У којим хоћеш, ја у животу нисам чуо "немој њега, мушко је", али сам чуо "немој, па женско је".. А да не причам о овим "модерним" институцијама које гурају те шатро "обесправљене" (жене, геј популацију итд итд) где год могу и колико год могу..
Знам да ће звучати смешно, али ево један пример.. Прошла сезона првог гласа Србије кад је била, Радовићка је била гост и једну песму је само одрадила и као супер, даје коментар и каже "ја увек гласам за жену, па како год да је" тако нешто, и ево питај кога год хоћеш око мене ко је био одма пре него што сам и видео такмичаре ја сам рекао да ће победити жена, а тек после сам сазнао да је довела чак и неке своје девојке из школе певања овога и онога.. И као што рекох нормално је да је мушка популација фаворизована у тешким да не кажем мушким пословима, али ми није нормално да послове које могу да раде сви бацају под неко фаворизовање овога или онога..
Ма да, ви сте само за оне фине, најфиније, па нисте ви ни блесаве..Знам и ја да је лакше радити у ординацији, као ПР, као уредник него возити камион, копати у руднику итд итд..
Но то уопште није битно, не желим више на ту тему.. Него да се надовежем на напоконов коментар.. Зашто би ми уопште славили тај дан? Какве он има везе са мушкарцима? Вас су изманипулисали и ви мислите да имате шта да славите и то ми је ок, славите, али што би неки мушкарац славио то, па још се оптерећивао шта да поклони, како, где, мсм не видим логику?