8 МАРТ - Питање за Администраторе Форума

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.250
8 МАРТ - Питање за Администраторе Форума -

Да ли је изводиво да се бар за ...8 МАРТ ДАН ЖЕНА...омогући већи број репутација...на пример 20...не мењајући начин давања репутација ( редослед и време ) ?

Имам пуно пријатељица на овом форуму...;) ...и сваке године за ..8 МАРТ..само малом броју својих пријатељица ( 10 ) могу да честитам празник и ...:D измамим осмех :D...( који нећу видети..али знам ;) ) и да им макар ...за мало улепшам тај дан...:D :aha2:

То би уједно био и ...ЛЕП ГЕСТ ФОРУМА КРСТАРИЦЕ...који би многобројне чланице форума..и ми...ЗНАЛИ ДА ЦЕНЕ...:aha::aha2:

А...можда се ...по нечем лепом и прочујемо...:D ;) :lol:

možeš svaki dan davati reputacije ne samo za 8. mart ako Vam nešto znači u životu reputacija od sutra počinjem da dajem šakom i kapom bar toliko mogu, bolje reputacije nego nešto drugo.
p.s. reputacija se ne deli nego dobija po zasluzi :)

НИСАМ ЈА... ОСМИСЛИО РЕПУТАЦИЈЕ И БОДОВАЊЕ

НЕ ВАДИМ ИХ... ИЗ СВОГ НОВЧАНИКА

И ДАЈЕМ ИХ... САМО ОНИМА И ЗА ОНО ШТО СЕ МЕНИ СВИЂА И МЕНИ ВРЕДИ...:aha2:

ЗНАМ

АЛИ РЕПКА...:D ЈЕ РЕПКА :D......;) ( поготово за оне који имају ..малу репутацију..:( )

slazem se
podrzavam tvoju ideju

:)

- - - - - - - - - -

možeš svaki dan davati reputacije ne samo za 8. mart ako Vam nešto znači u životu reputacija od sutra počinjem da dajem šakom i kapom bar toliko mogu, bolje reputacije nego nešto drugo.
p.s. reputacija se ne deli nego dobija po zasluzi :)

sve je to lepo al mozes maksi 10 da das, cini mi se, i sad ako si ispucao a neko zasluzio sta tad? znaci nije po zasluzi

A posto neam toliko reputacija da iskoristim ovom prilikom

Zene Srecan vam 8. Mart :)

:cvet:

8-march.jpg

Poslednja izmena:
8 МАРТ - Питање за Администраторе Форума -

Да ли је изводиво да се бар за ...8 МАРТ ДАН ЖЕНА...омогући већи број репутација...на пример 20...не мењајући начин давања репутација ( редослед и време ) ?

Имам пуно пријатељица на овом форуму...;) ...и сваке године за ..8 МАРТ..само малом броју својих пријатељица ( 10 ) могу да честитам празник и ...:D измамим осмех :D...( који нећу видети..али знам ;) ) и да им макар ...за мало улепшам тај дан...:D :aha2:

То би уједно био и ...ЛЕП ГЕСТ ФОРУМА КРСТАРИЦЕ...који би многобројне чланице форума..и ми...ЗНАЛИ ДА ЦЕНЕ...:aha::aha2:

А...можда се ...по нечем лепом и прочујемо...:D ;) :lol:

Reputacije su za tekstove korisnika koje postave, a saglasani smo sa njima ili nam se svidjaju
Cestitke i lepe zelje mogu prijateljicama na forumu i preko pp-a, uz neku lepu slicicu ..:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back