8. mart

Slažem se, ali mnogih se žena jedino tada neko sjeti i dobiju nešto, pa se onda osjećaju bolje...

Dobro, to je do loshih mushkaraca, slazem se, ali opet ne menja chinjeicu da je taj praznik stupidan. Sa druge strane, da sam zena i da me se partner seti samo na glupi 8. mart, verovatno bih mu nabio poklon gde sunce ne sija. I ne mislim na Moskvu.

Placa se, ako su to zene kupusarke na stiklama, seljanke. Prave cure koje nisu seljanke i koje nesto imaju u glavi su jednostavno obucene bolje izgledaju milion puta od napirlitanih seljanki i uzasno vole kitu.

Kita im je smisao zivota i zbog toga imaju decka. A ne ove druge imaju decka da ih kreditira a kad se ovaj skine (i zeli videti sta je placao do tada) one ne znaju sta da rade sa kitom.:lol:

u izvini molim te, ti si neki mastermajnd nisam te prepoznao! :mrgreen:

8 mart je bio još jedan datum kad su muški mogli da se opravdano naliju.Na našim prostorima nikad nije opravdao svoje značenje. A jel znate da već unazad par godina ima i Dan muškaraca 3.11?

8marta.jpg

po meni taj praznik nije nimalo glup, obelezava se jedan vrlo znacajan dan, velike promene jesu nastale. e sad, to sto neko shvata dan zena kao jedini dan posvecen zenama, nema veze sa zivotom i sto se, kao uostalom i sa svakim drugim praznikom, gomila drugih institucija, organizacije i sl. umesala, izoblicavajuci njegovo osnovno znacenje, to je druga stvar i nad tim se mozda moze gnusati.
interesantno je da deca u prvom razredu osnovne skole, danas, pored sabiranja do 5 uce o tom periodu kad je nastao praznik. nema sta, to mu dodje u istoj ravni razumevanja.

Back