:))

• Začetnik teme Začetnik teme Nemir
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:eek:

Mrznja govori o onom ko mrzi,a ne o onom ko se mrzi.
A osecaj vrednosti dajemo sami sebi kao i ljudi do kojih nam je stalo.Ovo mi je potpuno detinjasto,da ne kazem tinejdzerski.

:think:Ovo mi ne lici na tebe Nemir.

"Licno ne mrzim nikoga" -radije dopustam neka drugi to cine ...Nazalost moram demantovati tvoje misljenje
Upravo ovde sam vec godinama, oseti se cak i ovde kada te neko nepodnosi i najradije bih da te nema .
Naravno ne trazim i ne ocekujem da me svi vole ali nema razloga ni za mrznju ,jer me niko licno ne poznaje .
To je sve sto sam ovim i zelela reci ....
A to sto je decje -
Svi smo mi deca ,odrasla a ipak poneko je ostao jos u srcu dete ,ja jesam i ne stidim se tog deteta .
I jesam ponekad mozda naivna ali uzrok tome je da nisam iskvarena .a svi mi imamo poneke dane
koji se razlikuju ,no to nedaje nikome za pravo da ikoga omalovazava i slicno .
Svakako hvala ti na komentaru i misljenju ;)

Poslednja izmena:
I ja mislim da mržnja više govori o onome ko mrzi nego o predmetu mržnje. Mržnja je destruktivno osećanje koje uništava sva druga osećanja i sve druge osobe ......treba se samo skloniti od takve persone i sačuvati sebe........jer samo ti znaš šta jesi a šta nisi i malobrojni kojima si dozvolila da te upoznaju. Razočarenja su deo životnog menija

Poslednja izmena:
Hvala ljiljo na komentaru - oni koji se sluze time neka se sami nadju U pravu si sklanjam se sve vise .Razocarati se mogu u sebe najvise da sam dopustila nekim osobama da mi se uopste priblize .Nije svaki covek i covek -nazalost .

Poslednja izmena:

Back