8 Mart!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
valentinovooofl5gg5.jpg

...ma sta fali 8. martu, moze tu i musko lepo da profitira,...evo ja sam juce lepo uspeo da se ogrebem za majcu u benetonu, od 100 ojra koje sam promenio da potrosim na lepsu polovinu...

btw ovde se svi znaju i skupljaju se vikendom na grupnjaku u jednom manje poznatom beogradskom bifeu

..a jel u taj zadesaj primate i nove clanove ili moramo prvo da razmenimo cca 8454 postova, pa tek onda..

PRIMAMO ODMA' !!! ( prvo daj fotku na uvid-da te uputim,eno pogle gore,slike forumasha i forumashica,tamo se mozes registrovati ) Ako prodjes u sledeci krug eto snoshke i za tebe ;)

PRIMAMO ODMA' !!! ( prvo daj fotku na uvid-da te uputim,eno pogle gore,slike forumasha i forumashica,tamo se mozes registrovati ) Ako prodjes u sledeci krug eto snoshke i za tebe ;)

znas kako...ne zanm za kakvog me ti smatras...ja sam malo stidljiv....pa...ali moze za pocetak ta snoska, a za slike cemo se dogovoriti...kad se malo bolje upoznamo;)

Серога что с тобой !
Не хватает красивих женщин на родине ?
да там же у тебя самые красивие

Поздравляю всех девушек Росий с 8 марта!

Svim zenama i onima koji se tako osecaju zelim da zahvalim shto su me pozvali na venchanje njihove tjerke.Neka im prvo dete bude mushko i muzevno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back