ogic
Zainteresovan član
- Poruka
- 111
Da li se prestankom pusenja, povecava ili smanjuje verovatnoca od pojave depresije i drugih psihickih poremecaja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ogic:Hvala svima na podrsci!!! Da li je neko cuo za efikasan nacin odvikavanja od pusenja, verujte mi takva informacija bi mnogima koristila
Ja sam zensko!ogic:dr. svaka cast poznajes materiju, svidja mi se to sto si obavestena o svemu!!!
ogic:Dragi moj snis prebacio sam 10 dana medjutim neki djavo je ipak preovladao i ponovo sam zapalio. Znam da ces pomisliti daje u pitanju slabost karaktera ali slazem se sa time ipak postoji li neki "laksi" nacin nesto sto u tim situacijama moze da ucvrsti karakter?
Pozdrav!
Izvinjavam se dr. !dr:Ja sam zensko!![]()
ogic:Hvala svima na podrsci!!! Da li je neko cuo za efikasan nacin odvikavanja od pusenja, verujte mi takva informacija bi mnogima koristila
Ne znam bas koliko je pametno to smanjivati, mada eto ti si uspela. Mislim da je to samo teza varijanta. Ja se upravo "skidam", i danas mi je 4-ti dan. Mislila sam da necu ni toliko izdrzati s obzirom da sam strastven pusac, vec 11 godina.pikax:Najpre smanji broj cigareta.Tako sam ja uradila, bez flastera i zvaka...Nadji na netu slike pusackog plucnog krila , pa uporedi sa normalnim ( dobro, svi imamo antrakoticni pigment, ali razlika je drsticna ). Ja videla uzivo i ostavila ( pre 8 god. ), pre toga mi nije padalo na pamet.
Pozdrav i kako napredujes Ogicu?
Ja sam ostavila u momentu kada mi je paklica bila maltene puna, i nosila sam je u torbi mesec dana i na kraju bacila. Ne znam, nema lakih i teskih varijanti, sve je individualno -> pa kako kome uspemistress:Ne znam bas koliko je pametno to smanjivati, mada eto ti si uspela. Mislim da je to samo teza varijanta.
Smanjio sam na pet cigareta, planiram da za par dana potpuno prestanem, plasi me to sto imam dijagnostikovanu anksioznost i da prestanak pusenja ne pogorsa stanje s obzirom da je poslednjih dana prisutna povecana nervoza.pikax:Najpre smanji broj cigareta.Tako sam ja uradila, bez flastera i zvaka...Nadji na netu slike pusackog plucnog krila , pa uporedi sa normalnim ( dobro, svi imamo antrakoticni pigment, ali razlika je drsticna ). Ja videla uzivo i ostavila ( pre 8 god. ), pre toga mi nije padalo na pamet.
Pozdrav i kako napredujes Ogicu?
Zamisljam!?!?!?!?!?!?!?!?!?mistress:Ne znam bas koliko je pametno to smanjivati, mada eto ti si uspela. Mislim da je to samo teza varijanta. Ja se upravo "skidam", i danas mi je 4-ti dan. Mislila sam da necu ni toliko izdrzati s obzirom da sam strastven pusac, vec 11 godina.
Ali izgleda da sam u ovom momentu spremna na to. Jedini razlog zbog kog sam prestala jeste zdravlje, i misao o tome da neki ljudi ne mogu da uticu na stanje u kom se nalaze, nebitno da li je njihovo zdravlje ugrozeno nikotinom ili ne, a mi zdravi, sta radimo? Sami sebe unistavamo i ne znamo da cenimo ono sto imamo! Ako vam to bude na umu svaki put kada krenete ka upaljacu, ne treba vam nijedan flaster niti nikotinska zvaka!
Blah! Zamisli Ogicu, rak grla koji se "lepi" svakim dimom koji uvuces u sebe? I onda je ugasi... Za to ti ne treba karakter, vec samo razum.
ogic:Smanjio sam na pet cigareta, planiram da za par dana potpuno prestanem, plasi me to sto imam dijagnostikovanu anksioznost i da prestanak pusenja ne pogorsa stanje s obzirom da je poslednjih dana prisutna povecana nervoza.
Pozdrav!