Iako sam radila 12 sati i moram da ustanem u 7:00, nisam umorna! 
Ovo mi je bio prvi radni vikend, pa sam se pripremila i fizicki i psihicki. Mislim da sam cak i preterala u toj pripremi. Na posao sam krenula sa najvecom torbom koju imam. Spakovala sam se kao da idem negde na 3 dana. Strasno!
Posto mi je posao takav da vecinu radnog vremena stojim, ponela sam trenerku, helanke i japanke, zbog udobnosti. Zatim, duks i carape, ako mi bude hladno.
Tri kafe (2 u 1) ako mi se bude spavalo.
Gel protiv prosirenih vena i kapilara, i elasticni zavoj- ako me budu bolele noge.
Ogledalo i pincetu, ako mi bude dosadno.
I naravno, dorucak :-)
Ali, nista od toga mi nije bilo potrebno!!!
Nije bi bilo ni hladno, ni dosadno, nije mi se spavalo, nisu me bolele noge...
Ipak u svemu treba biti umeren
Eto, polako cu i to nauciti...
... A s druge strane, mozda nije lose i biti spreman na sve? Joj, ne znam... mislim da opet preterujem...
Mozda me tek sad stize umor, pa pisem gluposti
Bolje da legnem, ko zna sta me ceka sutra

Ovo mi je bio prvi radni vikend, pa sam se pripremila i fizicki i psihicki. Mislim da sam cak i preterala u toj pripremi. Na posao sam krenula sa najvecom torbom koju imam. Spakovala sam se kao da idem negde na 3 dana. Strasno!
Posto mi je posao takav da vecinu radnog vremena stojim, ponela sam trenerku, helanke i japanke, zbog udobnosti. Zatim, duks i carape, ako mi bude hladno.
Tri kafe (2 u 1) ako mi se bude spavalo.
Gel protiv prosirenih vena i kapilara, i elasticni zavoj- ako me budu bolele noge.
Ogledalo i pincetu, ako mi bude dosadno.
I naravno, dorucak :-)
Ali, nista od toga mi nije bilo potrebno!!!
Nije bi bilo ni hladno, ni dosadno, nije mi se spavalo, nisu me bolele noge...
Ipak u svemu treba biti umeren

Eto, polako cu i to nauciti...
... A s druge strane, mozda nije lose i biti spreman na sve? Joj, ne znam... mislim da opet preterujem...
Mozda me tek sad stize umor, pa pisem gluposti

Bolje da legnem, ko zna sta me ceka sutra