Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo,mi cekamo ovde,a vas nigde,jel tako Zxy????lelavi;bt75788:Gde nas cekas![]()
Ja sam zbunjen svakako .čudno stvari ovde stoje ne razumem eto to jezeljena;bt75790:Pa evo,mi cekamo ovde,a vas nigde,jel tako Zxy????![]()
zxy;bt75791:Ja sam zbunjen svakako .čudno stvari ovde stoje ne razumem eto to je
Teško je nju bogme stićilelavi;bt75794:Pa eto,meni je sad sve jasno.
Nema Zeljene neko vreme,vraca se i za njom i ti![]()
zxy;bt75797:O čemu se ovde radi,cela knjiga tu se gradi ko na kojoj strani osta gužve ovde baš je dosta
zeljena;bt75798:Ma prali sudove kuci![]()
Ja nisam nigde bila,one su tu dovodile neke frajere,pa mene bilo sramotalelavi;bt75801:Ma svi smo mi tu ispisali po koju stranicu![]()
Vidim svi potpisi tu postoje ali razlog svemu što jelelavi;bt75801:Ma svi smo mi tu ispisali po koju stranicu![]()
Povukla se s kime gde kad pre zašto brezeljena;bt75804:Ja nisam nigde bila,one su tu dovodile neke frajere,pa mene bilo sramotapa sam se povukla
![]()
Nema još prljavog veša ali skuplja se.Sve će na blog da se doneselelavi;bt75802:Pa dobroI to neko mora
A kad perete ves?![]()
zxy;bt75809:Nema još prljavog veša ali skuplja se.Sve će na blog da se donese
Dobro bolje i to nego da te neko drugi nešto terozeljena;bt75808:Naterale su me![]()
zxy;bt75809:Nema još prljavog veša ali skuplja se.Sve će na blog da se donese
nego prestani da vičeš i počni priču da nam pričašzxy;bt75812:Dobro bolje i to nego da te neko drugi nešto tero
zxy;bt75812:Dobro bolje i to nego da te neko drugi nešto tero
Jeste ali ne za dugolelavi;bt75814:Vas dvoje ste rodjeni jedno za drugo![]()
Ma ja sumnjam u vas ona jadna ne zna ništa gde bi ona pa slatka je ko bombonalelavi;bt75818:
Dobra je ona,ne sumnjaj![]()
Ma nema tu price,zxy;bt75816:nego prestani da vičeš i počni priču da nam pričaš