas![]()