Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
85 do 90% mladih Beogradjana odbilo je da ide u rat to pokazuje......
Otac i majka su ti iz Bosne. I trebao si da ides . Mi nismo .Moji nemaju veze sa Bosnom ,Hrvatskom ,preci su mi iz Srbije .Sumadije ,dolina Zapadne Morave .
Није Црква оличена само у ''крвавој литији''.
Било је ту много кризних момената и у 19. и почетком 20. века, па Први светски рат.
За Србе преко Дрине била је стожер.
Паметни митрополити су веома водили рачуна о народу.
Primer ovaj klipan Aleksandar Jovicevic predsednik opstine Palilula ,rodjen 1987 u Srebrenici. Predstavljan kao pobijena mu porodica a danas citam cale mu napravio kucu u Borci, Jel vama normalno da neko takav bude predsednik opstine u Beogradu. Zavrsio saobracajnu skolu ,3 godisnji zanat vulkanizer i auto limar. Treba da se samoubijemo mi odavde.
Primer ovaj klipan Aleksandar Jovicevic predsednik opstine Palilula ,rodjen 1987 u Srebrenici. Predstavljan kao pobijena mu porodica a danas citam cale mu napravio kucu u Borci, Jel vama normalno da neko takav bude predsednik opstine u Beogradu. Zavrsio saobracajnu skolu ,3 godisnji zanat vulkanizer i auto limar. Treba da se samoubijemo mi odavde.